- 24 Mayıs 2008
- 3.719
- 5.929
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #252.301
Merhaba denemekten vazgeçmeyin lütfen evet zorluyor ama zannedildiği gibi bir acısı yok bence. Bende dilatorle calisiyorum araya regl girdi. Biraz başarılı olamadım sanirim nasil kullanacağımı yapamadım ama yine de oyle cok acitmadi tahris olmasına rağmen.Evet egzersizleri hep ayna karşısında yapıyorum artık. Hatta kalemi denemem 3 saatimi aldı korkudan. Ama içimden hemen çıkarmadım. Ve ileri geri yaptım bayağı. Alışsın orası ve beynime iyice kazınsın diye. Sonra bi büyüğüne geçtim. Kendimce aletler yapıyorum evde. Şimdi sarımsak döveceğini streçleyip deneyeceğim Eşimle hep yatak ucunda deniyoruz. Dün akşam ben eşime sırtım dönük denedim ama korktum, cesaretli olup yapamadım. Bu korkumu tam anlamıyla yendiğimde benim de güzel bir cinsel hayatım olucak mı? Korkusuz.. Kusursuz.. Baskı hissi olmadan.. Duvar gibi bir yere takılmadan.. Acı olmadan.. Ağrı olmadan..
Tamamen kafamızdaki korkular bunlar. Bazi insanlar hassastır ve hassas olmayanlar bizi anlayamıyor. Korkularımızı dağıtmak zorundayız. Hayatta herkesin başına bir seyler gelir bizimki de bu. Aşabilmek için elimizden geleni yapmamiz çok değerli.
Bence dilatorle çalışın derim. Daha uygun yapısı vajinaya.