Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam arkadaşlar.bu klube yeni üye oldum nereye nasıl yazıcamı bile bilmiorum.benımde vajınısmus sorunum var.8 aylık evlıyım ve hala ılışkıye gıremedık.bacaklarımı acamıorum ve cok kasıyorum kendımı.bılıorum kasmamam gerekıo ama beceremıorum.yurtdısında yasıorum.dil bilmiorum doktoro bu yuzdende gıtmek istemıorumm.nolurrrr allah rızası için bana da yardımcı olunn.

selam canım hoşgeldin a.s.parmak egzersizlerine başlamalısın.bu sorunun cözümüne giden yol egzersizlerden geciyor.bende çok kasılıyorum bacaklarımı acamıyorum parmak egzersizleriyle rahatlamaya calışıyorum.kızlar buarada hepinizin bayramı mübarek olsun,regldi sonra eşimin göreviydi derken dün akşam egzersizlere geri döndük ara verince zorlandım acıkcası heyecanlandım ikinci içeri alışta rahatladım biraz tek parmakta dahada rahatlayıp küs şeklini öyle denicem,çok kasıyorum kızlar kendimi:çok üzgünüm:içimde hissetmekten ürperiyorum yaa.neyse gececek inşallah arkadaşlar yenmeliyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmafoldumben

bu doktor hakkında bilgi ve iletişim bilgileriniz verirsen çok memnun olurum teşekkürlerkaydirigubbakcemile2

KızLar bir arkadasımdda vardı bu problem doktora gitmşler doktor sadece pozisyon sölemiş
bu seklde halletmişler sorunlarını pozisyonda suymus tek ayağınızı yukarı kaldırmak
bu işe yaramıs arkadasm anlatmıştı umarm faydası olur okuyanlara..

bu doktor hakkında bilgi ve iletişim bilgileriniz verirsen çok memnun olurum teşekkürlerkaydirigubbakcemile2

slm.canım bak benim dediğim uzmanın ekranın sol tarafında ilanı var,ege jinekoloji diyor ya,benim bahsettiğim uzmanda orda işte,ben bu siteye girmeden önce internette bu sorun için en uygun nereye gidebileceğimi araştırırken bulmuştum o uzmanı,mustafa alihanoğlu isminde,ilanın altındaki tlf.dan ulaşmıştım.

canım bende evliliğimin 1.5 senesi ilişkiye girmeden gecirdim kabus dolu günlerdi....o şekilde hamile kalmıstım ve doğumu gercekleştirmedim muayne bile ettirmediğim için kendimi mecbur sezeryanla doğum yapdım...ve kızım nerdeyse 1 yaşına geldi ben o şekilde düzeldim...bu tamamen insanın psikolojisiyle ilgili bunda eşinin anlayısıda çok önemli ve ben bunu kendim yendin ilişki sırasında kendini çok rahat bırakman gerekli eşine bırakmalısın kendini..inanıyorumki yeneceksin hoşçakal

ben tam 1.5sene yaşadım vajinismusu.sadece int.den araştırdım.öncelikle vajinanın küçük olduğunu zannetmek problem bence:)düşünsenize doğumda kocaman çocuk başı çıkıyor:)ben johnsen bayb nin bebe yağını kullandım bi süre, ilişkiden önce baya bi sürüyosunuz vajinaya acısız,ağrısız problemsiz bi ilişki yani..ama zamanla geçiyor merak edilecek bişey yok bende çok korkmuştum ama bitti seninde geçicek bide unutmadan derin nefes al kendini bırakmaya çalış zamanla öğreniyosun yani:))

ya arkadaşlar çok özür diliyorum ama defalarca söyleniyor acayip sinir oluyorum bu örneğe bence hiiiiç etkisi yok. kimse üstüne alinmasin nolur ama oradan çocuk başi çikiyor da acimiyor mu yani. bence çok gereksiz bir örnek.

Eceeeeeeeee nerdesin yaaaa msn de de yoksun özledim walla senle dertleşmeyi sositososito walla haklısın canım yaaaa bende anlamıyorum bu örneği lmaz:

teşekkür ederim cvp verdiğin için bende 2 aylık evliyim ama bizde tam yapamadık daha yarım oluyo hep acıyo bıraktırıyorum acaba bende mi vajin oldum die çok korkuyorumm:gitme:

kızlar geçenlerde parmk egzersizini denedim.hakikaten çok dar vajina .parmağımn ucu ancak girdi .ayaklarım titredi . .ağlmaya başladım (( tedaviye başladık doktor eşinle yakınlaşma dio ama eşim anlamıo.off çok sıkıldımmm çokkk ((

arkadaslar tedavi için devasa ücretler ödemeyin bence.bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi nevroz bölümüne gidin biraz sabırla ve kendinize inanıp güvenerek kesinlikle çözersiniz...

cnm bnm vajinan dar değil sana öyle geliyo. doktor ilk kez parmağını soktuğunda yaşadıklarımı anlatamam. başım döndü midem bulandı tansiyonum düştü soğuk soğuk terledim resmen. ağlamama az kalmıştı. aynı senin gibi. ama bu tamamen psikolojik. doktor ozmn demiştiki şuan beynin vücuduna zarar vericeksin diye programlandığı için korumaya çalşıyo seni ve farklı tepkiler veriyo. ama 2. ve 3. seferlerde bunları atlattım. ne titreme kaldı ne mide bulantısı ne başdönmesi. ve bende 1aylık tedavi sürem boyunca eşimle sdce önsevişme yaptım. kesinlikle denemedik. tedavi sonunda doktor artık bgn deneyebilirsinz dediğinde denedik ve oldu. şimdi ben bile şaşırıyorum oranın nekdr genişlediğine ilişki sırasında. eskide daracık sanardım. böyle oldu diye sakın yılma egzersizlere devam et. parmak sokmak istemiosan dilatör al. ben mesela hala parmağımı sokamam oraya. bi tuhaf oluyorum içeriyi hissedince. doktorda ztn dilatör vermişti. eminim başarıcaksın eninde sonunda. sadece vazgeçme ve başaracağına inan okdr:)

Canım çok güzel yazmışsın ama inanki çok dar. diorumya parmağımn ucu grdi sadece( doktor bize önsevişmeyi bile yasakladı yok dedi hiçbişey.eşimle açık açık konştu kendi kendini tatmn et dedi .bilmiorum yeni evliyiz diemi eşim dayanamıorum diyo .bi gün ara vermiyor. ve dün gece hayır dememe rağmen istedi ( ben hiç zevk almadm zaten deneme 1,5 aydır yapmıoruz .:sinifsinif:

kızlar bnde 2,5 yıldr evliyim ve vajinismusum.kegel egzersszlerine basladım 2 parmagı brdn bazen uyuystrmadn grdryrm o anki kayganlıga baglı ama penise glnce korkuyrm bna yrdmcı olursnz sevnrm

kızlar bnde 2,5 yıldr evliyim ve vajinismusum.kegel egzersszlerine basladım 2 parmagı brdn bazen uyuystrmadn grdryrm o anki kayganlıga baglı ama penise glnce korkuyrm bna yrdmcı olursnz sevnrm

hiç korkma canım bende aynı bunu 1.5 sene çektim ve 1 ay önce yendim şimdi kendime o kadar kızıyrumki napmışım diye hayatımı boşuna maf etmişim o acı hiç değmiyecek bi acı şimdi okadar rahatımkitiyo i önemli olan kegele egzersize devam kayganlaştırıcı giletgelen kullan ve rahat ol kafada bitiyo bu kadar insanlara bişey olmamışsa sanada olmaz korkam penisi içine alınca ıkın ve nefes al ver hani doğum yapar gibi ve kendini zorla alt tarafı 5 dakika hafif bi acı gerisi kolay zaten

seni çok iyi anliyorum. insan destek bekliyo. sanki seni anlamiyomuş gibi geliyo ki genelde anlamiyo böyle davraniyosa. Bence kendini yalnız hissetme. Sen o böyleyken de başarabilirsin. bu işi çözmek bir kat yukarı çıkmak gibi birşey. basamaklar olmadan ne kadar uğraşsak da ikinci kata çıkamayız. ama bir iki üç derken bir bakmişsin ikinci kattasin. neden üzüyosun bakiyim sen bak ilk basamaği çikmişsin. bunda kötü bişey yok. sen neden başarisizlik olarak algiliyorsun bunu üzülüyosun. parmağinin ucunu alamayanlar dokunmayı birak bakamayanlar, düşünemeyenler var ki onlar da aşiyorlar. Sen de şu anda yol katetmişsin. Lütfen yapamiyorum olmadi diye düşünme. Farkında değilsin ama bak başlamışsın. Azmini yitirmek yok lmaz: Eşin seni zorladığında itersin yapma dersin kızarsın ona olur biter. Hem o durumda da kendini yavaş yavaş rahat tutmaya çaliş. Sonuçta istemediğin şeyi yapmasina izin vermiyceksin. O arada da egzersizlere devam. Bizi her gün bilgilendir olur mu? Ben merak ediyorum bir iki kez yazıp gitmek yok.

Akrep, ayaz vardı neler yaptılar kayboldular ortadan.

Her gün düzenli olark yapıyor musun egzersizleri? Ne kadar süredir 2 parmaktasın ve egzersiz sırasında mı deniyorsunuz penis i?

Merhaba arkadaşlar, yazılanların nerdeyse hemen hemen hepsini okudum sayılır... Malesef bendede aynı sorun var.. mafoldumben ve tam 6 aydır hiç bir yol kat edemedik...
tabiki benim yüzümden... Allah razı olsun eşim çok anlayışlı davranıyo...fakat ben artık onu üzmek istemiyorum, bana belli etmiyo üzüldüğünü fakat farkındayım... benneyaptımki
Sizlere bişey sormak istiyorum? bunu parmak egzersizlerini yapmadan yapabilmenin bir yolu yok mudur?
Lütfen banada yardımcı olun arkadaşlar... senağlama
Ayrıca başarabilen arkadaşlar, olduktan sonraki duygularını yazabilirler mi acaba, bi kaç arkadaş çok güzel şeyler yazmış, onları okuyunca kendime hırs yaptım bende başarabilirim diye ama daha çok tecrübe okumak daha çok fayda sağlar diye düşünüyorum...
Şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…