Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu bölümü sürekli ziyaret ediyorum.çok yakın bir arkadaşım bu sorunu yaşıyor ve benden başka hiç kise bilmiyor malesef ki ben evli olmama rağmen hiç yardımcı olamıyorum...bu sitede hera kadın sağlığı diye bir merkezde tedavi olmuş bir arkadaş internetten numarasını bulduk ve aradı. kesin %100 sonuç dedi doktor ama arkadaşımın sölediğine göre 3 bin 5 bin arasında değişiyormuş fiyat vakaya göre:bbo:
bu forumu takip etme şansı yok malesef çünkü evde interneti yok bana da çok sık gelemiyor malesef mesafeden dolayı...
benim sormak istediğim ankara istanbul izmir olabilir bu şehirlerde çok külfetli olmayıp% 100 garanti veren bir merkez biliyormusunuz tedavinin sonuç verdiğine şahit olduğunuz..
bilgilendirirseniz çok sevinirim ...onun için sadece bunu yapabilirim eşi de malesef umursamaz bir tipkaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar biraz geç oldu ama herkesin kadir gecesi mübarek dualarımız kabul olsun.inşallah herkes en kısa zamanda vaji işini halleder...

bu bölümü sürekli ziyaret ediyorum.çok yakın bir arkadaşım bu sorunu yaşıyor ve benden başka hiç kise bilmiyor malesef ki ben evli olmama rağmen hiç yardımcı olamıyorum...bu sitede hera kadın sağlığı diye bir merkezde tedavi olmuş bir arkadaş internetten numarasını bulduk ve aradı. kesin %100 sonuç dedi doktor ama arkadaşımın sölediğine göre 3 bin 5 bin arasında değişiyormuş fiyat vakaya göre:bbo:
bu forumu takip etme şansı yok malesef çünkü evde interneti yok bana da çok sık gelemiyor malesef mesafeden dolayı...
benim sormak istediğim ankara istanbul izmir olabilir bu şehirlerde çok külfetli olmayıp% 100 garanti veren bir merkez biliyormusunuz tedavinin sonuç verdiğine şahit olduğunuz..
bilgilendirirseniz çok sevinirim ...onun için sadece bunu yapabilirim eşi de malesef umursamaz bir tipkaydirigubbakcemile5

merhaba.ben izmirde bir doktor söyleyebilirim.tedavi ücreti 1.500.%100 garanti veriyor.şimdiye kadar bu sorunu çözen uzmanlar arasında duyduğum en düşük ücreti talep eden uzmandır.Rabbim şifa versin arkadaşına:Saruboceq:

arkadaşlar hiç öyle büyük ücretler ödemenize gerek yok ki.ben de 4 ay kadar bu sorunu yaşamıştım ve bir psikiyatrik yardımla 2 ayda çözmüştük.bir de böylesini deneyin isterseniz.çok geçmiş olsun.inş.en kısa zamanda düzelir

arkadaşlar vajınusmusu başaranlar bana msj atsın ne olur çok kotu durumdayım

canım bende vajinusmusu yeni başaranlardanım 1.5 yıllık evliyidm ve daha 20 gün falan oluyo egzersizlerine devam et ve başarıcağına inan ve anestol kullanmanı tavsiye ederim katganlaştırıcı olarak da gleit gelen bunları yaptığında inan acı yok acı senin beyninde

canım ben istanbul bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi oldum %100 sonuç aldım ama tedavi sürem biraz uzun sürdü. 5 ay kadar dilersen ben de yardımcı olmaya çalışırım. özelden mesaj atarsan en kısa zamanda yaşadığım tedavi sürecini yazar yollarım sana. ben ücretsiz tedavi oldum. hangi şehirde yaşıyor bilmiyorum ama devlet hastanelerinde bu sorun çözülebiliyor. ve bildiğim kadarıyla her şehirde en az bir devlet hastanesinde bu soruna çözüm var. dilerim en kısa zamas,nda çözüm bulur.

yazılan msjları okudum emla kremı aldım ama daha kullanmadım vajınanın içinemi surulecek kullanan arkadaşlar varsa bana yazabılırlermı rıca etsem

yazılan msjları okudum emla kremı aldım ama daha kullanmadım vajınanın içinemi surulecek kullanan arkadaşlar varsa bana yazabılırlermı rıca etsem
canım vajinin uyuşması için içine süreceksin
parmağına al fındık büyüklüğü kadar yattın yerde istersen içeri doğru sürmeye çalış
vajinin üstüne değil yani dudaklara falan değil oranın uyuşmasıyla ilgili bi olay yok çünkü
zaten deneme aşmasında o kendi ilerler içine yayılır krem
parmak egzersizi yapıcaksanda parmanı içeri götürdükçe yayılır krem
bak bende 2 yıl sonra atlattım rahat ol önce moralini yüksek tut
başarıcam de
parmak egzersizlerine yoğunlaş canım
sorabilirsin canım istedini istersen özeldende yazabilirsin
bende pendik tarafında oturuyorum izmite kadar dr aradım ama bulamamıştım o zaman karşıya gidebilme zamanımda yoktu
imkanın varsa karşıya gidebilirsin bakırköye :teselli:

allah yardımcınız olsun kızlar bende 1 ay yaşadım ama sonunda atlattım umarım sizlerde atlatırsınız

Son düzenleme:
canım vajinin uyuşması için içine süreceksin
parmağına al fındık büyüklüğü kadar yattın yerde istersen içeri doğru sürmeye çalış
vajinin üstüne değil yani dudaklara falan değil oranın uyuşmasıyla ilgili bi olay yok çünkü
zaten deneme aşmasında o kendi ilerler içine yayılır krem
parmak egzersizi yapıcaksanda parmanı içeri götürdükçe yayılır krem
bak bende 2 yıl sonra atlattım rahat ol önce moralini yüksek tut
başarıcam de
parmak egzersizlerine yoğunlaş canım
sorabilirsin canım istedini istersen özeldende yazabilirsin
bende pendik tarafında oturuyorum izmite kadar dr aradım ama bulamamıştım o zaman karşıya gidebilme zamanımda yoktu
imkanın varsa karşıya gidebilirsin bakırköye :teselli:

canım kremı araştırdım nette içine surulurse zaralı olmazmı tahriş ve ödem yapıyormuş o yuzden cesaret edıp kullanamadım daha tedavı olmak ısterım ama maddı durumdan olamıyorum bır kaç yerı aradım fıatlar yuksek odeyemem

canım kremı araştırdım nette içine surulurse zaralı olmazmı tahriş ve ödem yapıyormuş o yuzden cesaret edıp kullanamadım daha tedavı olmak ısterım ama maddı durumdan olamıyorum bır kaç yerı aradım fıatlar yuksek odeyemem
valla canım bişe diyemem o kadar kullanan var zararıda dokunan vardır dokunmayanda vardır
orası sana kalmış aldıysan dene çok sık aralılarla kullanma fazla sürme istersen önce bi test yap yada bi dr ye sor
sen tam bilmiyorum ama parmak egserisizi yapıcaksın heralde
ben emlayla yapmadım sadece kayganlaştırıcı kullandım
bende bak gidemedim dr ye bak 2 yıl sonra parmak egzersizleriyle başardım kendi kendime
gitsen bile çok çok oda sana parmak egsersizi yap dicek eşinle bu aşama sırasında ilişkiye girmeyin birbirinizi özleyin dicek
başarabilirsin yapabilirsin bi çok insan sayfaların hepsini oku dr ye gitmeden kendi kendine yendi üzme canını yerimseniben

canım bende evliliğimin ilk 3 ayı vajinusmusla uğraştım evliliğimin ilk günleri kabusa dönüşmüştü ama eşim okadar anlayışlıydiki hiç sorun etmedi ben bu hastalığı kendi kendime yendim bunda eşimin desteğide çok büyük canım sakin ol kendini kasmamaya bak ama eğer kendin yenemiyosan bir doktora görünmende fayda var....

slmm 8 aylık evliyim bende vajınısmus denılen belayla uğrasıyorom.işin ilginci yurt dışındayım.çok iyi dilde bilmiorum.bu yüzden doktorada gidemiyorum.diyelim derdimizi anlattık nasıl anlıcaz orasıda var.artı bu sorundan gitmeyide istemiyorum.nolur arkadslar yardımcı olun.bunu çünkü ancak yasayan bilirr.

slmm 8 aylık evliyim bende vajınısmus denılen belayla uğrasıyorom.işin ilginci yurt dışındayım.çok iyi dilde bilmiorum.bu yüzden doktorada gidemiyorum.diyelim derdimizi anlattık nasıl anlıcaz orasıda var.artı bu sorundan gitmeyide istemiyorum.nolur arkadslar yardımcı olun.bunu çünkü ancak yasayan bilirr.
canım sayfaların hepsini okumaya çalış hem fikir edinirsin
parmak egzersizine başlaman lazım dr ye gitmiyosan yapabileceğin başka bir çözümü yok
geçmiş olsun inşallah atlatırsın

Selam.Öncelikle bu bir süreç. Hemen olacak diye kendini şartlandırma. Bunun atlatılmasında birtakım şeyler yaparsan sorunun çözülebilme ihtimali yüksek. Öncelikle sevişme mekanınızı değiştirin. Çünkü yatak artık o sorunla özdeşleşmiştir. Mesela banyoda,salonda beraber olunabilir. Beraber duş alabilirsiniz. Ama şunu da unutma ilk başlarda birleşme yasak. Bir süre bu şekilde devam etmelisin. Yani vücudunuzu tanıyacaksınız bu sürede. Bunu elinden geldiğince uzun tut. Belki 1-2 ay bu şekilde sürebilir. Sonraki aşamalarda cinsel organlarınızı yavaş yavaş birbirine değdirmeye çalışın. Devamı zaten kendiliğnden gelecektir. tabi bunları eşinle paylaşıp ona çok sabırlı olmasını söyleyeceksin. Bir de bunları yap bakalım.

mrb arkadaşlar dün bir kadın doğum uzmanına gittim.bu sorun tamamen psikoljk dedi.vajinam emla krem yüzünden tahriş olmuştu.ama iyileşti.doktorun söylediği tek şey vardı.eğer psikiyatrise gitme imkanın yoksa parmak egzersizlerine devam et.parmak egzesizleri bitene kadar sakın ilişkiye girmeyi denemeyin.süreci kötü etkiler şeklindeydi.ben emlayla tam ilişkiye girdim.ama çok pişman oldum.çünkü hiçbir psikolijk katkısı yok sürekli başa dönüyorsunuz.bence mantıklı olan parmak egzerszleri.allah hepimize yardımcı olsun.

X