Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim Evet o duvar dediğim kısmı da geçiyorum. Birkaç kezdir yapabiliyorum 4.boy ile biraz daha var kasılma. Dediğiniz gibi kendimi rahat bırakırsam hiç acı falan yok ama ileri geri yaparken farkına varmadan kendimi kasıyorum. Bu noktaya gelmek bile hayaldi benim için.. Biraz daha çalışmam lazım sanırım söyledikleriniz aklımda olacak

Sen zaten bu hastalığı yenmişsin, zoru başarmışsın kolayı kalmış. Olur o kadarlık kasılma dert etme. İleri geri evet dilatörde biraz zor oluyor ama eşlide hiç sıkıntı yaratmıyor aksine daha iyi oluyor. Biraz daha çalıştıktan sonra başaracaksın eminim, kendine güven

İnsan yeterki başarmak istesin, azmetsin, hırs etsin, "yenicem, benim ne eksiğim var" diye düşünsün yeterki insan.. Gerçekten her şeyi yapabiliyormuş o zaman.. Ben ya ben.. O kadar korkaktım o kadar tırsaktım ki, bacaklarım dizlerim titrerdi korkudan. Şimdi titremelerim geçti. Artık oyun haline getirdim bu egzersiz işini. Çok eğlenceli gelmeye başladı inanın. Çünkü bir şeyi başardığını görüyorsun.. Gurur duyuyorsun kendinle..☺

Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman deneyebilirsin Aparatları başarmışsın zaten zoru yapmışsın kolayı kalmış. Aparatı eşin yapabilir önce bir süre. Sonra evet ben hazırım dediğin noktada eşli dene her şey sen nasıl istersen öyle olur

Kız ben daha 2. yapışımızda zevk almaya başladım. Bugünü bekliyormuşum bugün için doğmuşum resmen

Desteğimiz çok teşekkür ederim o kadar iyi geliyor ki söyledikleriniz Allah razı olsun inşallah en kısa zamanda buraya yendim diye yazabilirim

Zaten sağ olsun ilk eşim yaptı ben yapamam diyordum çok şükür kendi başıma da yapabiliyorum. Kendime şaşırıyorum nasıl yaptım diye Bundan sonrası dediğiniz gibi daha kolay olur inşallah. Çok teşekkür ederim cevabınız için

Merhaba ben tecrübeli arkadaşlara bişey sormak istiyorum 4. Dilatörü vemcaine spreyle aldım ama spreysiz yarıda kalıyor spreyle devam etsem bişey olur mu alışınca yapabilir miyim böyle yapan arkadaşlar var mı

Spreyle alıyorum spreysiz yarıda kalıyor spreyle devam etsem zararı olur mu öyle almaya alışır mıyım acaba
Spreyin zararı olur mu bilmiyorum hiç kullanmadım ama dilatörü yeterince kayganlaştırdıkran ve nefesinizi düzenleyip kendinizi serbest bıraktıktan sonra hiç ihtiyacınız kalmayacaktır

Sen zaten büyük bir kısmını bitirdin sırada işte deneme var onun için ben bir not yazmıştım etiketleyim paylaşayım birebir uygula inşallah sen de tamamen yeneceksin canım

Eşli deneme yapacak olanlar okuyabilir
P Papatya123321 emin ol sen zoru yaptın kolayı kaldı eşli deneme daha kolay olacak sadece senın tek yapman gereken eşine tam anlamıyla güvenmen ve beraber kordineli yapmak güzel haberlerini bekliyorum

Spreyle alıyorum spreysiz yarıda kalıyor spreyle devam etsem zararı olur mu öyle almaya alışır mıyım acaba
Aslında bence çok bir fark yok sadece yarıda kalıyor dediğin yerde sık bırak yöntemini yap nefes Kegel egzersizlerini yap

Spreyin zararı olur mu bilmiyorum hiç kullanmadım ama dilatörü yeterince kayganlaştırdıkran ve nefesinizi düzenleyip kendinizi serbest bıraktıktan sonra hiç ihtiyacınız kalmayacaktır
Çok teşekkür ederim haklısınız ama 4. Boyda çok zorlandım 3. Yü 2. Denememde almıştım

İnşallah canım Allah senden razı olsın, dualarını kabul etsin tez vakitte inşallah o kadar yardımcı oldun ki.. Hep dualarımda olacaksın

Merhaba ben aparat denediğim sürede hep sprey kullandım hatta eşli denemede bile kullandım 1 hafta ama sonra birden bıraktım hiçbir zararı yok için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…