- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #251.481
O baski hissi plastik sert oldugu için oluyoYavas sekilde 1-2 dakika yapabiliyorum.acidan vs yapmiyor degilim zaten bu asamaya kadar canim henuz hic yanmadi.gitgel yapmak icimi tuhaf yapiyor gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O baski hissi plastik sert oldugu için oluyoYavas sekilde 1-2 dakika yapabiliyorum.acidan vs yapmiyor degilim zaten bu asamaya kadar canim henuz hic yanmadi.gitgel yapmak icimi tuhaf yapiyor gibi
Çok geçmiş olsun ya. Vajinadan mi geliyor kan?Arkadaşlar, ben dün gece bir kaza geçirdim. Başkası anlatsa asla inanmam ama eski üye olduğum için umarım siz inanırsınız. Dün kar yağışında bir kediye yardım etmek istedim ve yan bahçeye parmaklıklardan atlamak istedim. Ayağım kaydı ve parmaklığa oturdum. Kanamam oldu ve eve kendimi zor attım kısa süreli baygınlık geçirdim. Anneme korkmasın diye söyleyemedim. Sadece düştüm dedim. Çok kanamam ve ağrım oldu. Az da olsa bugün kan var. Tetanoz aşısı mı olmalıyım sizce. Vajinal muayene kar geçince olacağım ama sağlığım için endişeliyim. Ne yapmalıyım
Denemeden bilemezsinYani kizlar dedigim gibi aci oldugundan
Gitgel yapmiyo degilim,1-2 dakika yapabiliyorum ama rahatsizlik duydugum icin devam etmiyorum.4 dilator boyunda da hicbir sorun yasamiyorum iliski denemeli miyim?yoksa gitgel yapamadigik icin suan hazir degilmiyim
Evet çok geldi dün gece bir anda boşaldı. Ped koymak zorunda kaldım regl kanı gibi. Bu saatte koyu renkli akıntıya döndü.Çok geçmiş olsun ya. Vajinadan mi geliyor kan?
Kizlik zariniz bozulmuş olabilir mi? Eger ağriniz çoksa bir acile gidin bence hem ailenizin haberi olmaz hem de hemen müdahale ederlerEvet çok geldi dün gece bir anda boşaldı. Ped koymak zorunda kaldım regl kanı gibi. Bu saatte koyu renkli akıntıya döndü.
Merhabalar 4.dilator pns boyuna çapına yakın olduğu için basınç sertliginden dolayı rahatsız edici oluyor pns daha yumuşak zihin olarak rahat hissediyorsaniz yapabilirsiniz bende pns deneme aşamasındayımYani kizlar dedigim gibi aci oldugundan
Gitgel yapmiyo degilim,1-2 dakika yapabiliyorum ama rahatsizlik duydugum icin devam etmiyorum.4 dilator boyunda da hicbir sorun yasamiyorum iliski denemeli miyim?yoksa gitgel yapamadigik icin suan hazir degilmiyim
Denemeden bilemezsin
Deneyip kaybedecegin bisey yok bu kadar gözünde büyütme bence :) olmazsa egzersize devam
Ben de ayni sekilde son dilator boyuntunu gectim esli deneme yapcagim,benim hikayem su sekilde;Yakın zmanda vajinismusu yenen birileri yokmu yardımcı olsaniz bizede hikayelerinizi anlatsaniz
Harikaaasın canım beniim çook sevindimm güzel haberlerini bekliyorum mutlaka etiket yap Dualarında olmak beni çok mutlu etti sağolMerhabalar sizlerin uzun süredir yorumlarınızı okuyordum .Beni olumlu güzel motive edici yorumlarınızla 4.dilatöre kadar yapıyorum.
Tiniminimavihanim
Öncelikle size teşekkür ederim başardığımda dualarımda olacaksınız ♡
Hikayelerin hepsi birbirine benzer zaten canım sen aparatlarını al katıl arkadaşlarla güzel verimli olacak inşAllahYakın zmanda vajinismusu yenen birileri yokmu yardımcı olsaniz bizede hikayelerinizi anlatsaniz
Harikaaasın canım beniim çook sevindimm güzel haberlerini bekliyorum mutlaka etiket yap Dualarında olmak beni çok mutlu etti sağol
Tebrikler darısı bizlere olsunMerhaba arkadaslar esimin uzerindeyken penisi alabildim az once fakat dilator gibi cubuk gibi kaldi ileri geri cok esnek degildi hareket edemedim, nasil yapmam gerekiyor ? Yani duygu hissetmedim cok sevindim ama hissiyatim olmadi zevk almak icin ne yapmam gerekiyor ?
İnşallah canım , ben iyice çözeyiim hepinize yardımcı olucam ama tam halledemedim şimdi de içeride rahat olmam lazıma ma gerçekten hiç ağrı sızı bir şey olmadı .Tebrikler darısı bizlere olsun
Halletmişsin artık vajinusmus değilsin o diğer rahat şekilde yapabilme zamanla olurmuş yani git gel yapabilme pozisyon şekillerine bak hangisinde rahat hissedersen zihnen bedenen onları deneyin için ferah olsun BAŞARDIN ❤İnşallah canım , ben iyice çözeyiim hepinize yardımcı olucam ama tam halledemedim şimdi de içeride rahat olmam lazıma ma gerçekten hiç ağrı sızı bir şey olmadı .
inşallah canım darısı tez zamanda sizlerin başına diyelim o zaman <3Halletmişsin artık vajinusmus değilsin o diğer rahat şekilde yapabilme zamanla olurmuş yani git gel yapabilme pozisyon şekillerine bak hangisinde rahat hissedersen zihnen bedenen onları deneyin için ferah olsun BAŞARDIN ❤