- 24 Eylül 2009
- 2.275
- 1
- 42
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.241
kızlar geçenlerde parmk egzersizini denedim.hakikaten çok dar vajina .parmağımn ucu ancak girdi .ayaklarım titredi . .ağlmaya başladım(( tedaviye başladık doktor eşinle yakınlaşma dio ama eşim anlamıo.off çok sıkıldımmm çokkk ((
Sen yine tedaviye eşinle beraber gitmişsin bu büyük bir gelişme bence... değil psikoloğa gitmek eşim benim vajinismus olduğumu bile kabul etmiyor :çok üzgünüm: sen kendini kasıyorsun o yüzden olmuyor diyor.. halbuki alakası yok bunu bilerek yapmıyorum ki...
ewet canım eşimle berbaer gidioruz .hattabugün yine randevumuz war.ilk eşim görüşme yapıcak 45dakka sonra beraber.ama ödevlerimizi yapamıoruz işte .sorun o
bende 4 aylık evliyim ve durumunu çok iyi anlıyorum inşaallah en kısa zamanda çözersiniz sizde biz de tabii... nefes vermeyi denedin mi bilmiyorum ama çok iyi oluyor ben en azından bu sayede p...si biraz içeri alabiliyorum ama sonrası bir türlü gelmiyor... jinekolog eşin ittirsin girer demişti ama öyle olmuyor tabi..mafoldumben
Merhaba arkadaşlar, yazılanların nerdeyse hemen hemen hepsini okudum sayılır... Malesef bendede aynı sorun var.. mafoldumben ve tam 6 aydır hiç bir yol kat edemedik...
tabiki benim yüzümden... Allah razı olsun eşim çok anlayışlı davranıyo...fakat ben artık onu üzmek istemiyorum, bana belli etmiyo üzüldüğünü fakat farkındayım... benneyaptımki
Sizlere bişey sormak istiyorum? bunu parmak egzersizlerini yapmadan yapabilmenin bir yolu yok mudur?
Lütfen banada yardımcı olun arkadaşlar... senağlama
Ayrıca başarabilen arkadaşlar, olduktan sonraki duygularını yazabilirler mi acaba, bi kaç arkadaş çok güzel şeyler yazmış, onları okuyunca kendime hırs yaptım bende başarabilirim diye ama daha çok tecrübe okumak daha çok fayda sağlar diye düşünüyorum...
Şimdiden teşekkürler...
merhaba arkadaslar ben yenı uye oldum ve 1 bucuk yıllık evlıyım vajınısmus hastasıyım bazı ılac ısımlerı buldum sıtede bu ılaclarla bu hastalıgı yenen varmı ve yenen varsa nasıl kullanılıyor neelr yapmalıyım lutfen yardım edın
vajinusmus tedavisi gören ve başarılı olan birileri varsa lütfen yardım edin çok yere gittim artık kikmseye güvenemiyorum bi doktor tavsiye edebilirmisiniz lütfen yaşayanlar yardım etsin
canım parmak egzersizlerini bi dene derim en azından insanın kendine güveni gelio ve oranın genişleyebilir olabileceğini anlıyosun ama biz ne kadar kendimizi kasarsak sıkarsak o kadar daralıo.mesela ben önceden parmak egeazrsizi yapabiliodum artık yapamıyorum sırf kastığım için ..artık mum ile denemeye başlamıştım en son günlerde tabi 20 gündür onu da bıraktım artık ben kendi sorunumun yanında bi de eşimin problemi var maalesef erken boşalma :umursamaz: artık hiç deneyemiyoruz bile ama sebep ben değilim mafoldumben
ben izmirde tedavi gördüm 5 seansta çözdüm ve başardım bende en ço bu site sayesinde başardım soracakların varsa yardım eder anlatırım
canım ben malatya diyarbakır ve ankarada bi kaç doktora gittim ama 4 yıldır çözüm bulamadım.sen hangi doktora gittin ki 5 seansata çözüldü tedavide neler yapıldı bi yardımcı olursan çok sevinirm 4yıldır çekiyorum usandım
canım ya üzülme bak ben 2 yıl sonra kendi kendime parmak egzersizleriyle yendimallah rızası için bana yardımcı ol.yurtdışıdayım oktorada gıdemıorum.8 aylık evlıyım.bu kulubede yenı uye oldum nerden msj yazcam nerden okucam tam bılmıorum
çözümü burdan bulucama ınanıyorum.nolur ayrıntılarıyla anlatınn.eşim çok anlayışlı zaman la olur dıo ama ben sıkıldım artık bu durumdann.:
ece sen halletin hereldeki sorununu herkeze bilgi vermeye başlamışsın:uhm: