- 1 Haziran 2008
- 68
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.181
canım edit yazıyo yazının çıktığı yerde oraya tıklanasıl siliniyor bilmiyorum
canım edit yazan yere tıkladında senin yazın çıkaroraya tıkladım ama bişey olmadı.sonraki aşamaları yazarsanız daha açıklayıcı olur
sana bu konuda doktor yardımcı olabilir canımarkadaşlar kızlık zarı yırtıldıktan sonra eğer adetimize 1 hafta varsa adet olma ihtimalimz var mı?kanamamın sebebi bu olabilir mi acaba?doktora gidemedim.hepsi yarına randevü verdi.
arkadaşlar bende 2 ay önce aştım bu durumu vakit kaybetmeyin ve yapın inanın hiç acımıyor sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirisiniz.parmak çalışmasından sonra bebek çalışmasına geçtik:teytey:
Amin inşallah dualarımız kabul olur hayırlısıyla atlatırız bu sorunlarımızı.Arkadaşlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun ve Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin dilerim:Saruboceq:
iyi günler arkadaşlar bende 1 aylık evliyim ve vajinusmusum.sizlerin yazdıklarını okuyarak bilgilenmeye çalışıyorum.parmak egzersizi yapan arkadaşlara sormak istiyorum çok afedersiniz parmağımızı ilk başta 1.boğuma kadar ilerletmekten bahsetmişsiniz.genital organımızın en dışdaki büyük dudaklardan itibaren mi yoksa vajina girişinden itibaren mi parmağımızı 1.boğuma kadar sokuyoruz?doktorlar bunu nasıl yapıyor?şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.inşallah bu dertten en kısa zamanda hepimiz kurtuluruz...
Amin inşallah dualarımız kabul olur hayırlısıyla atlatırız bu sorunlarımızı.
Ben ilk defa yarısına kadar alabildim p... i ondan sonrasında yanma ve acı oldu devam edemedim.ama yarısına kadar çok kolay alabildim zorlanmadan.sizdede öle yanma oluyor mu acaba?yoksa ben mi acıyor diyip abartıyorum? normal mi değil mi