- 22 Aralık 2021
- 55
- 63
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #252.281
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederimMerhaba. 4. boyda o duvar dediğimiz kısmı geçtiysen yani bir noktadan sonra çok kolay giriyor ya işte onu geçtiysen ve 2-3 gün daha çalışman sonucunda artık rahat bir şekilde 4. boyu aldığını hissediyorsan eşli deneyebilirsin bence. Ama yine de kendini şartlandırma ne zaman hazır olursan. Burada 3'ten sonra deneyen 4'ün yarısından sonra deneyip başarılı olan da birçok arkadaş gördüm. Kafa olarak hazır hissetmen önemli. Ben de hep korkuyordum, heyecan yapıyordum ama öyle böyle oldu. Sert şeyi hallettin öyle düşün eğilip bükülmez yolunu bulmaz bir şey. Oraya girecek olan yumuşak bir et parçası ne acı hissediyorsun ne bir şey yolunu buluyor. Korksan, heyecan yapsan bile en azından o anda cesaretini toplayıp sakince kendini salmalısın. Bana göre en önemlisi orayı salmakmış. Dilatörler de zaten bunu sağlıyor
-Oraya bir şeylerin girebileceğini idrak etmek
-Kendini salmayı öğrenmek
Beynimiz bize resmen oyun oynuyor. Ben çok hafif girişte yanma hissettiğimde beynim hemen dedi ki: "eğer devam edersen bu acının daha şiddetlisi gelecek" halbuki öyle bir şey yok tam aksine bir iki git gelle hiçbir şey kalmıyor. Dilatörde hissettiğimiz o batma sızı ağrı asla yok. Çok kolay olacak sadece kendini sal ve acı duyacak olsan bile sabret çünkü en fazla 5 saniye sürüyor.
Sen zaten bu hastalığı yenmişsin, zoru başarmışsın kolayı kalmış. Olur o kadarlık kasılma dert etme. İleri geri evet dilatörde biraz zor oluyor ama eşlide hiç sıkıntı yaratmıyor aksine daha iyi oluyor. Biraz daha çalıştıktan sonra başaracaksın eminim, kendine güvenÖncelikle cevabınız için çok teşekkür ederimEvet o duvar dediğim kısmı da geçiyorum. Birkaç kezdir yapabiliyorum 4.boy ile biraz daha var kasılma. Dediğiniz gibi kendimi rahat bırakırsam hiç acı falan yok ama ileri geri yaparken farkına varmadan kendimi kasıyorum. Bu noktaya gelmek bile hayaldi benim için.. Biraz daha çalışmam lazım sanırım söyledikleriniz aklımda olacak
Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman deneyebilirsinMerhaba dilatör sette bugün 4. Boy ile çalışıyorum yeterli mi bilmiyorum ama yarısından fazlasını alıyorum. Ne kadar daha alıştırma yaparsam eşimle deneyebilirim? Eşli denemede yapamazsam diye korkuyorum
Kız ben daha 2. yapışımızda zevk almaya başladım. Bugünü bekliyormuşum bugün için doğmuşum resmenAparat alırsanız bence daha rahat olurdoğruyu söyleyeceğim tam anlamıyla yendiğinde ilk başta tabiki zevkten dört köşe bi cinsel hayat bekleme çünkü ilk başlarda anlamıyorsun bile vajinana penis giriyor eşinle birlikte oluyorsun ve duvar yok acı yok ağrı yok bunun şokunu ve mutluluğunu yaşıyosun zevke odaklanmıyosun ben yeneli 1 ay oldu daha son bir iki ilişkide kendimi keşfetmeye başladım neler hoşuma gidiyor diye :) zamanla oturacak her şey elbette.
Desteğimiz çok teşekkür ederim o kadar iyi geliyor ki söyledikleriniz Allah razı olsunSen zaten bu hastalığı yenmişsin, zoru başarmışsın kolayı kalmış. Olur o kadarlık kasılma dert etme. İleri geri evet dilatörde biraz zor oluyor ama eşlide hiç sıkıntı yaratmıyor aksine daha iyi oluyor. Biraz daha çalıştıktan sonra başaracaksın eminim, kendine güven
Zaten sağ olsun ilk eşim yaptı ben yapamam diyordum çok şükür kendi başıma da yapabiliyorum. Kendime şaşırıyorum nasıl yaptım diyeSen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman deneyebilirsinAparatları başarmışsın zaten zoru yapmışsın kolayı kalmış. Aparatı eşin yapabilir önce bir süre. Sonra evet ben hazırım dediğin noktada eşli dene her şey sen nasıl istersen öyle olur
Bende dün başardım 4 sprey kullanmadan yapmayı dene benceMerhaba ben tecrübeli arkadaşlara bişey sormak istiyorum 4. Dilatörü vemcaine spreyle aldım ama spreysiz yarıda kalıyor spreyle devam etsem bişey olur mu alışınca yapabilir miyim böyle yapan arkadaşlar var mı
Helal olsun ne diyiymKız ben daha 2. yapışımızda zevk almaya başladım. Bugünü bekliyormuşum bugün için doğmuşum resmen
Spreyin zararı olur mu bilmiyorum hiç kullanmadım ama dilatörü yeterince kayganlaştırdıkran ve nefesinizi düzenleyip kendinizi serbest bıraktıktan sonra hiç ihtiyacınız kalmayacaktırSpreyle alıyorum spreysiz yarıda kalıyor spreyle devam etsem zararı olur mu öyle almaya alışır mıyım acaba
Sen zaten büyük bir kısmını bitirdin sırada işte deneme var onun için ben bir not yazmıştım etiketleyim paylaşayım birebir uygula inşallah sen de tamamen yeneceksin canımMerhaba dilatör sette bugün 4. Boy ile çalışıyorum yeterli mi bilmiyorum ama yarısından fazlasını alıyorum. Ne kadar daha alıştırma yaparsam eşimle deneyebilirim? Eşli denemede yapamazsam diye korkuyorum
Eşli deneme yapacak olanlar okuyabilirAşağıda yazdıklarımı birebir uygulaa canımm
size şöyle sıralayım
1) en baştan aparatlara başla 10 dk ara ile daha sonra 4.olan aparatla en iyi egzersizlerini yap ileri geri tak çıkart etrafında daire çiz ve aparatı içinde rahat 20dk kadar beklet ben uyuştrucu krem sprey kullanmadım
2) Sen bu egzersizlerini yaparken eşin hazırlansın aparatı çıkarıp direk eşli denemeye geçin aparat sayesinde esneme yapıyor.
3) Eşine izin ver müdahele etme ona güvenmelisin aparatla nasıl yaptıysan aynı öyle hatta aparat daha zor eşli deneme daha kolay
4) Yarıya kadar oldu ama devamı olmadı dediğin yerde acele etmek yok o şekılde bekleyin sonra sen deriin nefes al nefesi verirken hafif ıkın ve eşin devam etmeli bal gör olacak ve kendine hep olumlu olumlamalar yap ben vajınusmusu yendim başardım harikaayım de sen bunlarla devam et güzel haberlerini bekliyorum
P Papatya123321 emin ol sen zoru yaptın kolayı kaldı eşli deneme daha kolay olacak sadece senın tek yapman gereken eşine tam anlamıyla güvenmen ve beraber kordineli yapmak güzel haberlerini bekliyorumYatak ucuna geliyorsun kalçanı yüksek tutmaya çalış eş ayakta ayaklarını istersen eşinin beline sararabilir yada küçük tabure alıp ayaklarına koyabilirsiniz.Bu şekilde kasılma daha az oluyor. Takıldıgın duvar hissi diye adlandırdığın yerde bekle acele etmeden sık bırak yapıp nefes egzersizleriyle destekleyip tamamlamaya çalışın zaten %80 ni bitmiş bu işin
Birde giriş olurken kalçaya eğimli olmalı giriş direk değil benim hep kullandığım bir emoji varbunu göz önüne getirin
Aslında bence çok bir fark yok sadece yarıda kalıyor dediğin yerde sık bırak yöntemini yap nefes Kegel egzersizlerini yapSpreyle alıyorum spreysiz yarıda kalıyor spreyle devam etsem zararı olur mu öyle almaya alışır mıyım acaba
Çok teşekkür ederim haklısınız ama 4. Boyda çok zorlandım 3. Yü 2. Denememde almıştımSpreyin zararı olur mu bilmiyorum hiç kullanmadım ama dilatörü yeterince kayganlaştırdıkran ve nefesinizi düzenleyip kendinizi serbest bıraktıktan sonra hiç ihtiyacınız kalmayacaktır
Teşekkür ederim cevabınız için acaba spreyle alışır mı o kaslar diye düşünüyordumAslında bence çok bir fark yok sadece yarıda kalıyor dediğin yerde sık bırak yöntemini yap nefes Kegel egzersizlerini yap
İnşallah canım Allah senden razı olsın, dualarını kabul etsin tez vakitte inşallahEşli deneme yapacak olanlar okuyabilir
P Papatya123321 emin ol sen zoru yaptın kolayı kaldı eşli deneme daha kolay olacak sadece senın tek yapman gereken eşine tam anlamıyla güvenmen ve beraber kordineli yapmak güzel haberlerini bekliyorum
Merhaba ben aparat denediğim sürede hep sprey kullandım hatta eşli denemede bile kullandım 1 hafta ama sonra birden bıraktım hiçbir zararı yok için rahat olsunMerhaba ben tecrübeli arkadaşlara bişey sormak istiyorum 4. Dilatörü vemcaine spreyle aldım ama spreysiz yarıda kalıyor spreyle devam etsem bişey olur mu alışınca yapabilir miyim böyle yapan arkadaşlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?