ewt evliliğimin 3. gününde ilişkiye girdik ama daha sonra olmadı.yani ben cok korkuyodum.aglama kırizlerine giriyodum.ewt bwlki vajinismus deilim ama onun da çesitleri var. ilişkiye girmekten çok korkuyodum.bu korkuyu nasıl yenecem bilmiyorum.2, ilşki deneyiminde de çok yanma oldu eşimi ittim sonra bi daha yaklastırmadım yanıma yatak odamızda bile yatmak istemiyodum.lütfen arkadaslar bana yol gösterin mantıklı bile düşünemiyorum.eşim 4ay sonra gelio.onu böyle karsılamak istemiyorum.
canım ilkini yapman senin için çok büyük bi avantaj
önce şöle bi sakin ol rahatla olmıcak bişe değil yapıcam de kendine güven korkma....
bak 4 ay sonra gelcekmiş eşin rahat rahat zamanın var
hemen jel vs bişeler al bebek yağıda olabilir
egzersizlere başla en küçük parmağınla başla önce.. istersen eldivende kullanabilirsin
başta seni rahatsız edebilir bu durum itici gelebilir ama bir iki defa parmağını içeriye aldıktan sonra çok rahat bi şekilde yaparsın gerisini...
parmağını içeri alırken derin nefes al ver ama çıkarma acı hissettin zaman dur bekle nefes al...
tek parmakla başlıcaksın
zamanla diğer parmaklara geçiceksin
egzersizleri yaparken beyninide hazırlaman lazım
inanki olmıcak bişe değil bak sen ilkide zorda olsa içeriye alabilmişsin...
eşinden ayrı kalmasan gerisi gelirdi bence
normal evlenen herkesde ilki yaptıktan sonra diğer ilişkinin yerine oturması zaman alır bu genelde herkesde böyledir...
ben ilkden sonra 2 3 hafta sonra düzene oturtmaya başladım...
kolaygelsin canım...