- 24 Eylül 2009
- 13
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.281
canım sayfaların hepsini oku istersen farklı yerlerde tedavi olanlar olmuştu ankara izmir istanbul falan iyi doktorlar vardır...ya rakadaşlar allah aşkına bi yardım edin ne olur çekenler bilirler ne yapacağımı bilemiyorum tedavi olmak istiyorum ama nereye gideceğimi bilmiyorum 4 yıldır bi kaç yere gittim ama çözüm olmadığı için artık başka yere gitmeye korkuyorum nereye gitsem parmak egzersizi veriyolar yapamıyorum siz nasıl başardınız yardım edin..lütfen doktorunuzu ve tedavi yöntemini yazın boşanmak üzereyim bi çare bulmam lazım varımı yoğumu doktorlara yatırdı ama boş bu parmak egzersizi dışında bi yöntemle tedavi olan biri varsa lütfen msjlarınızı bekliyorum
canım teşekkür ederim ama bunu yapabileceğimi sanmıyorum ben daha önce çok denedim bu parmak egzersizlerini kendim bile yapamıyorum doktora nasıl yaptırıcam sen ne hissettin hiç korkmadınmı ben yapamam galiba acaba parmak egzersizi dışında tedavi yöntemi yokmu
canım yaaa hiç doktora falan gitmek istemio sanki sorun yokmuş gibi davranoyooo kendi derdime mi yanayımm ona mı yanayım bende problem olmasa sorun deil zaten yeni yenmişim bi de şimdi onla uğraşıyoruz yaa kabullenmek te istemio saçma sapan spreyler falan almayı düşünüo geciktiriciler falan..ama ilk başta doktora görünmesi lazim oldugunu kabul bile etmiyor :umursamaz: ön hazırlık mazırlık desen o da yokkk bende tahrik olamıyorum bide bana demezmi kazık gibi durma da ön hazırlık yapalım dieee o mu beni hazırlıcak benmi onu anlamış deilim..beni kim hazırlasın yaa walla kafayı yiiicem keşke evlenmeseydimm bu ne evlendik evleneli bela gibi senağlama
ya rakadaşlar allah aşkına bi yardım edin ne olur çekenler bilirler ne yapacağımı bilemiyorum tedavi olmak istiyorum ama nereye gideceğimi bilmiyorum 4 yıldır bi kaç yere gittim ama çözüm olmadığı için artık başka yere gitmeye korkuyorum nereye gitsem parmak egzersizi veriyolar yapamıyorum siz nasıl başardınız yardım edin..lütfen doktorunuzu ve tedavi yöntemini yazın boşanmak üzereyim bi çare bulmam lazım varımı yoğumu doktorlara yatırdı ama boş bu parmak egzersizi dışında bi yöntemle tedavi olan biri varsa lütfen msjlarınızı bekliyorum
yorum yapan herkese tesekkur ediyorum.. umarim hepimiz atlatiriz bu kotu gunleri..
ben tek parmagimi alabiliyorum.. 2.ye daha gecis yapmadim.. biraz korkuyorum sanirim hep erteliyorum =(
canım sayfaların hepsini oku istersen farklı yerlerde tedavi olanlar olmuştu ankara izmir istanbul falan iyi doktorlar vardır...
ki bak karamel arkadaşımızda yazmış dr nin uyguladıklarını...dr yede gitsen sana parmak egzersizi verecek bunun başka yolu yok malesef:1no2:
bazı doktorlar var narkoz verip eşinle ilişkiye sokuyo muaynehane ortamında
yada bi alet var adı ne bilmiyorum ondan koyuyo oraya baygınken 3 4 saat sonra çıkarıyosun falan
dr bana önermişti bunların hepsini ama kabul etmedim
sonuçta gene aynı yere gelincek ayıldıktan sonra belki yapamıcaksın... beyinde parmak egzersizlerinde bitiyo a.s
hipnozuda denedim ama tam anlamıyla hipnoz olmadım o yüzden olmadı kaç yere gitim hep parmak egzersizi verdiler beni bu duruma getiren bi parmak zaten o yüzden bu egzersizi uygulayamıyorum ben ne yapacağımı da bilemiyorum bu arada mehmet zihni sungura tedavi olan varmı içinizde ben ona gitmeyi düşünüyorum şimdi ya o yada süleymen eserdağ bilenler varsa tavsiyeleri bekliyorum
sana özel msjda atmıştım canım okudunmu bilmiorum?
ben süleyman beye tedavi oldum. çok memnun kaldım. parmak egzersizi yaptırmıyo. dilatörle çalıştırıyo. tavsiye ederim.
okudum canım msjını bende şuan zaten iki isim arasında kaldım biri süleyman eserdağ diğeride mehmet zihni sungur birine gidecem eme işte karar veremiyorum bu arada süleyman bey tedavi edemezse eğer parayı geri iade ediyormuş bu doğrumu bu konuda bilgi verirmisin yani parayı geri iade edeceğinin garantisini verse bi dakka durmam giderim en azından denemiş olurum sana böyle bişey söylemişmiydi hani olmazsa paranı geri iade edecem dedimi az para değil milyarlar dökecem ve bu ilde değil daha öncede çooook param gitti msjını bekliyorum
evt cnm söledi zaten ücretin hepsini bi anda almıyo. yarısını başında diğer yarısınıda sonunda alıyo. ama sen rahat olursan tedavi edemez diye bişey yok. zaten tedavisi olmayan bi hastalık değilki bu.şimdi reklam yapıomuş gibi olcak ama ben okdr çok korkuodumki aslına bakarsan hiç umudum yoktu. hatta biara tedavi sırasında ağladım yapamıcam diye. aama süleyman bey okdr anlayışlı ve sabırlıki ne yaptı etti çözdü sorunumu. istersen bi ara konuş ön görüşmeye git. aklına yatarsa başlarsın.
canım teşekkür ederim ama bunu yapabileceğimi sanmıyorum ben daha önce çok denedim bu parmak egzersizlerini kendim bile yapamıyorum doktora nasıl yaptırıcam sen ne hissettin hiç korkmadınmı ben yapamam galiba acaba parmak egzersizi dışında tedavi yöntemi yokmu
ya kızlarr ben anlamıorummm bu işten galiba(( ben hala nereye yapcaımı bile bulamadım ( . . netten resimlere bakıorum benimkisi onlar gibi değil sanki . .offofff