Merhaba kızlar, ilk defa yazıyorum ve sanırım bende vajinismus problemim var. Resmen özgüvenim yerle bir oldu kendimi aşırı başarısız ve yarım ve yalnız hissediyorum. İlk günden itivaren burada okumadığım yazı kalmadı baktım tek başıma olmuyor derdimi dökmek için üye oldum.
İki hafta önce partnerimle ilk defa denedik ve olmadı. Büyük korkularım yok sanıyordum ama vajinam sanki benim değil de bir başkasınınmış gibi davranmışım bu zamana kadar. Erkek arkadaşım bir hayli hassas yaklaşıyor bana ve durumuma çok şükür hiç zorlamadı. Birlikte dokunamadığım yerlere dokunmamı sağladı, daha sonra birkaç parmak egzersizi yaptık birlikte ıslanmam yoktu başta onu da çözdük birkaç gün içinde sonra yine denedik yine denedik yok olmadı bir türlü her defasında istemsizcr kendimi geri çekiyorum kasıyorum ve artık canıma tak edip bu dildatör setlerinden aldım erkek arkadaşımla ayrı ilde olduğumuz için tek kaldım ve bugün vu setle 4.günüm . İlk 2 boyunu şu an çok rahat alıyorum, dün üçüncü boyunu zorla alırken şimdi o da rahat oluyor ama dördüncü boyun yarım saattr ancak yarısına kadar gelebildim.
İlk üçte hissediyorum girişte dar bir alan var orayı geçince pıt gidiyor gerisi boşluk ancak dördüncüde peniste olduğu gibi sanki bir duvar var gibi hissediyorum. Her ne kadar gerisi boşluk bilsemde ileriye gitmeye cesaret edemiyorum. Başa döndüm gibi hissrtiğimde hemen küçük boyla deniyorum baktım rahat oluyor ama dördüncü de başa dönüyorum. Bu normal mi? Benim gibi dördüncü boyda takılıp kalan var mı?
Bir de ilk deneyimim olmasına rağmen hiç kan gelmedi o da aklıma takılıyor nerede bu zar