- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.261
canım öncelikle geçmiş olsun allah dermanını versin ben izmirde ibrahim yanık a gittim kordon klinik araştır internetten var orda adam çok ilgilendi ve bugüne 80 nini üzerinde vajinusmsus çözmüş önce tedavi boynunca denemeyin uzaklşaın birbirinizden dedi v eilk olarak anestol verdi uyuşturucu bunu biraz sürdü ve uyuştu o bölge daha sonra glet gelen sürdü tek parmağına ve soktu inan hiç acı hissetmrdim sonra bunu evde 1 hafta yap öde dedi yaptım yavaşca zaten tek parmak kılzğı bile bozmuyo kızdım yani yaparekn sonra gittik tekrra tek parmağı denedi evet sorun yok dedi iki parmağa geçtik biraz acıdı valla o yüzden 3.4.dede ona aşlıtım ve onuda evde tekrarladım ve onuda başardım artık hazırsınız dedi ve anestol sürüdm güzelce önce tek parmak egzersizi yaptım sonra 2 parmak ve eşim de kayganlaştırıcı kullandı yavaş yavaş ıkın aıkına v nefes ala vere yaptık inna o acı hiç alışıyosun ve inananamıyosun buna mı çektim dşye şimdi 1ay oldu o kadar rahatımki hayatım düzene girdi mutluylym acının a sı yok başaka soracağınız varsa seve seve yardımcı olurum bu arada ben kadın doğuma gititim psikoloğa değil
tedavi toplam ne kadar sürdü?Ücreti hakkındada bana biraz bilgi verirsen sevinirim.