Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tşk ederim dedikleini aynen deneyecem.ben kendi parmağımla hiç denemedim.eşiminkiyle denedik.doktora ptsi gidicem.eşimin iki parmağı sonuna kadar girdi.ama işte acı o kadar fazlaydı ki ikinci gün deneyemedik.bu gece tekrar deneyecez.bakalım ilerleme olacak mı.

kızlar moralim düştü biraz bana moral verin:KK43: parmak egzersizlerinde 3 parmaktayım. ilk girişte keisntisiz alamıyorum. durup bekliyorum sızlamasının geçmesini. ama çıkarıp tekrar almak istediğimde beklemeden oluyo. neden ilk batşa hep böyle oluyo anlamadim :KK43: ve hala çok gerginlik hissediyorum.

beynim hala penis şeklinde bişeyin önce orayı aliştirmasi gerektiğni düşünüyo. bunu aşamiyorum o yüzden dilatör almak istiyorum çünk ü parmaklarimla hissettiğimden rahatim ama parmaklarim olmadan öyle rahat olabilicek miyim ki:KK43:

ayrica tam iki ay oldu ama hala aşamadım. gerçi 3 4 ayda aşanlar da var ama neden hep ilk girişte böyle zorluk var anlamiyorum:KK43: eşli deneme imkanim da yok bu parmak egzersizlerini ve kendimden başkasina da güvenemiyorum sanki hizli davranicak gibi geliyo. ben napicam bilmiyorum. bana moral verin ya :çok üzgünüm:

bide bi de yaklaşik 10 gündür 3 parmakta rahat değilim niye böyle oldu :KK43:

kızlar moralim düştü biraz bana moral verin:KK43: parmak egzersizlerinde 3 parmaktayım. ilk girişte keisntisiz alamıyorum. durup bekliyorum sızlamasının geçmesini. ama çıkarıp tekrar almak istediğimde beklemeden oluyo. neden ilk batşa hep böyle oluyo anlamadim :KK43: ve hala çok gerginlik hissediyorum.

beynim hala penis şeklinde bişeyin önce orayı aliştirmasi gerektiğni düşünüyo. bunu aşamiyorum o yüzden dilatör almak istiyorum çünk ü parmaklarimla hissettiğimden rahatim ama parmaklarim olmadan öyle rahat olabilicek miyim ki:KK43:

ayrica tam iki ay oldu ama hala aşamadım. gerçi 3 4 ayda aşanlar da var ama neden hep ilk girişte böyle zorluk var anlamiyorum:KK43: eşli deneme imkanim da yok bu parmak egzersizlerini ve kendimden başkasina da güvenemiyorum sanki hizli davranicak gibi geliyo. ben napicam bilmiyorum. bana moral verin ya :çok üzgünüm:

bide bi de yaklaşik 10 gündür 3 parmakta rahat değilim niye böyle oldu :KK43:

cnm benim ben hiç 3 parmak deneyemiyorum yaaa ben 2 parmak bile deneyemiyorum ama mum almanı tavsiye ederim canım zemuszemus boyut boyut alırsan daha rahat edersin canım bi de dilator faydalı olurmu acaba bizde girşte çok zorlanıyoruz ve ben kesinlikle eşimin hareket etmesini istemiyorum sen dur ben içeri aliim sonra sen git gel yaparsın diyorum..hiç millet gibi kendiliğinden oluşmuo bizimkisi hep acı hepp dikkatli olmak gerekio ufff ne sıkıcı şeymiş ya :kedi:

kızlar anlıyorum sizi ama
bence o anda acı olayının üstüne fazla düşmeyin artık
albenim seninkide eceninkide diğer arkadaşlarınkide kendilinden olur
başardıktan sonra önce bunu artık kabul edip acı olayını unutun
herkes ilk girişte acı duyabilir bu çok normal ıslatın kayganlaştırın
gel git yaparken acı hissetmeniz sizin hala kasmanızdan korkmanızdan kaynaklanır
zaman ister ve düzenli, istekli bir ilişki herşeyi yoluna koyar

arkadaşlar bende 2 ay önce aştım bu durumu vakit kaybetmeyin ve yapın inanın hiç acımıyor sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirisiniz.parmak çalışmasından sonra bebek çalışmasına geçtik:teytey:

mrb arkadaşlar dün gece emla ve jel yardımıyla ilişkiye girebildik.ama uyuştuğu için... nomal şartlarda girebilir miyim acaba.kızlık zarım da yırtıldı gece.o yüzden 2 gün denemeyecm.emla sürdüğümz halde canım çok yandı.acaba 1 hafta boyunca hep böyle mi denesem.

arkadaşlar emla ve jel sayesinde girebildik.kızlık zarım da yırtıldı.şimdi 2 gün ra verdik.acaba normal şartlarda girebilecek miyiz uyuşturmadan merak ediyorum.

girersiniz ilayda acımıyoki zaten kendini kastığın zaman acıyor kendini bırakırsın kremde sürmezsin olur boşver alıştırma kendini kremlere

arkadaşlar emla ve jel sayesinde girebildik.kızlık zarım da yırtıldı.şimdi 2 gün ra verdik.acaba normal şartlarda girebilecek miyiz uyuşturmadan merak ediyorum.

ilayda canım bende senin gibi başardım ama yine sen bilirsin ama artık emla kullanma ilk bir hafta sadece jel kullan ve bunu mecburi gibi kullanma hani eşimiz beğensin diye parfüm kullanırız ya yatağa girerken onun gibi düşün sen zevk almaya bak başarmışsın zaten bitmiş hayırlı olsun

ya arkadaslar ilk ilşkiden sonra bi cinsel isteksizlik olmusmuydu sizde de.ona nasıl çare buldunuz?eşimin yanına bile gitmek istemiyodum ben ilişkiye girmek istiyecek diye.bu da zamanla yenilebiyo mu.eşim gelene kadar bu sorunum halolsun istiyorum.işlh basarırım.

arkadaşlar merhaba yarın reglim bitiyor bişey sormak istiyorum emlayı nasıl kullanıyorsunuz ilişki sırasında deneme yapacağınız sıradamı sürüyorsunuz?

arkadaslar slm bende 1 senelık evlıyım 3 ay gıremedım ılıskıye dusununkı balayına bıle gıttık benım kadar aglayan kendını ıse yaramaz koyan yoktur herhalde ama benım sımde cok anlayıslıydı hep denıyoduk ve ben hep aglıyodum eve gelmesını bıle ıstemıyodum yıne deneyıcez dıye cok agladım neler yapmadımkı sakınlestırıcı ıckı agzıma surmezdım zorla onuda denedım sarhos oldum sızdım yıne olmadı artık ben ne bıcım kadının dıyodum kendıme sureklı deneyın acıyanaa dayanabılcegınız yere kadar bana esım hep ole dedı ve bırgece ıs olmus ben ınanamadım solemesı ayıp kızlar oturarak deneyın ole acımıyo bıde jel sart ılk basta allah hepınızın yardımcısı olsun ceken bılır uzulmeyın ınanın ben de yapıcam dıyın kendınıze

bende aynı senin gbi düşünüyodum ama inan uyuşturmana gerek bile kalmıcak acımıyo çünkü uyuşturucunda tam tersi kasılıyoun bende sürmedim 3.ilişkide ve rahattım acı falanda yoktu korkma sadece kasma kendini

arkadaşlar merhaba yarın reglim bitiyor bişey sormak istiyorum emlayı nasıl kullanıyorsunuz ilişki sırasında deneme yapacağınız sıradamı sürüyorsunuz?

canım eşim parmağına sürdü sonra vajinamın içine 1 tüp sürdü.1 tüp yeterli oldu ama genelde 2 tüp kullanılıyor.ben kortum tek tüp kullandım.ancak eşinin parmağının uyuşmaması için eldiven ya da başka bir şey kullansın.biz parmağına buzdolabı poşeti sardık çünkü yoktu eldiven.:bbo: 15 dak sonra jeli sürdü vajinamın girişine,daha sonra da kendisin sürdü.ve böylece başardık ama dedğim gibi emla olmadan ne olacağını bilmiyorum.2 gün sonra deneyecez inşallah müjdeli haberi veririm sizlere...

artık eşimin cinsel ihityaçlarını geçiştirmekten idare etmekten yoruldum bende sıkıldım artık olmuyor..
bugün kandil gecesi ve en önemli kandillerden birisi Allah hepimizi bu dertten kurtarsın...

canım eşim parmağına sürdü sonra vajinamın içine 1 tüp sürdü.1 tüp yeterli oldu ama genelde 2 tüp kullanılıyor.ben kortum tek tüp kullandım.ancak eşinin parmağının uyuşmaması için eldiven ya da başka bir şey kullansın.biz parmağına buzdolabı poşeti sardık çünkü yoktu eldiven.:bbo: 15 dak sonra jeli sürdü vajinamın girişine,daha sonra da kendisin sürdü.ve böylece başardık ama dedğim gibi emla olmadan ne olacağını bilmiyorum.2 gün sonra deneyecez inşallah müjdeli haberi veririm sizlere...

emladan fındık tanesi kadar sürmeniz yeterli
2 tüp ne demek yaaaa
ben de sürdüm ama benim kızlık zarım kanamadı bile, sorun psikolojik ve kasmanktan ve kuruluktan dolayı acıyor. en iyisi antimantar kayganlaştırıcılar...

X