- 2 Eylül 2009
- 33
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.021
gakgos merhaba
öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ve inşallah kısa sürede bebğine kavuşursun..
bugün bir hipnoterapist buldum istanbulda.telefonlada konuştum.parmak egzersizi falan vermiyor.sadece hipnozla çözüyormuş,düşünceleri telkinle.parmak egzersizlerine karşı.bende parmak egzersizi istemiyorum zaten.çünkü bana göre bu korku ve endişelerle ilgili. yani en azından bende böyle..sadece korkularım ve endişelerimden dolayı panik yaşadığımdan harekete geçemiyorum.3 seansta çözeriz dedi.haftada 5-6 vajinismus vakası geliyormuş.
sana sormak istediğim hipnoz sonrası düşüncelerde ya da psikolojinde olumsuz şeyler oldumu..yani hipnozun yan etkileri diyelim..
merhaba canım, hipnoretapist parmak egzersizine gerek yok diyorsa doğrudur benim kendi isteğimdi yani kızlık zarımı aldırmıştım ameliyatla korkmuyordum parmak egzersizinden gerçi hiç alakası yok ama o zaman öyle düşünmüştüm. Hipnozun hiçbir yan etkisi yok hatta hayatının başka alanlarında da kullanabileceğin rahatlama egzersizleri öfkeyi kontrol etme gibi yetenekler kazandırıyor. zaten senin istemedğin bişeyi beyin telkinle almıyo geri çeviriyor ama öyle bi telkin yapılmaz uzmana güvenmelsin bu önemli.. zaten o anda bişey yaptırmıyo sadece konuşarak telkinle devam ediyor seanslar ben halen ayda bir hipnoza gidiyorum. bu bebek stresi iş hayatı felan derken alıştım arttık canım istiyo biraz ruhum dinleniyor seanslarda çok memnun kalırsın vajinismus 2 ayda bitiyo hipnozla hemen başla hipnoz ile tüm bakışın değişecek kolay gelsn canım