- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #250.121
Bu mesajı sanki bir hafta öncesi ben yazmışım gibi İnan bana yalnız değilsin ve İnan hepsini yaşadım. Aylarca o girdikten sonra çok acyor dediğin Yerde kaldım yapamadım sayısız denemeler yaptık hepsi böyle sonlandı acıyor siye ağlayıp kalktım. Ama bir hafta önce dedim kendime ne olursa olsun yapacaksın Kararlıydım ve bu kararlılık çok etkili oldu başarmamda. Yine Penisi soktım elimde ben üstteyken tam o acıyan yerde durdum, üste doğru veya dümdüz değil de aşağı yani popoya doğru yönde ittirdim ve girdi. İnanamazsın girdikten sonra patlamadı yırtılmadı hiçbir yer tam tersi bir daha hiç öyle acımadı bir kere girdikten sonra hep rahat girdi. Sorun beynimiz bakış açımızda asla acımayacağına inanmak Lazım ki cesaret gelsin biliyorum beynimizi yönetmek çok zor ama sana aynı şeyleri bizzat yaşayan buraya bile kaç kez yazan biri olarak söylüyorum.Dediğin gibi deniyoruz eşim yavaş yavaş itiyor ama ilk girdikten sonra bir noktaya gelince çok fazla canım acıyo bekleyip tekrar itiyorum acı artınca pes ediyorum ya o acıyan yeri geçtikten sonra devamı boşluk bişey hissetmiyosun yazmış arkadaşlar gerçekten öyle mi oluyo ya sanki devam etsem hep acıyacakmış gibi geldiği için pes ediyorum