Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaslar ben yenı uye oldum ve 1 bucuk yıllık evlıyım vajınısmus hastasıyım bazı ılac ısımlerı buldum sıtede bu ılaclarla bu hastalıgı yenen varmı ve yenen varsa nasıl kullanılıyor neelr yapmalıyım lutfen yardım edın

Sen yine tedaviye eşinle beraber gitmişsin bu büyük bir gelişme bence... değil psikoloğa gitmek eşim benim vajinismus olduğumu bile kabul etmiyor :çok üzgünüm: sen kendini kasıyorsun o yüzden olmuyor diyor.. halbuki alakası yok bunu bilerek yapmıyorum ki...

ewet canım eşimle berbaer gidioruz .hattabugün yine randevumuz war.ilk eşim görüşme yapıcak 45dakka sonra beraber.ama ödevlerimizi yapamıoruz işte .sorun o

ewet canım eşimle berbaer gidioruz .hattabugün yine randevumuz war.ilk eşim görüşme yapıcak 45dakka sonra beraber.ama ödevlerimizi yapamıoruz işte .sorun o

bende 4 aylık evliyim ve durumunu çok iyi anlıyorum inşaallah en kısa zamanda çözersiniz sizde biz de tabii... nefes vermeyi denedin mi bilmiyorum ama çok iyi oluyor ben en azından bu sayede p...si biraz içeri alabiliyorum ama sonrası bir türlü gelmiyor... jinekolog eşin ittirsin girer demişti ama öyle olmuyor tabi..mafoldumben

CANIM DENEDİM AMA FAYDASI OLDĞU SÖYLENEMEZ .ÇOK KORKUORUMMM OFFOFF :sinifsinif:

canım parmak egzersizlerini bi dene derim en azından insanın kendine güveni gelio ve oranın genişleyebilir olabileceğini anlıyosun ama biz ne kadar kendimizi kasarsak sıkarsak o kadar daralıo.mesela ben önceden parmak egeazrsizi yapabiliodum artık yapamıyorum sırf kastığım için ..artık mum ile denemeye başlamıştım en son günlerde tabi 20 gündür onu da bıraktım artık ben kendi sorunumun yanında bi de eşimin problemi var maalesef erken boşalma :umursamaz: artık hiç deneyemiyoruz bile ama sebep ben değilim mafoldumben

selam bahar...haydar dümen reçetesinden bahsediosan eğer hiç bi işe yaramıo yani hepsini almana gerek yok sadece emla ve spreyden birini al...ikisine de gerek yok bazıları sprey daha etkili dio..bunu ilk ilişki denemesinden önce sür yani devamlı da kullanıp alıştırma kendini..ama en başta parmak egezriszleri yap derim ben egezrsizlerimi de nohut büyüklüğünde azcık emla krem sürerek yapmıştım.Gleit gelen kayganlaştırıcı da al mutlaka...sakinleştiriciler, kas gevşeticiler falan palavraaa buyrunnnnnnnnn

vajinusmus tedavisi gören ve başarılı olan birileri varsa lütfen yardım edin çok yere gittim artık kikmseye güvenemiyorum bi doktor tavsiye edebilirmisiniz lütfen yaşayanlar yardım etsin

vajinusmus tedavisi gören ve başarılı olan birileri varsa lütfen yardım edin çok yere gittim artık kikmseye güvenemiyorum bi doktor tavsiye edebilirmisiniz lütfen yaşayanlar yardım etsin

ben izmirde tedavi gördüm 5 seansta çözdüm ve başardım bende en ço bu site sayesinde başardım soracakların varsa yardım eder anlatırım

canım sen vajinusmusu yenmişti niye egzersiz yapıyosun ki tekrramı başladı geçmiş olsun caınm ya eşinede erken boşlama için geciktiricili kondomlar bide onu deneyin doktor bizede vermişti onu

ben izmirde tedavi gördüm 5 seansta çözdüm ve başardım bende en ço bu site sayesinde başardım soracakların varsa yardım eder anlatırım

canım ben malatya diyarbakır ve ankarada bi kaç doktora gittim ama 4 yıldır çözüm bulamadım.sen hangi doktora gittin ki 5 seansata çözüldü tedavide neler yapıldı bi yardımcı olursan çok sevinirm 4yıldır çekiyorum usandım

allah rızası için bana yardımcı ol.yurtdışıdayım oktorada gıdemıorum.8 aylık evlıyım.bu kulubede yenı uye oldum nerden msj yazcam nerden okucam tam bılmıorum
çözümü burdan bulucama ınanıyorum.nolur ayrıntılarıyla anlatınn.eşim çok anlayışlı zaman la olur dıo ama ben sıkıldım artık bu durumdann.:

canım öncelikle geçmiş olsun allah dermanını versin ben izmirde ibrahim yanık a gittim kordon klinik araştır internetten var orda adam çok ilgilendi ve bugüne 80 nini üzerinde vajinusmsus çözmüş önce tedavi boynunca denemeyin uzaklşaın birbirinizden dedi v eilk olarak anestol verdi uyuşturucu bunu biraz sürdü ve uyuştu o bölge daha sonra glet gelen sürdü tek parmağına ve soktu inan hiç acı hissetmrdim sonra bunu evde 1 hafta yap öde dedi yaptım yavaşca zaten tek parmak kılzğı bile bozmuyo kızdım yani yaparekn sonra gittik tekrra tek parmağı denedi evet sorun yok dedi iki parmağa geçtik biraz acıdı valla o yüzden 3.4.dede ona aşlıtım ve onuda evde tekrarladım ve onuda başardım artık hazırsınız dedi ve anestol sürüdm güzelce önce tek parmak egzersizi yaptım sonra 2 parmak ve eşim de kayganlaştırıcı kullandı yavaş yavaş ıkın aıkına v nefes ala vere yaptık inna o acı hiç alışıyosun ve inananamıyosun buna mı çektim dşye şimdi 1ay oldu o kadar rahatımki hayatım düzene girdi mutluylym acının a sı yok başaka soracağınız varsa seve seve yardımcı olurum bu arada ben kadın doğuma gititim psikoloğa değil

merhaba canım ben sana yardımcı olmaya çalışırım istersen bende kurtulalı 2 ay oldu bu illetten çok şükür ama tam 5 yıl çektim

canım ya üzülme bak ben 2 yıl sonra kendi kendime parmak egzersizleriyle yendim
yarın hemen bi tane kayganlaştırıcı al veya vazelinde olur küçük parmağınla başla parmmak egzersizlerine
başta olmıcak gibi hisedebilirsin ama bırakma parmağını içeri aldıkça derin nefes al ver
daha sonra diğer parmağına daha sonra iki parmağa geçiceksin kendini hazır hissettikçe
beyninde kendini hazırlaman gerek tatlım sürekli yapıcam diye kendini motive et parmak egsersizleri yaparken

slm kizlar bende 1,5 aylik ewliyim henuz iliskiye giremedik mafoldumbenmafoldumben
ramazandan once pisikologa gittik doktorum erkekti yapmam gerekenleri anlatti fakat ben cesaret edipte basliyamadim.. esim cok anlayisli ama ben SIKILDIM artik bu durumdan.. birbirimizden sogariz diye cok korkuyoruzzz 2 gundur geceleri esimden kaciyormusum offfffffff mafoldumben diyorum uyku sersemsiligindendir... once yoktu diyorr... banada yardim edin cesaretim yok egzersizlereee mafoldumben

slm bende yenı uye oldum sıteyı nasıl kullanıcagımı bılmıyorum ama bende 1 yılı doldurdum ve hala aynıyım parmak egzersızlerıne dun basladım ck zorlandım ama basarıcam sakın pes etme bılıyrum bunu yasamk ck zor aha ck yenısın o yuzden hemen bence basla

cevapın ııcn ck tesekur edrım ...evt haydar dumennın recetesı ben elma krem aldım hatta su an evde var ama ck yanma yaptı o yuzden deneyemedım ama o sprey ıse yarıyormus onu almak ıstıyorum dun parmak egzersızlerıne basladım zorlandım ck ama yapıcam tesekur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…