• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet bayadir yoktum buralarda ama hep çalışıyordum aparatlarla hatta dün gece yendim yazanları görünce kendime kızdım sen herkesten önce geldin buraya sürekli erteledin bak herkes yeniyor dedim sonunda şükürler olsun Rabbime bende yendim ve buraya yazdım ama halâ bende eşim de inanamıyoruz
Başta öyle olur nasıl başardı falan dersin ama çok şükür artık bitti yani zaten en büyük etken bir şeyler başarmaya başladıkça onu ertelemek erteleyince uzuyor da uzuyor hiç gerek yokk o yüzden L libonita ya ara verme devam dediim

Azaltarak bırakırsın endişe etme onsuz da yaparsın
Ya aslında şöyle canım ben 4. aparatla Çalışmaya başlamadan 5 dakika önce sıktım sonra aparatla çalıştık bir yarım saat kadar sonra eşli denedik spreyi sıkalı 45 dakika olmuştur o zamana kadar etkisi geçmiş midir sence

Ya aslında şöyle canım ben 4. aparatla Çalışmaya başlamadan 5 dakika önce sıktım sonra aparatla çalıştık bir yarım saat kadar sonra eşli denedik spreyi sıkalı 45 dakika olmuştur o zamana kadar etkisi geçmiş midir sence
Bir süre etkisi devam ediyor canım ama azalmıştır azda olsa öyle düşünüyorum

Terapiye gidiyorum ve bu haftaki ödevim her gün 1 boğum parmağı vajinaya yerleştirip kasılma geçene kadar bekleme şeklinde bir egzersizdi. 3 gündür kıvranıyorum, ağlıyorum.. sonunda bugün 3 kere yerleştirebilidim. Böyle yazınca komik gelebilir sadece 1 boğum ama o 2 cm bile benim için imkansız gibiydi. İlk minik başarım diyebilir miyiz 🤭
Tebrik ederim komik gelmiyor seni çok iyi anlıyorum ve zaman geçtikçe hersey daha güzel olacak ve mutlu sona ulaşacaksın 😇🥰

Birşey dicem biz vakit kaybetmeden bebek çalışmalarına başlamayı düşünüyoruz
Canım Rabbim hayırlısıyla versin
Doktor bana alışana kadar yani dilatorsuz yapana kadar beklememi istedi .
Bende cinsel hayatımız düzene girene kadar 2-3 ay bekleyeceğim belki daha uzun belki daha kısa sürer

Back