- 20 Aralık 2020
- 17.157
- 2
- 76.189
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.521
Başta öyle olur nasıl başardı falan dersin ama çok şükür artık bitti yani zaten en büyük etken bir şeyler başarmaya başladıkça onu ertelemek erteleyince uzuyor da uzuyor hiç gerek yokk o yüzden L libonita ya ara verme devam dediimEvet bayadir yoktum buralarda ama hep çalışıyordum aparatlarla hatta dün gece yendim yazanları görünce kendime kızdım sen herkesten önce geldin buraya sürekli erteledin bak herkes yeniyor dedim sonunda şükürler olsun Rabbime bende yendim ve buraya yazdım ama halâ bende eşim de inanamıyoruz
Bende öyleydimm bende seni çok iyi anlıyorumAslında bunları yazan ben miyim diye bakıyorum şuanokadar hissedilmiyor ki eşli deneme şoktayım
Çılgın seniiAyıp olmasa evimde mikrofon var onu elime alıp bağıracağım yendim seni vajinismus diyeceğim
Azaltarak bırakırsın endişe etme onsuz da yaparsınYanlız şimdi vemcaine spreyi bırakmak için uğraşacağım
Ya aslında şöyle canım ben 4. aparatla Çalışmaya başlamadan 5 dakika önce sıktım sonra aparatla çalıştık bir yarım saat kadar sonra eşli denedik spreyi sıkalı 45 dakika olmuştur o zamana kadar etkisi geçmiş midir senceAzaltarak bırakırsın endişe etme onsuz da yaparsın
Bir süre etkisi devam ediyor canım ama azalmıştır azda olsa öyle düşünüyorumYa aslında şöyle canım ben 4. aparatla Çalışmaya başlamadan 5 dakika önce sıktım sonra aparatla çalıştık bir yarım saat kadar sonra eşli denedik spreyi sıkalı 45 dakika olmuştur o zamana kadar etkisi geçmiş midir sence
Anladım canım teşekkür ederimBir süre etkisi devam ediyor canım ama azalmıştır azda olsa öyle düşünüyorum
Pns dilatorden daha yumuşak yok gibiDilatör canını yaktı mı peki
Teşekkür ederim canım evet özgürüm artık
Tebrik ederim komik gelmiyor seni çok iyi anlıyorum ve zaman geçtikçe hersey daha güzel olacak ve mutlu sona ulaşacaksınTerapiye gidiyorum ve bu haftaki ödevim her gün 1 boğum parmağı vajinaya yerleştirip kasılma geçene kadar bekleme şeklinde bir egzersizdi. 3 gündür kıvranıyorum, ağlıyorum.. sonunda bugün 3 kere yerleştirebilidim. Böyle yazınca komik gelebilir sadece 1 boğum ama o 2 cm bile benim için imkansız gibiydi. İlk minik başarım diyebilir miyiz
Evet gerçekten penis yok gibi 4.aparatla alakası yokPns dilatorden daha yumuşak yok gibi
İçini ferah tut
BAŞARACAKSIN
Bende yeni yenenlerdenim pns daha yumuşak yok gibiDilatorden farkli mi peki hissiyati
Gerçekten 4.dilator pnsye hazirliyor .1.dilatorde fitil yerleştirme hazırlığı gibiEvet gerçekten penis yok gibi 4.aparatla alakası yok
Canım Rabbim hayırlısıyla versinBirşey dicem biz vakit kaybetmeden bebek çalışmalarına başlamayı düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?