Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
JinekolojiVajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim
Olmuyor ya olmuyor kafayı yiyeceğim denemek istedim sadece denemek istedim alışmak için parmağımı nereye ittireceğimi bile bilemiyorum sanki daha üst iki dudak arasıdna gel git oluyor sadece itiyorum girilmiş gibi hissetmiyorum derin nefes alıp vererek denedim sanki içeriyi oyuyor gibi yapsam tırnağım tahriş edecek gibi çok moralim bozuk çok
Olmuyor ya olmuyor kafayı yiyeceğim denemek istedim sadece denemek istedim alışmak için parmağımı nereye ittireceğimi bile bilemiyorum sanki daha üst iki dudak arasıdna gel git oluyor sadece itiyorum girilmiş gibi hissetmiyorum derin nefes alıp vererek denedim sanki içeriyi oyuyor gibi yapsam tırnağım tahriş edecek gibi çok moralim bozuk çok
Eşiniz size baskı uyguluyor mu benim eşim biraz baskıcı hemen olsun istiyo bir yandan da beni m için uğraşıyor ne desem ikna oluyo ama onun da isteği bu anlıyorum da beni anlamıyor diye kendimi çok yalnız hissediyorum
Eşiniz size baskı uyguluyor mu benim eşim biraz baskıcı hemen olsun istiyo bir yandan da beni m için uğraşıyor ne desem ikna oluyo ama onun da isteği bu anlıyorum da beni anlamıyor diye kendimi çok yalnız hissediyorum
Benimki uygulamıyordu çok rahattı bu konuda bana da takılma olur bir gün diyordu. Her insanın huyu farklı tabi, sabrına ihtiyacınız varsa bunu dile getirin. Bu şekilde stresten daha çok yapamıyorum deyin sıksın kendini biraz.
Benimki uygulamıyordu çok rahattı bu konuda bana da takılma olur bir gün diyordu. Her insanın huyu farklı tabi, sabrına ihtiyacınız varsa bunu dile getirin. Bu şekilde stresten daha çok yapamıyorum deyin sıksın kendini biraz.
Söylüyorum da işte de aşırı stres oluyorum iş başlamadan olmasınu istiyor otel çalişanıyız otel açılıncs sıkıntı olur zaman olmaz diye belki acele ediyor
güzel yorumunuz için çok teşekkürler peki aynaya bakmadan parmağımızı yatay bir şekilde iterekten sırt üstü yatış pozisyonda yapabilir miyiz yani tırnak vs sürtüp tahriş olma ihtimali var mıdır
Tabi sırt üstü yatıp bacakları olabildiğince açtıktan sonra parmağın dimdik değil hafif yukarı eğimli çentik olacak sekilde (çünkü vajina girişi böyle) derin nefes alıp verirken parmağı itebilirsin, bekle tamamını sokmak zorunda değilsin bu sekilde adım adım ilerleyebilirsin. Ben tırnağımı kısaltıyordum batıp irite etmesin diye protez falan varsa batabilir
Tam tarih veremem ama bir süredir penisin üzerine oturma egzersizi yapıyoruz, başını kolay aldım sonra zardan geçirirken zorlandım ona alıştım derken şuan tam ilişki yasamaya alışmaya çalışıyorum. Heyecanlanıyorum hala
Herkesin derecesi farklı, ben çok umutsuzluk yaşadım ama minik minik ilerledim hep çok şükür,pes etmedim