Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bitanem benim,canım,hayatım çok saol verdiğin moral ve motive için opuyorumnanaktan demekki biraz küskünlük işe yaradı diyorum artık barışıkken yapamadığımızı küsken yaptık :kedi:

canımm demiştim sana yazılarımın birinde küslüklerin sonu güzel olur diye:jeyyar:
inşallah başka sorun yaşamazsınız
sakın ilk yapmalarınızda zorlanırsan sorun etme
geçiyo 1 2 denemeden sonra Şeniz

Albenim tebrik ederim çok sevindim Allah başka dert vermesin. belki 1-2 ilişkinde hafif sıkıntı yaşarsın ama dert etme alışınca oda geçiyo. rahat ol yeter. tekrar tebrik ederim :)

Albenim tebrikler canim darisi basimiza insallah. Arkadaslar bisi sorucam. Iliskide dogru pozisyon nasil olmali. Bayanin nasil durmasi gerekiyor. Bayan ustte bana zor geliyor ama en rahat ve uygun pozisyon hangisi acaba. Bacaklar nasil olmali?

Albenim tebrikler canim darisi basimiza insallah. Arkadaslar bisi sorucam. Iliskide dogru pozisyon nasil olmali. Bayanin nasil durmasi gerekiyor. Bayan ustte bana zor geliyor ama en rahat ve uygun pozisyon hangisi acaba. Bacaklar nasil olmali?

aslında egzersizlerde kendiniz bulmaya çalışabilrisiniz. bana yüzyüze olanlar daha zor geliyor..

albenim canım tebrik ederim halletmişsin darısı diğer bacılarımızın başına inşallah arkadaşlar bende vajiyi yenenlerdenim sorusu olanlar varsa yardıma hazırım özelede yazabilirsiniz elimden geldiğince sorularıızı yanıtlarım

mrb arkadaşlar uzun süredir nete giermiyordum.ağrıya gitmek zorunda kaldım.nihayet denizliye tayinim çıktı eş durumundan.şimdi yine ilişkiye girmeye odaklandık.iki parmağı içime almayı başardım.hatta penisin de üçte biri girdi.ama malesef sadece bunula sınırlı kaldı ertesi gün iki parmağı yne almadı.çok kötü oldum.artık geceleri eşimle tartişmaya başladık.hatta keşke tayinim çıkmasaydı diye düşünmeye başladım.çok kötü acı hissediyorum parmağı denerken.özellikle ortada bir yer var oraya gelince acıdan ağlamaya başlıyorum.sonrası ilerlemiyor.

arkadaşlar vajinusmus olduğunuzu nasıl anladınızz

kasılmalar...sağa sola hareketlerle kaçmalar...ittirmeler...tüm bedenimi ele geçiren büyüüüüüük bir korku işte...ilk gece anlamadık tabiki,bugün olur yarın olur derken iki yıl oldu evleneli hala başarmış değiliz:çok üzgünüm:başaramamakla konuyu araştırmaya başladık ve...anladık işte.ama yenicem,yenmeliyim.eşimi çok seviyorum.iki parmağı denedik olmamıştı o aşamada burdaki arkadaşlarla tanıştım ve tavsiyeleriyle,tecrübeleriyle,destekleriyle ben çoooooook çok moral buldum.yılmıcam,ertelemicem,denicem,tekrar tekrar denicem ve inşallah yenicem.sağolun arkadaşlar.a.s.

albenim tebrik ederim canım.Allah mutluluğunuzu daim etsin. inşallah tüm bu derdi çeken arkadaşlar kurtulur.

Albenİmmm canım tebrİklerrrr. . Darısı benİm ve benİm gİbİlerİn baŞına :KK43:((

albenim canım tebrik ederim halletmişsin darısı diğer bacılarımızın başına inşallah arkadaşlar bende vajiyi yenenlerdenim sorusu olanlar varsa yardıma hazırım özelede yazabilirsiniz elimden geldiğince sorularıızı yanıtlarım

canım nasıl sevindim anlatamam valla bu kadar işte bak artık mutluluk var sıkıntı yok yapamma ben diyodun ohhh valla bu sorundan kurtulduk ya çok sevinidm adına taze gelinliğin başladı artık senin ömür boyu mutluluklar

Kızlar çok teşekkür ederim inşallah bu illetten herkes en kısa zamanda kurtulurr.Arkadaşlar herkes yendikçe bende düşünüodum acaba bende yapabilecek miyim die çok imkansız geliodu ama bak bende yapabildim allahıma bin şükür.Demekki yapılıyormuş imkansız die bişey yokmuş o yüzden yenemeyen arkadaşlarımm hemen egzersizlere ve sonrada denemelere yılmak yokkk hadi hepinizin güzel haberini bekliyoruzzz opuyorumnanaktan

canımm demiştim sana yazılarımın birinde küslüklerin sonu güzel olur diye:jeyyar:
inşallah başka sorun yaşamazsınız
sakın ilk yapmalarınızda zorlanırsan sorun etme
geçiyo 1 2 denemeden sonra Şeniz

Albenim tebrik ederim çok sevindim Allah başka dert vermesin. belki 1-2 ilişkinde hafif sıkıntı yaşarsın ama dert etme alışınca oda geçiyo. rahat ol yeter. tekrar tebrik ederim :)

Kızlar çok teşekkür ederim ve allah sizden razı olsunn yenmemde katkınız büyük bunu hep söylüyorumm ve söyleyeceğim ..inşallah başkalarını n yenmesinde de benim katkım olursa ne mutlu bana. Evet dediğiniz gibi ikinci ilişkide sorun oldu birincisinde vaji tahriş olmuş da söylemesi ayıp dün gece yine gitgel yapamdık acıdan sanırım şişti zemuszemus
ama en azından tahriş geçince devamm :kedi: heralde bianda fazla zorladık kızlar teşekkürler uyarılar için öpüyorum sizi opuyorumnanaktan

Canım bana da bayan üstte pozisyon zor geliodu ama ben üstteydim kontrol bizde oluo ve daha rahat oluo o yüzden .bende şuan bianda alta geçemeye korkuyorum :bbo: şu ilk denemelerdeki sızı biraz geçsin altta denicez inşallah rahat edicezzzz kaydirigubbakcemile2

mrb arkadaşlar uzun süredir nete giermiyordum.ağrıya gitmek zorunda kaldım.nihayet denizliye tayinim çıktı eş durumundan.şimdi yine ilişkiye girmeye odaklandık.iki parmağı içime almayı başardım.hatta penisin de üçte biri girdi.ama malesef sadece bunula sınırlı kaldı ertesi gün iki parmağı yne almadı.çok kötü oldum.artık geceleri eşimle tartişmaya başladık.hatta keşke tayinim çıkmasaydı diye düşünmeye başladım.çok kötü acı hissediyorum parmağı denerken.özellikle ortada bir yer var oraya gelince acıdan ağlamaya başlıyorum.sonrası ilerlemiyor.

cnım bende aynı bu duyguları yaşadım parmak benimde girmedi ertesi gün vs vs vs .. vaji tahriş olmuştu benimm seninde öyle olabilir bepanthen sür 1-2 gün ara ver sonra tekrar başla egzersizlere... başaracaksın canım sendee hadi biraz gayret kaydirigubbakcemile5

kasılmalar...sağa sola hareketlerle kaçmalar...ittirmeler...tüm bedenimi ele geçiren büyüüüüüük bir korku işte...ilk gece anlamadık tabiki,bugün olur yarın olur derken iki yıl oldu evleneli hala başarmış değiliz:çok üzgünüm:başaramamakla konuyu araştırmaya başladık ve...anladık işte.ama yenicem,yenmeliyim.eşimi çok seviyorum.iki parmağı denedik olmamıştı o aşamada burdaki arkadaşlarla tanıştım ve tavsiyeleriyle,tecrübeleriyle,destekleriyle ben çoooooook çok moral buldum.yılmıcam,ertelemicem,denicem,tekrar tekrar denicem ve inşallah yenicem.sağolun arkadaşlar.a.s.

dene ve başar arkadaşımmm sakın ben yapamam başaramam deme yanındayızz opuyorumnanaktan

oooooooooooooo neler olmus neler bu sayfaya girmeyeli.basaran arkadaslarin hepsini tebrik ediyorum.bakin iste bu kadarmis degilmi.hmmmmm bide tavsiyem gel git yaparken kendinizin ve esinizin göbek altinada bebe yagi sürün,cok rahat oluyo gel git ozaman

ay kızlar yaaa epeydirişlerden başımıkaldırıp bakamadımdı. ama yakında gündüzleri girmeye başlayacağım. Albenim çok mutlu oldum darısı diğer arkadaşlarımın başına. yazdıklarınızı okuyamadım bana haber verin bakim başkaca kimler başardı.

canım o takıldığın yerde bişey yok sen parmağın o naktaya kadar ilerlesin diye izin veriyorsun ilerlemeye izin vermiyorsun o nokta senin kasıldığın nokta o acıyı hissettiğin anda parmağını çıkarma derin nefes al rahatlamaya çalış vejinanı kas bırak biraz bekle sonra devam et. biraz sabır. eşinle tekrar konuş ve bu sayfaları okumasının sağla mümkünse tedaviye gidiyormusunuz bilmiyorum ama sen 2parmağa geçtiğinde hemen penis denemesi hata zaten. şimdi en son yaptığın egzesizden geriye doğru git ve en rahat hangidindeysen orda kal1 hafta o egzersize devam et. sonra 2 parmağa kadar ilerle 2 parmakta rahat ettiğinde iki parmak 1-1,5 boğum içeri yerleştir ve makas hareketi yapmayı dene bu harekette rahat ettikten sonra eş parmağına geç. eş parmağı ile tüm egzersizleri sil baştan yapacaksın sonra penis başı denemesi sonra birleşmeye çalış. tüm egzersizler bitmeden birleşmeye çalışmak yoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk :) sonrası çok kolay.

X