Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Herkese selam ben de 2 bucuk yıldır bununla uğraşıyorum. ne öğrendiysem bu siteden öğrendim. ilk başta inatlaşıyodum nefes egzeriszi işe yaramıyor girmiyor dar işte olmuyor yapamicam diye. şimdi 4.boy aparatı alabiliyorum acıdığı anda durup nefes alıyorum vajina girişinden sonraki 4 5 cm acıyan yer. o kısmı geçince vakum gibi içine çekti ben şok. önemli olan o girişteki kısmı buna alıştırmak. tabi egzersiz gerekiyor herkesin yazdığı gibi en son eşli denememde yarısına kadar almıştım. gercekten burada yazılanları çok dikkate almak gerekiyor gercekten de öyleymiş diyorum son zamanlarda. teşekkür ederim herkese uzun uzun nasıl yendiğini anlatanlara. kendimizle inatlaşmazsak çok kısa sürede yenebiliriz. ben bir kenara bıraktım artık inadı, sona yaklaşmışımdır umarım☺

Spreyin çok faydası oluyor mu ben 3. Denerken çok zorlandım yanma acımam oldu ama kendime kızdım birazda Nefes aldım ittirdim sprey sıksam daha mı

Spreyin çok faydası oluyor mu ben 3. Denerken çok zorlandım yanma acımam oldu ama kendime kızdım birazda Nefes aldım ittirdim sprey sıksam daha mı az acır
Ben aparatlarda kullanmadım eşli de kullandım işe yaradı

Neden deniyemiyorsun canim, zaten yapmışsın gecen tek şey zaman. Sen bunu basardin zaten çok az bir adım kaldı. Lütfen cesaretini topla tekrar dene. Buraya yaz

Kadınlar merhaba hepinize. Burada aparat vs. gibi şeylerden bahsetmişsiniz, ilk sayfadan itibaren bakındım ama 25bin sayfa içinde bulamam maalesef bahsedilen egzersiz/tedavi yöntemi/aparatları. Acaba içinizden biri bu bahsettiğiniz aparat veya parmakla egzersiz kısmında tekrar bilgilendirebilir mi?

Kendi problemim de tıpkı sizin ki gibi pelvik kasının fazlaca sıkı olması. Ben bekarım, mastürbasyon sırasında parmakla vajinaya girişi denedim ama epey sıkıydı ve zorlandım, bunun normal olmadığını düşündüm çünkü penis parmak inceliğinde değil. Seks esnasında ağrı ve zorlanma olacağını düşünüp araştırdım ve yıllardır sürekli gördüğüm vajinismusun aslında tam olarak bu problem olduğunu öğrendim: pelvik taban kaslarının istemsizce sıkılması. Şunu belirtmeliyim ki ben seks korkusu, acı çekme korkusu yaşayan biri değilim. Sadece aşırı sıkılık problemi var, parmakla vajinaya girişi bugüne kadar 2-3 kez denedim, oldukça zor oluyor. Size yabancı bir problem olmadığı için kast ettiğim sıkılığı anlıyorsunuzdur. Uzun lafın kısası ben bu problemi bir partnere karşı sorumluluk güdüsüyle halletmek istemiyorum. Bu benim vajina sağlığımla ilgili ve ilk seks deneyimime kadar bunu kendim zaten çözmüş olmak istiyorum. İlk seks deneyimimde partnerimin bana ne kadar anlayışlı yaklaşacağını bilemem, ya da ben anın baskısıyla ses çıkartmayabilirim. Böyle bir durumda işkence gibi bir seks yaşamak istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim kadınlar, 25bin sayfa boyunca bu probleme sahip hiçbir kadına önyargıyla, ayıplamayla, utandırmayla yaklaşmadığınız için ve bu problemi aşma heveslerini yadırgamadığınız için.

Merhabaa herkese, ben aparatı alıp 1.boyutu denemiştim. Kolaylıkla olmuştu sonra drvam edemedim aradan vakit geçti şimdi 1i deneyeceğimde bile ilk başta yapamadım olmayacak deyip bırakacakken saçmalama dedim.. İlk yaptığımdaki gibi nefes verirken hafifçe kendim bile farkında olmadan ilerlettim. Hatta başka yerlere bakıp başka şeyler düşündüm. Sonra bi gazla 2yi de denedim. 1. Si kolaylıkla acısız hissiz olmuştu ama 2 de bi baskı hissettim yine pes edecekken yine saçmalama dedim ve yine başka şeyler düşünerekten devam ettirdim bakyım ki ilerletmişim yarıya kadar. Tut bırak yaptığımda o lanet olasıca aşk kasını da hissettim, yani sanırım oydu. İlk denememdeki o baskıyı kendimi salarak ve nefes alıp vere vere başka şeylere odaklanarak hissetmeddn geçtim. Ama şuan 3 çok büyük görünüyor gözüme. Bu baskı eminim artacak onda.. 2 ile ne kadsr süre daha egzersiz yapsam ki? Yani sokup çıkardım ama başka ne yapmalıyım yanlara baska falan mı

Böyle anlattığımda bu da 2.aparatın yarısını aldım diye seviniyor diyenler varsaa(olmaz biliyorum da) ben aynadan bakamıyordum bileo yüzden bence çook büyük gelişme. Ama o baskıyı hissettiğimde bi ümitsizlik yaşamadım değil. Anladım ki tek çözüm pes etmemek. Aparata başlayanlardan yol arkadaşı istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…