Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın arkadaşlar ben spreyi aldım emlanın bi faydasını görmemiştim sprey zaten epizyotomide falanda kullanılıyormuş ama 15 dakika süresi uyuşuk kalıyormuş yani içeriğinde öyle diyor..

arkadaşlar beni tedirgin eden doz aşımı sonuçları çok kötü dozunu nasıl ayarlıyorsunuz?? spreyi nasıl kullanıyorsunuz lütfen kullananlar yardımcı olabilir mi bana... en kısa zamanda denemem lazım..

arkadaslar ilginize tskrler..ben parmak egsersizi yaptım hatta eşimin de parmagının girmesine müsade ettim.benim sorunum sadece ilişkiye baslamak.ilk ilişki çok acılı ve sıkıntılı oldugundan bende büyük bi korku oluştu.eşim istiyecek diye ödüm kopuyodu.kendimi motive edip baslıyodum ama korkudan devem ettiremiyodum.başaramama hissi çok kötü bişey hele hele kendini zayıf hissetmek.hayatımda ilk defa yaşadım.evlilikten beklentilerim bu degildi,böle olmamalıydı.siz en azından deneyebiliyosunuz,o cesaretiniz var ben bu korkak halimle bunu nasıl aşarım bilmiyorum.

şekerim zaten ilk başlarda biraz acı olur..yapa yapa alışırsın..bak ben geçen hafta mauneye gittim mecburen..inan 1 hafta kendimi motive ettim muane olacağım diye..çok korkuyordum..ama ne oldu sonunda muane oldum..acımadı mı? acıdı ama dişimi sıktım..sende biraz dişini sık..birkaç defadan sonra bak gör nasıl kolayu oluyor..yavaş yavaş ilişkiye girin..yani birden penis girmesin yavaş yavaş girsin..o zaman senin için daha kolay olur..

günaydın arkadaşlar ben spreyi aldım emlanın bi faydasını görmemiştim sprey zaten epizyotomide falanda kullanılıyormuş ama 15 dakika süresi uyuşuk kalıyormuş yani içeriğinde öyle diyor..

arkadaşlar beni tedirgin eden doz aşımı sonuçları çok kötü dozunu nasıl ayarlıyorsunuz?? spreyi nasıl kullanıyorsunuz lütfen kullananlar yardımcı olabilir mi bana... en kısa zamanda denemem lazım..

canım ben o spreyi denedim.ilacın içinde sıkma aleti var.uc kısmını tam vajinaya denk getir..ne kadar iç kısma sıkarsan o kadar iyii...fazla değil 3-4 defa sık.isersen 2-3 dakika bekledikten sonrada emla krem sürebilirsin.biraz daha kayganlaşıyor..gerçi kayganlaştırıcıda süreceksin büyük ihtimalle.ama sen bilirsin...zaten uyuştuğunu hissediyosunn.

arkadaslar ilginize tskrler..ben parmak egsersizi yaptım hatta eşimin de parmagının girmesine müsade ettim.benim sorunum sadece ilişkiye baslamak.ilk ilişki çok acılı ve sıkıntılı oldugundan bende büyük bi korku oluştu.eşim istiyecek diye ödüm kopuyodu.kendimi motive edip baslıyodum ama korkudan devem ettiremiyodum.başaramama hissi çok kötü bişey hele hele kendini zayıf hissetmek.hayatımda ilk defa yaşadım.evlilikten beklentilerim bu degildi,böle olmamalıydı.siz en azından deneyebiliyosunuz,o cesaretiniz var ben bu korkak halimle bunu nasıl aşarım bilmiyorum.

canım ilk zamanlar acı duyman normal. alışma süresi tanı kendine. sonuçta bu yeni birşey vücudun için. yapa yapa alışıcaksın. ilk bikaç sefer sık dişini bak sonra nasıl rahatlicaksın. bende bu hastalığı yendim. ilişkiye bile girmişsin. ben parmağımı bile alamıodum içime. yendikten sonra 3-4 ilişkide dişimi sıktım. şimdi çok rahatım. zevk bile alıyorum. bunlar zamanla olan şeyler. merak etme ve korkma. korkunun üstüne git. inanıorum başarıcaksın.

ayref uyuştuktan sonra p...s girişini hissediyorsun sadece değil mi?? bi an önce bitmesi gerekiyor artık bu sorunun imkanım olsa belden aşağıyı uyuşturucam hiçbir acı hissetmek istemiyorum :KK43:

ayref uyuştuktan sonra p...s girişini hissediyorsun sadece değil mi?? bi an önce bitmesi gerekiyor artık bu sorunun imkanım olsa belden aşağıyı uyuşturucam hiçbir acı hissetmek istemiyorum :KK43:

hissetmemen için vajinanın taa içlerine sıkman gerekiyor ki bu biraz zor...zaten spreyi sıkıyosun ama içine p...sin girdiğini hissediyosun..eee o zamanda pek bi esprisi kalmıyo spreyin..valla canım içinde kalması dene sen ama bu uyuşturucu spreylerin kremlerin pek bi faydası yokk..kafada bitirmek lazım...

yaa kızlar dün biz eşimle denedikk..kendimi çok hazır hissettim ve hiç sprey felan sıkmadan denedim...bu defa hepsinden farklıydııı..kendimi hiç kasmadım.eşimde baya ısrarlı davrandıı....bi yere kadar aldım ama tam olmadı bi nokta var orası biraz acı verdi.ama yinede o noktayı geçmek için zorladık olmadııııı...o noktayı geçse sanki girecek ya..off offfff..

slm ayref85 günlerdir sizden uzak kalmıştım.bende daha 1 ay önce yenenlerdenim.3 aylık evliyim.hani o penisin kaldığı yer var diyorsun ya on bekle sakinleş ve kendi elinle penisi aşağıya doğru yavaşça çek işte o an kayıp gidicek bana güven bende böyle yendim ama sakın kasılıp panik yapma.bana yaz merak ederim.

cnm ya bende senin gibiyim korkağın tekiyim ümidini kaybetme ben korka korka şuan penis deneme aşamalarına geldim.artık zor da olsa kendi kontrolümde içeri alabiliyorummm inan bana benden daha korkak olamazsın..titreyerek ağlıyodum yaklaşmasın die ama egzersizler çok yardımcı oldu ve arkadaşların motivesi tabii..bizim sorunumuzda gitgel olayının olmamamsı yani hiç bi şekilde hareket edememek..olsun bu da bi gelişme...

haklısınız sızlanmayı bırakıp biran önce egsersiz yapmalıyım.2 parmagımı içine albiliyorum.bu sitede bi arkadasın mumla felan yaptıgını okumustum.deneyen varsa yardımcı olsun kızlar.cünkü o tip bir cismi içime almak cazip gelmio.ama eşim gelene kadar elimden gelen herseyi yapıp kendimi hazırlamaya niyetliyim.çünkü o hakediyo.

canım ilk zamanlar acı duyman normal. alışma süresi tanı kendine. sonuçta bu yeni birşey vücudun için. yapa yapa alışıcaksın. ilk bikaç sefer sık dişini bak sonra nasıl rahatlicaksın. bende bu hastalığı yendim. ilişkiye bile girmişsin. ben parmağımı bile alamıodum içime. yendikten sonra 3-4 ilişkide dişimi sıktım. şimdi çok rahatım. zevk bile alıyorum. bunlar zamanla olan şeyler. merak etme ve korkma. korkunun üstüne git. inanıorum başarıcaksın.

tamamen yendinmi?yani o günleri hiç yaşamamış gibi misin.yoksa bazen korku oluyo mu yine.ben de bir gün bu duyguyu yasamayı cok istiyorum...

slm ayref85 günlerdir sizden uzak kalmıştım.bende daha 1 ay önce yenenlerdenim.3 aylık evliyim.hani o penisin kaldığı yer var diyorsun ya on bekle sakinleş ve kendi elinle penisi aşağıya doğru yavaşça çek işte o an kayıp gidicek bana güven bende böyle yendim ama sakın kasılıp panik yapma.bana yaz merak ederim.

tebrik ederim canım bende 3 aydır uğraşıyorum bununla...dediğini uygulayacağım ..merak etme canım denediğim ana haber veririm:)))bu arada teşekkür ederim..umarım işe yararrrrr:))

bu akşam eşim yok inşallah şu parmak olayını başarırım eşimede anlattım oda bu akşam yapmaya çalış dedi inşallah olur lütfen dua edin..

çiğdem bende o an orada kalanlardanım... nasıl elimle p..si aşağıya doğru iticem anlamadım.. çünkü bilirsin çok panik oluyorsun ve kaçmaya çalışıyorsun.. derin nefes almak iyi geliyor ama bunun gerisi gelmiyor... jinekolog da bana eşin ittirsin girer demişti ama bir türlü girmiyor :KK43:

korktuğumuz paniklediğimiz için girimiyor kasıldığımız için orası toplanıp büzüşüyor..aslında kaçacağımız yerde kendimiz ittirsek yani kendimizi itsek p.....e dooğru.bunu yapmak içinde istememiz lazım.oranın iyice sulanması lazım.işte ozaman kendin içine sokmak istiyorsun.kendimce bi yöntem buldum bikaçgün sonra deniycem inşallah olur.:Saruboceq:

korktuğumuz paniklediğimiz için girimiyor kasıldığımız için orası toplanıp büzüşüyor..aslında kaçacağımız yerde kendimiz ittirsek yani kendimizi itsek p.....e dooğru.bunu yapmak içinde istememiz lazım.oranın iyice sulanması lazım.işte ozaman kendin içine sokmak istiyorsun.kendimce bi yöntem buldum bikaçgün sonra deniycem inşallah olur.:Saruboceq:
eşim 4 ay sonra gelicek demiştin galiba ben mi yalnış anladımfisfisfis

yok canım o ben değilim su51
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya canım kusurabakma
hiç dikkat etmedim 41...51...:bbo:
canım istekli olmaya çalış denerken çok önemli
biraz girdikten sonra gerisi boşluk zaten korkma
tıkanıp kalır zannediliyo
o anda kasmanda kaynaklı
serbest bırak kendiniakannehir
allah yardımcın olsun:Saruboceq:

arkadaşlar söylendimi bilmiyorum ama p....in takıldığı yerde kaçmayın ve sakince ıkının. ıkınınca penis kayıveriyor içeriye.....

Takılıyo diyen arkadaşlar denemelere devam edin ilk bi kaç sefer bende de takilmişti. hafifçe git gel yapmayi deneyin. bi kaç deneme sonra düzelir. takildiği an çikarmayin derin nefes alip bekleyin. Sonra isterseniz siz elinizle tutup popo tarafina doğru yani 45 derece eğimle popo tarafiniza doğru ittirin. Bazilarimiz anlamiyo ben de anlamiyodum ama böle belki anlarsiniz:KK70:

Ya ben bi de bu zevk almaya bak i hiç anlamiyorum :KK43: Valla cinsellikten soğudum. Eskiden canim isterdi şimdi brad pitt gelse sirtimi dönüp yatarim gibime geliyo . Niye böyle oldum ben ya :KK43: Frijit olcam yakında :KK43:

X