Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gakgos merhaba
öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ve inşallah kısa sürede bebğine kavuşursun..
bugün bir hipnoterapist buldum istanbulda.telefonlada konuştum.parmak egzersizi falan vermiyor.sadece hipnozla çözüyormuş,düşünceleri telkinle.parmak egzersizlerine karşı.bende parmak egzersizi istemiyorum zaten.çünkü bana göre bu korku ve endişelerle ilgili. yani en azından bende böyle..sadece korkularım ve endişelerimden dolayı panik yaşadığımdan harekete geçemiyorum.3 seansta çözeriz dedi.haftada 5-6 vajinismus vakası geliyormuş.
sana sormak istediğim hipnoz sonrası düşüncelerde ya da psikolojinde olumsuz şeyler oldumu..yani hipnozun yan etkileri diyelim..

merhaba canım, hipnoretapist parmak egzersizine gerek yok diyorsa doğrudur benim kendi isteğimdi yani kızlık zarımı aldırmıştım ameliyatla korkmuyordum parmak egzersizinden gerçi hiç alakası yok ama o zaman öyle düşünmüştüm. Hipnozun hiçbir yan etkisi yok hatta hayatının başka alanlarında da kullanabileceğin rahatlama egzersizleri öfkeyi kontrol etme gibi yetenekler kazandırıyor. zaten senin istemedğin bişeyi beyin telkinle almıyo geri çeviriyor ama öyle bi telkin yapılmaz uzmana güvenmelsin bu önemli.. zaten o anda bişey yaptırmıyo sadece konuşarak telkinle devam ediyor seanslar ben halen ayda bir hipnoza gidiyorum. bu bebek stresi iş hayatı felan derken alıştım arttık canım istiyo biraz ruhum dinleniyor seanslarda çok memnun kalırsın vajinismus 2 ayda bitiyo hipnozla hemen başla hipnoz ile tüm bakışın değişecek kolay gelsn canım

merhaba arkadaşlar
bizde dün 5. deneme yaptık ve daha rahatım artık. bende 2 ay çektim bu rahatsızlığı. ve sonunda kurtuldum buradaki arkadaşların desteğiyle. özellikle denizcek,atala,boz,ve alevsi arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. egzersizlere başlamayan arkadaşlar lütfen başlayın artık devam edip ümitsiz olan arkadaşlarda kesinlikle inancınızı kaybetmeyin ve egzersizlere devam edin.ben bu şekilde başardım. eğer sormak istediğiniz sorularınız varsa cevaplamaya ve yardımcı olmaya hazırım.
allah daha büyük sıkıntılar vermesin canım
tebrik ederim opuyorumnanaktan
egzersizlerin önemini yazdın içinde teşekkürler
ne kadar krem sprey kullansanızda
egzersiz olmadan olmazvereliniortak

allah daha büyük sıkıntılar vermesin canım
tebrik ederim opuyorumnanaktan
egzersizlerin önemini yazdın içinde teşekkürler
ne kadar krem sprey kullansanızda
egzersiz olmadan olmazvereliniortak
kesinlikle .ben ilk denemede anestol kullandım ama sadece biraz cesaret versin diye.ama daha sonra sadece kayganlaştırıcı kullandım. herşey beyinde bitiyor. acıyacak diyerek başlarsak az bir acı oluyor. ama acı yok gerçekten. biraz cesaret gerekiyor..

arkadaslar mrb.ben 2 aylık evliyim.esim evlendikten1 ay sonra askere gitti.1ay içinde 1defa ilşkiye girebildik ama cok zordu.cok zor günler gecirdim.ilişkiden sogdum.eşimi cok seviyorum.o askerden gelene kadar bunu aşmak istiyorum.ş.urfanın bir ilçesinde görev yapıyorum gidebilecegim bir psikolog da yok.tavsiyelerinizi bekliyorum.acaba her sey normale döner mi?hiç düşünemiyorum kendi istegimle birgün yapabilecegime.nedn herkesin kolayca yaptıgı seyden ben korkuyorum diye kendimi cok kızıyorum.allah yardımcımız olsun.............

merhaba arkadaşlar ben emlayı bi yarım saat bekleyerek denedim bi 45 dakika bekleyerek bide 1 buçuk saat bekleyerek ben bir tüpü bi defada geniş bi şekilde sürüyordum o bölgede çok içe giremiyorum ve ben hiç uyuşmadım ve kremli bölgeyi kapatmak gerekyormuş hava almadan içerikte öyle yazıyor epilasyon için kullananları okumuştum öyle yazıyorlar acaba benmi yanlış yapıyorum ???

bilemiyorum arkadaşım ya ben emla nohut büyüklüğünde sürüyorum ve 2 dk içinde uyuşuo acaba psikolojikmen bana mı ölee gelio walla kafam karıştı şimdi sen 1 saatte uyuşuo falan deyinceee kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar bugün hiç iyi değilim dün yeni evli birine misafirliğe gttik kız başarmış ve karı koca ikisininde gözünün içi gülüyor kendimi okadar kötü hissettimki hala etkisindeyim eşide kendide okadar mutlu ki benim eşimse benden okadar çok soğumuşki dün gece tokat gibi indi suratıma evli çiftleri hiç ziyarete gitmek istemiyorum bu hastalık neden var ki senağlama

cnm benim eşim benden 25 günde sogudu bişey diyemiyorum artık walla :umursamaz: bu kadar kısa sürede böyleyseee düşünemiyorum ilerisini kafamçokkarıştı

8 ay oldu, hala oturuyorum böyle. deneme filan da yok zaten.bu iş beni mahvediyor.kendime bile zor bakıyorum :KK43: bu gidişle hala böle durmaya devam ederim. çok kafam bozuluyor bazen.bir ara ne güzel cesaret gelmişti denemiştim egzersizi. görmüştüm oraya bir şey girebildigini.bir memlekete gidip gelmek alt üst etti beni. sonra şu hastalıklar...

of Yarabbi dayanma gücü ver !

tskr edrim.siteye yeni giriyorum özelden yazmayı bilmiyorm.sen atlattın mı atlattıysan neler yaptın.daha öncede dediğim gibi benim kaldıgım yerde bana yardımcı olacak bir psikolog yok.memlekete gidince de gidemedik anlaşılmasın diye.anlıyacagın cok çaresizim.

tskr edrim.siteye yeni giriyorum özelden yazmayı bilmiyorm.sen atlattın mı atlattıysan neler yaptın.daha öncede dediğim gibi benim kaldıgım yerde bana yardımcı olacak bir psikolog yok.memlekete gidince de gidemedik anlaşılmasın diye.anlıyacagın cok çaresizim.

Sen ilişkiye girebildik demişsin, vajinismus olduğundan emin misin canim? Çünkü yeni evli çiflerin ortalama 1 aylik bi alişma süresi var ( ilişkiye girdikten sonra)

ilk başta bu hastalıktan kurtulacağına ve sadece bu olayın senin başına gelmediğine inanmalısın. ben psikoloğa gitmeden kendim evde egzersiz yaparak ve bu sitede arkadaşlardan yardım alarak ve en önemlisi inancımı hiç kaybetmeyerek başardım. ilk başta parmak egzersizi yaptım. ama sen bir kere ilişki yaşamışsın.yani bir kere olduysa ikinci daha rahat olur. dediğim gibi ben parmak egzersiziyle oranın genişleyebilir bir yer olduğunu anladım.
daha sonrada cesaretimi topladım ve o işi hallettik Rabbime şükürler olsun. sende deneyebilirsin eğer psikoloğa gitme imkanın yoksa.

ewt evliliğimin 3. gününde ilişkiye girdik ama daha sonra olmadı.yani ben cok korkuyodum.aglama kırizlerine giriyodum.ewt bwlki vajinismus deilim ama onun da çesitleri var. ilişkiye girmekten çok korkuyodum.bu korkuyu nasıl yenecem bilmiyorum.2, ilşki deneyiminde de çok yanma oldu eşimi ittim sonra bi daha yaklastırmadım yanıma yatak odamızda bile yatmak istemiyodum.lütfen arkadaslar bana yol gösterin mantıklı bile düşünemiyorum.eşim 4ay sonra gelio.onu böyle karsılamak istemiyorum.

ewt evliliğimin 3. gününde ilişkiye girdik ama daha sonra olmadı.yani ben cok korkuyodum.aglama kırizlerine giriyodum.ewt bwlki vajinismus deilim ama onun da çesitleri var. ilişkiye girmekten çok korkuyodum.bu korkuyu nasıl yenecem bilmiyorum.2, ilşki deneyiminde de çok yanma oldu eşimi ittim sonra bi daha yaklastırmadım yanıma yatak odamızda bile yatmak istemiyodum.lütfen arkadaslar bana yol gösterin mantıklı bile düşünemiyorum.eşim 4ay sonra gelio.onu böyle karsılamak istemiyorum.

şekerim başlarda yanma olabilir ,normaldir..telaşlanma..kayganlaştırıcı jel al ,pahalı bişi değil..onu kullan..acı çekmemiş olursun..sonuçta işin zor kısmı bitmiş..korkma canım ,korkunu değilde alacağın zevki düşün..birde sevdiğin insan...

canım ilkini yapman senin için çok büyük bi avantaj
önce şöle bi sakin ol rahatla olmıcak bişe değil yapıcam de kendine güven korkma....
bak 4 ay sonra gelcekmiş eşin rahat rahat zamanın var
hemen jel vs bişeler al bebek yağıda olabilir
egzersizlere başla en küçük parmağınla başla önce.. istersen eldivende kullanabilirsin
başta seni rahatsız edebilir bu durum itici gelebilir ama bir iki defa parmağını içeriye aldıktan sonra çok rahat bi şekilde yaparsın gerisini...
parmağını içeri alırken derin nefes al ver ama çıkarma acı hissettin zaman dur bekle nefes al...
tek parmakla başlıcaksın
zamanla diğer parmaklara geçiceksin
egzersizleri yaparken beyninide hazırlaman lazım
inanki olmıcak bişe değil bak sen ilkide zorda olsa içeriye alabilmişsin...
eşinden ayrı kalmasan gerisi gelirdi bence
normal evlenen herkesde ilki yaptıktan sonra diğer ilişkinin yerine oturması zaman alır bu genelde herkesde böyledir...
ben ilkden sonra 2 3 hafta sonra düzene oturtmaya başladım...
kolaygelsin canım...

arkadaslar ilginize tskrler..ben parmak egsersizi yaptım hatta eşimin de parmagının girmesine müsade ettim.benim sorunum sadece ilişkiye baslamak.ilk ilişki çok acılı ve sıkıntılı oldugundan bende büyük bi korku oluştu.eşim istiyecek diye ödüm kopuyodu.kendimi motive edip baslıyodum ama korkudan devem ettiremiyodum.başaramama hissi çok kötü bişey hele hele kendini zayıf hissetmek.hayatımda ilk defa yaşadım.evlilikten beklentilerim bu degildi,böle olmamalıydı.siz en azından deneyebiliyosunuz,o cesaretiniz var ben bu korkak halimle bunu nasıl aşarım bilmiyorum.

arkadaslar ilginize tskrler..ben parmak egsersizi yaptım hatta eşimin de parmagının girmesine müsade ettim.benim sorunum sadece ilişkiye baslamak.ilk ilişki çok acılı ve sıkıntılı oldugundan bende büyük bi korku oluştu.eşim istiyecek diye ödüm kopuyodu.kendimi motive edip baslıyodum ama korkudan devem ettiremiyodum.başaramama hissi çok kötü bişey hele hele kendini zayıf hissetmek.hayatımda ilk defa yaşadım.evlilikten beklentilerim bu degildi,böle olmamalıydı.siz en azından deneyebiliyosunuz,o cesaretiniz var ben bu korkak halimle bunu nasıl aşarım bilmiyorum.

Kaç parmak aldın ?

evlilikten beklentilerim bu değildi derken canım???
herşey o değildir bence yani:1closedeyes:
bak canım herkes korkuyo ve yıllarca aylarca yapamayanlar var...
parmak egzersizi bile korkudan deneyemeyenler var
senin bu sıkıntın inanki burdakilerin yanında hiç kalır...
sayfaların hepsini teker teker oku istersen...
ön sev..myi uzun tutun parmak egzersizlerine devam edin bence
yada bi psikoloğa falan görünün...
buradkilerin yani vajililerin cesareti olsa zaten inanki aylarca yıllarca beklemz korkmaz yaparlardı saten canım
allah kolaylık versin umarım atlatırsınız....

canım cesaretinin olması için orasının genişleyebilir bir yer olduğunu kabul etmen bunun içinde parmak egzersizini düzenli yapman lazım bana göre.zaten bir kez içine almışsın p... bundan sonrası daha kolay olacak inan.hem aslında acımıyor sen kendini kastığın için o acı oluşuyor. kenddini gevşek bırakmyıda ancak bu egzersizleri yaparak başarabilirsin. bende asla yapamam diyordum ama inanki oluyor hiç korkma.bu siteye yani bu foruma takılmaya devam et çok faydasını göreceksin.yazıları oku.bak kaç kişi başardık bu forumdaki yazılanları okuyup uygulayarak.yani olmayacak bişey değil.yeterki inancını yitirme. sen başla egzersizlere eşin gelince sürpriz yaparsın ona inşallah.

X