- 5 Temmuz 2019
- 953
- 1.243
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #251.561
Anladım canım teşekkür ederimBir süre etkisi devam ediyor canım ama azalmıştır azda olsa öyle düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım teşekkür ederimBir süre etkisi devam ediyor canım ama azalmıştır azda olsa öyle düşünüyorum
Pns dilatorden daha yumuşak yok gibiDilatör canını yaktı mı peki
Teşekkür ederim canım evet özgürüm artıkSnowlake ÖZGÜRSÜN artık tebrik ederim
Tebrik ederim komik gelmiyor seni çok iyi anlıyorum ve zaman geçtikçe hersey daha güzel olacak ve mutlu sona ulaşacaksınTerapiye gidiyorum ve bu haftaki ödevim her gün 1 boğum parmağı vajinaya yerleştirip kasılma geçene kadar bekleme şeklinde bir egzersizdi. 3 gündür kıvranıyorum, ağlıyorum.. sonunda bugün 3 kere yerleştirebilidim. Böyle yazınca komik gelebilir sadece 1 boğum ama o 2 cm bile benim için imkansız gibiydi. İlk minik başarım diyebilir miyiz
Evet gerçekten penis yok gibi 4.aparatla alakası yokPns dilatorden daha yumuşak yok gibi
İçini ferah tut
BAŞARACAKSIN
Bende yeni yenenlerdenim pns daha yumuşak yok gibiDilatorden farkli mi peki hissiyati
Gerçekten 4.dilator pnsye hazirliyor .1.dilatorde fitil yerleştirme hazırlığı gibiEvet gerçekten penis yok gibi 4.aparatla alakası yok
Canım Rabbim hayırlısıyla versinBirşey dicem biz vakit kaybetmeden bebek çalışmalarına başlamayı düşünüyoruz
Sıkıntı demeyelimde hani bizler bu yolda minik ama güçlü adımlarla ilerledik ya biranda zihnimiz ve bedenimiz sonuçta bunu kabul etmedi bazı zamanlar karamsar olduk bazı zamanlar vücudumuzu kastik ama naptik pes etmedik direndik ve yendik şimdiki surecemizdede o adı batasica zihnimize ve bedenimize tekrar olumsuz düşünceler getirmesin diye yine minik ama güçlü adımlarla alıştıra alıştıra Rabbimizinde izniyle o güzel bundanda daha güzel olacak o gebelik duygusunu bize nasip edecek hayırlısıylaNeden öyle dedi doktor bir sıkıntısı mı oluyormuş
Arkadaşıma katılıyorum ilişkiye tam anlamıyla adapte ol sonra peşine hemen korunmayı kesersin gebe olunca bazı durumlarda ilişki yasağı olabliyor bu sefer gene vajınusmus tetiklemesinNeden öyle dedi doktor bir sıkıntısı mı oluyormuş
Aslında bende öyle yavaş yavaş ilerlemek istiyorum ama bakalım eşim çok istiyor ama ben onu ikna ederim hemen olmasın biraz ben alışayım derimSıkıntı demeyelimde hani bizler bu yolda minik ama güçlü adımlarla ilerledik ya biranda zihnimiz ve bedenimiz sonuçta bunu kabul etmedi bazı zamanlar karamsar olduk bazı zamanlar vücudumuzu kastik ama naptik pes etmedik direndik ve yendik şimdiki surecemizdede o adı batasica zihnimize ve bedenimize tekrar olumsuz düşünceler getirmesin diye yine minik ama güçlü adımlarla alıştıra alıştıra Rabbimizinde izniyle o güzel bundanda daha güzel olacak o gebelik duygusunu bize nasip edecek hayırlısıyla
Bence hemen bırak onu inanki onsuzda yumuşak acı yok batma yok yanma yokZaten şuan spreyi kullanıyorum onu bırakınca olsun istiyorum
Tamam canım kendini ne zaman hazir hissedersen sen doğru zamanı bilirsin zatenYavaş yavaş bırakırım canım hemen bırakamam
Onun için Jinekologta çok önemli tatlım. Bazıları cidden anlamıyor vahşiler ya psikolojimizi bozuyorlarArkadaşıma katılıyorum ilişkiye tam anlamıyla adapte ol sonra peşine hemen korunmayı kesersin gebe olunca bazı durumlarda ilişki yasağı olabliyor bu sefer gene vajınusmus tetiklemesin