B
boz
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.201
ooo süpersin su. az kalmış artik. bir süre böyle devam et zaten gerisi kendiliğinden gelecek merak etme.normal canim. yeni evlenenler de hop diye içine çekmiyor ya. zamanla olacak işte içini ferah tut sen. ıkınmayı denedin mi?
bu bölümü sürekli ziyaret ediyorum.çok yakın bir arkadaşım bu sorunu yaşıyor ve benden başka hiç kise bilmiyor malesef ki ben evli olmama rağmen hiç yardımcı olamıyorum...bu sitede hera kadın sağlığı diye bir merkezde tedavi olmuş bir arkadaş internetten numarasını bulduk ve aradı. kesin %100 sonuç dedi doktor ama arkadaşımın sölediğine göre 3 bin 5 bin arasında değişiyormuş fiyat vakaya göre:bbo:
bu forumu takip etme şansı yok malesef çünkü evde interneti yok bana da çok sık gelemiyor malesef mesafeden dolayı...
benim sormak istediğim ankara istanbul izmir olabilir bu şehirlerde çok külfetli olmayıp% 100 garanti veren bir merkez biliyormusunuz tedavinin sonuç verdiğine şahit olduğunuz..
bilgilendirirseniz çok sevinirim ...onun için sadece bunu yapabilirim eşi de malesef umursamaz bir tipkaydirigubbakcemile5
arkadaşlar vajınusmusu başaranlar bana msj atsın ne olur çok kotu durumdayım
bu bölümü sürekli ziyaret ediyorum.çok yakın bir arkadaşım bu sorunu yaşıyor ve benden başka hiç kise bilmiyor malesef ki ben evli olmama rağmen hiç yardımcı olamıyorum...bu sitede hera kadın sağlığı diye bir merkezde tedavi olmuş bir arkadaş internetten numarasını bulduk ve aradı. kesin %100 sonuç dedi doktor ama arkadaşımın sölediğine göre 3 bin 5 bin arasında değişiyormuş fiyat vakaya göre:bbo:
bu forumu takip etme şansı yok malesef çünkü evde interneti yok bana da çok sık gelemiyor malesef mesafeden dolayı...
benim sormak istediğim ankara istanbul izmir olabilir bu şehirlerde çok külfetli olmayıp% 100 garanti veren bir merkez biliyormusunuz tedavinin sonuç verdiğine şahit olduğunuz..
bilgilendirirseniz çok sevinirim ...onun için sadece bunu yapabilirim eşi de malesef umursamaz bir tipkaydirigubbakcemile5
4 yıllık evlıyım ama bu ılletle uğraşıyorum her denemem sonuç vermeyınce artık denemıyorum tedavı olmak istıyorum
canım vajinin uyuşması için içine süreceksinyazılan msjları okudum emla kremı aldım ama daha kullanmadım vajınanın içinemi surulecek kullanan arkadaşlar varsa bana yazabılırlermı rıca etsem
canım vajinin uyuşması için içine süreceksin
parmağına al fındık büyüklüğü kadar yattın yerde istersen içeri doğru sürmeye çalış
vajinin üstüne değil yani dudaklara falan değil oranın uyuşmasıyla ilgili bi olay yok çünkü
zaten deneme aşmasında o kendi ilerler içine yayılır krem
parmak egzersizi yapıcaksanda parmanı içeri götürdükçe yayılır krem
bak bende 2 yıl sonra atlattım rahat ol önce moralini yüksek tut
başarıcam de
parmak egzersizlerine yoğunlaş canım
sorabilirsin canım istedini istersen özeldende yazabilirsin
bende pendik tarafında oturuyorum izmite kadar dr aradım ama bulamamıştım o zaman karşıya gidebilme zamanımda yoktu
imkanın varsa karşıya gidebilirsin bakırköye :teselli:
valla canım bişe diyemem o kadar kullanan var zararıda dokunan vardır dokunmayanda vardırcanım kremı araştırdım nette içine surulurse zaralı olmazmı tahriş ve ödem yapıyormuş o yuzden cesaret edıp kullanamadım daha tedavı olmak ısterım ama maddı durumdan olamıyorum bır kaç yerı aradım fıatlar yuksek odeyemem
canım bende evliliğimin ilk 3 ayı vajinusmusla uğraştım evliliğimin ilk günleri kabusa dönüşmüştü ama eşim okadar anlayışlıydiki hiç sorun etmedi ben bu hastalığı kendi kendime yendim bunda eşimin desteğide çok büyük canım sakin ol kendini kasmamaya bak ama eğer kendin yenemiyosan bir doktora görünmende fayda var....
canım sayfaların hepsini okumaya çalış hem fikir edinirsinslmm 8 aylık evliyim bende vajınısmus denılen belayla uğrasıyorom.işin ilginci yurt dışındayım.çok iyi dilde bilmiorum.bu yüzden doktorada gidemiyorum.diyelim derdimizi anlattık nasıl anlıcaz orasıda var.artı bu sorundan gitmeyide istemiyorum.nolur arkadslar yardımcı olun.bunu çünkü ancak yasayan bilirr.