- 11 Mayıs 2009
- 1.034
- 8
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.141
bitanem benim,canım,hayatım çok saol verdiğin moral ve motive için opuyorumnanaktan demekki biraz küskünlük işe yaradı diyorum artık barışıkken yapamadığımızı küsken yaptık :kedi:
canım özel msj yeri varben bılmıyordum arkadasım sagol nıye yasak anşlamadım ama
yani inanılmaz moralim bozuldu ben 3 parmaktayım. dilatör almayı düşünüyodum ama acı çekiceksem niye alıyım ki :S
canım öle düşünme ben tedavim boyunca dilatör kullandım parmak egzersizi yapmadım. dilatör acıtmıyo hiç faydasıda var ayrıca.
Albenim tebrikler canim darisi basimiza insallah. Arkadaslar bisi sorucam. Iliskide dogru pozisyon nasil olmali. Bayanin nasil durmasi gerekiyor. Bayan ustte bana zor geliyor ama en rahat ve uygun pozisyon hangisi acaba. Bacaklar nasil olmali?
dilatör ü nereden alabiliriz.ben intten baktım satılan bir site göremedim.nerden aldıgını yazarsan sevinirim.
arkadaşlar vajinusmus olduğunuzu nasıl anladınızz
albenim tebrik ederim canım.Allah mutluluğunuzu daim etsin. inşallah tüm bu derdi çeken arkadaşlar kurtulur.
Albenİmmm canım tebrİklerrrr. . Darısı benİm ve benİm gİbİlerİn baŞına((
albenim canım tebrik ederim halletmişsin darısı diğer bacılarımızın başına inşallah arkadaşlar bende vajiyi yenenlerdenim sorusu olanlar varsa yardıma hazırım özelede yazabilirsiniz elimden geldiğince sorularıızı yanıtlarım
canım nasıl sevindim anlatamam valla bu kadar işte bak artık mutluluk var sıkıntı yok yapamma ben diyodun ohhh valla bu sorundan kurtulduk ya çok sevinidm adına taze gelinliğin başladı artık senin ömür boyu mutluluklar
canımm demiştim sana yazılarımın birinde küslüklerin sonu güzel olur diye:jeyyar:
inşallah başka sorun yaşamazsınız
sakın ilk yapmalarınızda zorlanırsan sorun etme
geçiyo 1 2 denemeden sonra Şeniz
Albenim tebrik ederim çok sevindim Allah başka dert vermesin. belki 1-2 ilişkinde hafif sıkıntı yaşarsın ama dert etme alışınca oda geçiyo. rahat ol yeter. tekrar tebrik ederim :)
Albenim tebrikler canim darisi basimiza insallah. Arkadaslar bisi sorucam. Iliskide dogru pozisyon nasil olmali. Bayanin nasil durmasi gerekiyor. Bayan ustte bana zor geliyor ama en rahat ve uygun pozisyon hangisi acaba. Bacaklar nasil olmali?
mrb arkadaşlar uzun süredir nete giermiyordum.ağrıya gitmek zorunda kaldım.nihayet denizliye tayinim çıktı eş durumundan.şimdi yine ilişkiye girmeye odaklandık.iki parmağı içime almayı başardım.hatta penisin de üçte biri girdi.ama malesef sadece bunula sınırlı kaldı ertesi gün iki parmağı yne almadı.çok kötü oldum.artık geceleri eşimle tartişmaya başladık.hatta keşke tayinim çıkmasaydı diye düşünmeye başladım.çok kötü acı hissediyorum parmağı denerken.özellikle ortada bir yer var oraya gelince acıdan ağlamaya başlıyorum.sonrası ilerlemiyor.
kasılmalar...sağa sola hareketlerle kaçmalar...ittirmeler...tüm bedenimi ele geçiren büyüüüüüük bir korku işte...ilk gece anlamadık tabiki,bugün olur yarın olur derken iki yıl oldu evleneli hala başarmış değiliz:çok üzgünüm:başaramamakla konuyu araştırmaya başladık ve...anladık işte.ama yenicem,yenmeliyim.eşimi çok seviyorum.iki parmağı denedik olmamıştı o aşamada burdaki arkadaşlarla tanıştım ve tavsiyeleriyle,tecrübeleriyle,destekleriyle ben çoooooook çok moral buldum.yılmıcam,ertelemicem,denicem,tekrar tekrar denicem ve inşallah yenicem.sağolun arkadaşlar.a.s.
mrb arkadaşlar uzun süredir nete giermiyordum.ağrıya gitmek zorunda kaldım.nihayet denizliye tayinim çıktı eş durumundan.şimdi yine ilişkiye girmeye odaklandık.iki parmağı içime almayı başardım.hatta penisin de üçte biri girdi.ama malesef sadece bunula sınırlı kaldı ertesi gün iki parmağı yne almadı.çok kötü oldum.artık geceleri eşimle tartişmaya başladık.hatta keşke tayinim çıkmasaydı diye düşünmeye başladım.çok kötü acı hissediyorum parmağı denerken.özellikle ortada bir yer var oraya gelince acıdan ağlamaya başlıyorum.sonrası ilerlemiyor.