- 19 Eylül 2009
- 8
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.221
selam arkadaşlar.bu klube yeni üye oldum nereye nasıl yazıcamı bile bilmiorum.benımde vajınısmus sorunum var.8 aylık evlıyım ve hala ılışkıye gıremedık.bacaklarımı acamıorum ve cok kasıyorum kendımı.bılıorum kasmamam gerekıo ama beceremıorum.yurtdısında yasıorum.dil bilmiorum doktoro bu yuzdende gıtmek istemıorumm.nolurrrr allah rızası için bana da yardımcı olunn.
merhaba.ben izmirde bir doktor söyleyebilirim.tedavi ücreti 1.500.%100 garanti veriyor.şimdiye kadar bu sorunu çözen uzmanlar arasında duyduğum en düşük ücreti talep eden uzmandır.Rabbim şifa versin arkadaşına:Saruboceq:
bu doktor hakkında bilgi ve iletişim bilgileriniz verirsen çok memnun olurum teşekkürlerkaydirigubbakcemile2
ya arkadaşlar çok özür diliyorum ama defalarca söyleniyor acayip sinir oluyorum bu örneğe bence hiiiiç etkisi yok. kimse üstüne alinmasin nolur ama oradan çocuk başi çikiyor da acimiyor mu yani. bence çok gereksiz bir örnek.
kasılmalar...sağa sola hareketlerle kaçmalar...ittirmeler...tüm bedenimi ele geçiren büyüüüüüük bir korku işte...ilk gece anlamadık tabiki,bugün olur yarın olur derken iki yıl oldu evleneli hala başarmış değiliz:çok üzgünüm:başaramamakla konuyu araştırmaya başladık ve...anladık işte.ama yenicem,yenmeliyim.eşimi çok seviyorum.iki parmağı denedik olmamıştı o aşamada burdaki arkadaşlarla tanıştım ve tavsiyeleriyle,tecrübeleriyle,destekleriyle ben çoooooook çok moral buldum.yılmıcam,ertelemicem,denicem,tekrar tekrar denicem ve inşallah yenicem.sağolun arkadaşlar.a.s.
bu doktor hakkında bilgi ve iletişim bilgileriniz verirsen çok memnun olurum teşekkürlerkaydirigubbakcemile2
kızlar geçenlerde parmk egzersizini denedim.hakikaten çok dar vajina .parmağımn ucu ancak girdi .ayaklarım titredi . .ağlmaya başladım(( tedaviye başladık doktor eşinle yakınlaşma dio ama eşim anlamıo.off çok sıkıldımmm çokkk ((
cnm bnm vajinan dar değil sana öyle geliyo. doktor ilk kez parmağını soktuğunda yaşadıklarımı anlatamam. başım döndü midem bulandı tansiyonum düştü soğuk soğuk terledim resmen. ağlamama az kalmıştı. aynı senin gibi. ama bu tamamen psikolojik. doktor ozmn demiştiki şuan beynin vücuduna zarar vericeksin diye programlandığı için korumaya çalşıyo seni ve farklı tepkiler veriyo. ama 2. ve 3. seferlerde bunları atlattım. ne titreme kaldı ne mide bulantısı ne başdönmesi. ve bende 1aylık tedavi sürem boyunca eşimle sdce önsevişme yaptım. kesinlikle denemedik. tedavi sonunda doktor artık bgn deneyebilirsinz dediğinde denedik ve oldu. şimdi ben bile şaşırıyorum oranın nekdr genişlediğine ilişki sırasında. eskide daracık sanardım. böyle oldu diye sakın yılma egzersizlere devam et. parmak sokmak istemiosan dilatör al. ben mesela hala parmağımı sokamam oraya. bi tuhaf oluyorum içeriyi hissedince. doktorda ztn dilatör vermişti. eminim başarıcaksın eninde sonunda. sadece vazgeçme ve başaracağına inan okdr:)
kızlar bnde 2,5 yıldr evliyim ve vajinismusum.kegel egzersszlerine basladım 2 parmagı brdn bazen uyuystrmadn grdryrm o anki kayganlıga baglı ama penise glnce korkuyrm bna yrdmcı olursnz sevnrm
Canım çok güzel yazmışsın ama inanki çok dar. diorumya parmağımn ucu grdi sadece( doktor bize önsevişmeyi bile yasakladı yok dedi hiçbişey.eşimle açık açık konştu kendi kendini tatmn et dedi .bilmiorum yeni evliyiz diemi eşim dayanamıorum diyo .bi gün ara vermiyor. ve dün gece hayır dememe rağmen istedi ( ben hiç zevk almadm zaten deneme 1,5 aydır yapmıoruz .:sinifsinif:
kızlar bnde 2,5 yıldr evliyim ve vajinismusum.kegel egzersszlerine basladım 2 parmagı brdn bazen uyuystrmadn grdryrm o anki kayganlıga baglı ama penise glnce korkuyrm bna yrdmcı olursnz sevnrm