- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #250.161
O kaslari daimi kullanacaksın aklına geldikçe yap gun içinde herseye faydası var.arkadaşlar bu kegel egzersizlerinin ne kadar sürede faydası oldu ?
o kas ne kadar sürede gelişiyor ?
Spreyin çok faydası oluyor mu ben 3. Denerken çok zorlandım yanma acımam oldu ama kendime kızdım birazda Nefes aldım ittirdim sprey sıksam daha mı az acırYine hüsran mesajı attıktan 1 saat sonra tekrar denedik ve olduama sprey sıktım inşallah spreysiz de olur
Korktugun icin kasmayın unutuyorsun kasma nefes al ver bir kac kez sonra ıkin bol kayganlik sur aparata.3. Aparatı yaparken çok zorlandım kötü hissettim hiç yapasım yok tekrar ikinci denememde daha kolay olur mu
Doktor nasil yapacağını anlatmadım mi cnm egzersiz için reçete yazmadi miYaklaşık 2aylık evliyim doktor parmak egzersizi verdi yapamadim dilatör aldım onu da yapamadım Spreyi tam olarak nereye sıkıyorsunuz
Doktor sadece parmak egzersizi verdi, bende yapamadım dilatör ve anestezik spreyi gruptan öğrendimDoktor nasil yapacağını anlatmadım mi cnm egzersiz için reçete yazmadi mi
Spreyin çok faydası oluyor mu ben 3. Denerken çok zorlandım yanma acımam oldu ama kendime kızdım birazda Nefes aldım ittirdim sprey sıksam daha mı
Ben aparatlarda kullanmadım eşli de kullandım işe yaradıSpreyin çok faydası oluyor mu ben 3. Denerken çok zorlandım yanma acımam oldu ama kendime kızdım birazda Nefes aldım ittirdim sprey sıksam daha mı az acır
Neden deniyemiyorsun canim, zaten yapmışsın gecen tek şey zaman. Sen bunu basardin zaten çok az bir adım kaldı. Lütfen cesaretini topla tekrar dene. Buraya yazKızlar yardım istiyorum ben 3.aparata kadar gelmiştim sonra tatile gittim hasta oldum derken 1 ay geçti ve şimdi kendime olan güvenim kırıldı lütfen bana tekrar cesaret verin bir daha elime alıp deneyemiyorum aparatları
Evet zor olanı yapmıştım zaten ama zaman girince araya böyle oldumNeden deniyemiyorsun canim, zaten yapmışsın gecen tek şey zaman. Sen bunu basardin zaten çok az bir adım kaldı. Lütfen cesaretini topla tekrar dene. Buraya yaz
Moralini bozma hic, hemen kendini toparla başına gec. Sen bunu basardin tekrar yaparsın ... Bak kaç kişi başardı yapamam diyenler bile yapti. Sende yaparsınEvet zor olanı yapmıştım zaten ama zaman girince araya böyle oldum
Tiki olan gidiklananlar bile yaptiMoralini bozma hic, hemen kendini toparla başına gec. Sen bunu basardin tekrar yaparsın ... Bak kaç kişi başardı yapamam diyenler bile yapti. Sende yaparsın
Böyle anlattığımda bu da 2.aparatın yarısını aldım diye seviniyor diyenler varsaa(olmaz biliyorum da) ben aynadan bakamıyordum bileMerhabaa herkese, ben aparatı alıp 1.boyutu denemiştim. Kolaylıkla olmuştu sonra drvam edemedim aradan vakit geçti şimdi 1i deneyeceğimde bile ilk başta yapamadım olmayacak deyip bırakacakken saçmalama dedim.. İlk yaptığımdaki gibi nefes verirken hafifçe kendim bile farkında olmadan ilerlettim. Hatta başka yerlere bakıp başka şeyler düşündüm. Sonra bi gazla 2yi de denedim. 1. Si kolaylıkla acısız hissiz olmuştu ama 2 de bi baskı hissettim yine pes edecekken yine saçmalama dedimve yine başka şeyler düşünerekten devam ettirdim bakyım ki ilerletmişim yarıya kadar. Tut bırak yaptığımda o lanet olasıca aşk kasını da hissettim, yani sanırım oydu. İlk denememdeki o baskıyı kendimi salarak ve nefes alıp vere vere başka şeylere odaklanarak hissetmeddn geçtim. Ama şuan 3 çok büyük görünüyor gözüme. Bu baskı eminim artacak onda.. 2 ile ne kadsr süre daha egzersiz yapsam ki? Yani sokup çıkardım ama başka ne yapmalıyım yanlara baska falan mı
ama fazlası da zararlıymış, idrar kaçırmaya neden oluyormuşO kaslari daimi kullanacaksın aklına geldikçe yap gun içinde herseye faydası var.
Kegel zarar li degil ki tam tersi idrar kaçırmaya engel kaslari gelistirmekama fazlası da zararlıymış, idrar kaçırmaya neden oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?