E
Ece1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.261
slm kizlar bende 1,5 aylik ewliyim henuz iliskiye giremedik mafoldumbenmafoldumben
ramazandan once pisikologa gittik doktorum erkekti yapmam gerekenleri anlatti fakat ben cesaret edipte basliyamadim.. esim cok anlayisli ama ben SIKILDIM artik bu durumdan.. birbirimizden sogariz diye cok korkuyoruzzz 2 gundur geceleri esimden kaciyormusum offfffffff mafoldumben diyorum uyku sersemsiligindendir... once yoktu diyorr... banada yardim edin cesaretim yok egzersizlereee mafoldumben
Kızlar bu egzersize cesareti olamayıp da senelerce bekleyen insanlar var. Eğer egzersize başlamazsanız sorununuzun çözülmesi ayları yılları alabilir. Benim de cesaretim yoktu. Aslında hiçbir zaman bu konuda 100 de 100 kimsede cesaret olacağına inanmiyorum. Olsa zaten hemen yapıveririz. Ben nasıl yaptığımı söyliyim. Doktor tek parmak egzersizi verince dedim ki o zaman ben kendimi hazır hissettiğimde başlıyım. Hayır dedi bi kaç gün bekleyinsonra başlayın. Ben de pazartesi gitmiştim doktora kafamda cuma dedim ve cuma başladım. Keşke daha önce başlasaymışım o 5 gün acaba yapıcak mıyım nolucak diye düşünerek geçti. Hatta başladığım dakikaya kadar hep korkum vardı ya yapamazsam diye. O yüzden cesaretinizin gelmesini beklemektnse kendinize bi gün belirleyip başlayın. Kaçmayın, üstüne gidin.