E
Ece1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.261
slm kizlar bende 1,5 aylik ewliyim henuz iliskiye giremedik mafoldumbenmafoldumben
ramazandan once pisikologa gittik doktorum erkekti yapmam gerekenleri anlatti fakat ben cesaret edipte basliyamadim.. esim cok anlayisli ama ben SIKILDIM artik bu durumdan.. birbirimizden sogariz diye cok korkuyoruzzz 2 gundur geceleri esimden kaciyormusum offfffffff mafoldumben diyorum uyku sersemsiligindendir... once yoktu diyorr... banada yardim edin cesaretim yok egzersizlereee mafoldumben
cevapın ııcn ck tesekur edrım ...evt haydar dumennın recetesı ben elma krem aldım hatta su an evde var ama ck yanma yaptı o yuzden deneyemedım ama o sprey ıse yarıyormus onu almak ıstıyorum dun parmak egzersızlerıne basladım zorlandım ck ama yapıcam tesekur ederım
canım öncelikle geçmiş olsun allah dermanını versin ben izmirde ibrahim yanık a gittim kordon klinik araştır internetten var orda adam çok ilgilendi ve bugüne 80 nini üzerinde vajinusmsus çözmüş önce tedavi boynunca denemeyin uzaklşaın birbirinizden dedi v eilk olarak anestol verdi uyuşturucu bunu biraz sürdü ve uyuştu o bölge daha sonra glet gelen sürdü tek parmağına ve soktu inan hiç acı hissetmrdim sonra bunu evde 1 hafta yap öde dedi yaptım yavaşca zaten tek parmak kılzğı bile bozmuyo kızdım yani yaparekn sonra gittik tekrra tek parmağı denedi evet sorun yok dedi iki parmağa geçtik biraz acıdı valla o yüzden 3.4.dede ona aşlıtım ve onuda evde tekrarladım ve onuda başardım artık hazırsınız dedi ve anestol sürüdm güzelce önce tek parmak egzersizi yaptım sonra 2 parmak ve eşim de kayganlaştırıcı kullandı yavaş yavaş ıkın aıkına v nefes ala vere yaptık inna o acı hiç alışıyosun ve inananamıyosun buna mı çektim dşye şimdi 1ay oldu o kadar rahatımki hayatım düzene girdi mutluylym acının a sı yok başaka soracağınız varsa seve seve yardımcı olurum bu arada ben kadın doğuma gititim psikoloğa değil
vajinusmus tedavisi gören ve başarılı olan birileri varsa lütfen yardım edin çok yere gittim artık kikmseye güvenemiyorum bi doktor tavsiye edebilirmisiniz lütfen yaşayanlar yardım etsin
canım sen vajinusmusu yenmişti niye egzersiz yapıyosun ki tekrramı başladı geçmiş olsun caınm ya eşinede erken boşlama için geciktiricili kondomlar bide onu deneyin doktor bizede vermişti onu
canım nerdeyse 1 aydır hiç deneyemioz bile eşimden dolayı daha içeri girmeden boşalma gerçekleşio mafoldumben bende belki orası kapanır die tekrar egzersize başlamak istiyorum ve açıkçası 6-7 kere eşimden kaynaklı hüsrana uğradım benimde kendime güvenim gitti düşündükçe yine eskisi gibi korku başlıo sanırım senağlama
tedavi toplam ne kadar sürdü?Ücreti hakkındada bana biraz bilgi verirsen sevinirim.
kızlar azönce egzersiz yaptık,bişiy sorucam yaa sizler tek parmak tamamdır dediğinizde yani 2.ye gecme aşamanızda tek parmagı alma rahatlığınız ne derece,yani çoooook çok rahatmısınız heyecan filanda olmuyo derecesinde bir rahatlıkmı,ben kactır yapıyoruz hala ilkmiş gibi bi heyecenlanıyorum,ha aldıktan sonra rahatlıyorum çıkarıp tekrar sokuyoruz ozaman biraz daha rahatım ama heyecan hep var,canım yancak ters biyere gitcek korkusuyla tedirgin oluyorum.geccekmi bu durum arkadaşlar,sanki hiç ilerlemiyorum gibi hissettim.birde söylemesi ayıp akıntı geldi tam o sırada,eşim sildi ay çok utandım kızlar yaa:çok üzgünümoooof eşimide kendimide bu durumdan kurtarmak istiyorum.
tedirginlinden dolayı sıkıntı yaşıysun canımkızlar azönce egzersiz yaptık,bişiy sorucam yaa sizler tek parmak tamamdır dediğinizde yani 2.ye gecme aşamanızda tek parmagı alma rahatlığınız ne derece,yani çoooook çok rahatmısınız heyecan filanda olmuyo derecesinde bir rahatlıkmı,ben kactır yapıyoruz hala ilkmiş gibi bi heyecenlanıyorum,ha aldıktan sonra rahatlıyorum çıkarıp tekrar sokuyoruz ozaman biraz daha rahatım ama heyecan hep var,canım yancak ters biyere gitcek korkusuyla tedirgin oluyorum.geccekmi bu durum arkadaşlar,sanki hiç ilerlemiyorum gibi hissettim.birde söylemesi ayıp akıntı geldi tam o sırada,eşim sildi ay çok utandım kızlar yaa:çok üzgünümoooof eşimide kendimide bu durumdan kurtarmak istiyorum.
canım ben ankarada özel bir merkezde tedavi oldum. 8seansta çözüldü. şuan çok rahatım. istersen bilgi verebilirim.
canım nerdeyse 1 aydır hiç deneyemioz bile eşimden dolayı daha içeri girmeden boşalma gerçekleşio mafoldumben bende belki orası kapanır die tekrar egzersize başlamak istiyorum ve açıkçası 6-7 kere eşimden kaynaklı hüsrana uğradım benimde kendime güvenim gitti düşündükçe yine eskisi gibi korku başlıo sanırım senağlama
tedavi 1 ay kadar sürdü fiyat toplam 1000 lira tuttu ve şuan hiçbir sorunum yok
uzulme albenimcim esinde erken bosalma var sanirim, artik herseyin caresi var bir Doktora gitsin.sende kendini bosa uzuyosun tekrar egzersize baslamana gerek filan yok orasinin kapanmasi soz konusu degil.eski korkularin baslamasin bosuna bak kendini yipratmis olursun esin o soruna odaklanmali bence..
hangi merkezde hangi doktora gittin nasıl bitedavi gördün biraz detaylı bilgi istiyorum çünkü bende gitmeyi düşünüyorum yardımcı oluersan sevinirim lütfen cvp yaz
kordon kadın doğum kliniği alsancakta doktorum ibrahim yanıktı internettete siteleri var kordon kadın doğum klniği diye yaz çıkıyo tedavi önce alıyo karşına konuşturuyo işte korkunun gereksiz olduğunu anlatıyo eşinle konuşuyo hangi aşamasdasınız falan daha sonra anestol sürüyo vajinaya ve uyuşturuyo tek parmağını sokuyo yavaş yavaş alışa alışa daha sonra bunu evde yap diyo yapıyosun daha sonra 2 kere daha tek parmak sokto ve dahasonra 2 parmağa geçtik ve oda aynı 2 kere gittim sonra ilişkiye hazırsınız dedi ve aldı karşısına konulştu korkam afalan diye bence git çok anlayışlı bi doktor ve 100 eyakın hastası bun yenmiş internette tedaviyi anlatıyo o siteden ona mail atıp bilgide alabiliyosun başka yardımcı olacağım bişey varsa yardımcı olurum