Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaslar ben emla ve kayganlastırıcı bı krem kullanıyorum.bu dertten kurtuldum sayılır gibi.ben emlayı yarım tupe yakın sürüyorum ve 10 dk ya kadar uyuşuyor.emlayı daha once epılasyon ıcın kullandıgımda krem surdugum yerı jelatinle kaplıyodum ve baya bi süre 2 saate yakın bekliyodum ancak uyuşuyodu.

emla bende kullandım cnm tedavim sırasında. dilatörle çalıştığım için onun üzerine az bişey sıkıp parmağımla yayıyodum sonra dilatörü vajinaya sokuyodum. yanma oluyodu ama enfazla 3 dk falan sürüyodu sonra ztn uyuşmuş oluyodu. yani 1tüp bana 3-4 sefer için yetiodu. ama niye uyuşmadın bilmiyorum kiii çok sürme istersen

ben içine sıkmadım geniş olarak bütün genital bölgeye 1 tüpü sürdüm jelatinle sardım 1 buçuk saat bekleyip sildim eşim sürmüştü vajina bölgesinde çok yanma oldu bekledim ve denediğimizde yine aynı acıı yaşadım ya ben acı falan hissetmek istemiyorum artık..denemek dahi istemez oldum

ben böyle parmak egzersizi lafından hiç hoşlanmazdım,mümkün değil onu yapmam derdim,penisden daha ürkütücü gelirdi.esim on günlük izin aldı ve biz doktora gittik ve ilk seansta korktuğum basıma geldi.ben yok yapamıcam olmucak filan derken doktor oldu bile dedi,parmağı içeri almıstım,sonra kendim doktorun parmağını tutarak aldım ve ev ödevi verdi eşimin parmağını aldım ve içimde ileri geri hareket ettirebiliyorum.bu aşamada bile dünyalar benim olmustu.daha sonra doktorumuz iki parmagı yarısına kadar alın ve sonrada penise gecin dedi.iki parmagı alamıyorum doktorumuz olur dedi penisi dene dedi bu sekilde kaldı.biz suan eşimin görev yaptığı yerdeyiz(doktor baska bi ildeydi)ben bu aşamadayım işte arkadaşlar bana yardım edin lütfen.bi spreyimiz ve kayganlastırıcımız var.

arkadaşlar eşimi çooooooook seviyorum kendimi bırakıp onun için üzülüyorum oysa bana hep destek veriyor olacak diyor beni yüreklendiriyor.Allah'ım bu durumda olan herkesi kurtarsın dilerim.

arkadasım ben de doktora gitmeyi düşündüm ama burda doktor yok görev nedeniyle biz de burdayız
.eşim de hep destek oldu olucak illa hemen olması şart değil diyerek ama insan bi an önce olsun istiyo.sonra baktım ki başka çare yok burayı takip ederek başladım parmak egzersizine.şanslıyım ki ilk aşamada 2 parmağımı aldım içeri.daha sonra emla ve kayganlaştırıcı denedim.ve hala deniyorum.acıyo ama cok degıl.kan gelmedi ama oldu.ama anladım ki sürekli denemek lazmmış.oranın genişlemesi gerek çünkü.

canım vajinanın içine sıkman gerek vajinanın üstü uyuşsa ne olurki
yani benmi anlamadım acaba jelatini neden sardın ki:uhm:

içeriğini okudum içinde bantlar var o hava almaması için yapıştırılıyor o bantta küçk olunca bende jelatin sardım hava almaması için bide netten kullananlar vardı epilasyon için onlar öyle yazmıştı ama ben uyuşmadım

ya dilatörü nerden edindin?????

anladığım kadarıyla hipnoz da da parmak egzersizi var..başka yolu yok sanırım..sadece hipnozla olmuyor sanırım..

evet hipnozda da parmak egzersizi var ama seans sırasında nefes egzersizi ile gözünde canlandırarak yaptıryo hipnoterapist sen zaten ne yapacağını beynine kodlamış gibi oluyorsun eve gidince sadece uygulamak kalıyo ve stressiz sanki hep yapıyormuşsun gibi oluyo tek mesele seanslarda nefesi öğrenmek zor oluyo ben ilk iki seans sadece nefes çalıştım günde yüz defa nefesini alıyorsun tutuyorsun bırakıyorsun alırken vajinanı kasıyo tutup bırakırken gevşetiyorsun sonra bu nefes uygulaması ile parmak eegzersizi canlandırıyorsun nefesini bırakıp gevşediğin anda parmağını itmen gerektiğine şartlanıyon hipnoz esnasında evde bunu yapmak çok kolay oluyo. bence bu konuda önemli olanlar iyi bir hipnoterapist eş desteği ve güven... yine çok yazdım ya herkese kolay gelsin

gakgos merhaba
öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ve inşallah kısa sürede bebğine kavuşursun..
bugün bir hipnoterapist buldum istanbulda.telefonlada konuştum.parmak egzersizi falan vermiyor.sadece hipnozla çözüyormuş,düşünceleri telkinle.parmak egzersizlerine karşı.bende parmak egzersizi istemiyorum zaten.çünkü bana göre bu korku ve endişelerle ilgili. yani en azından bende böyle..sadece korkularım ve endişelerimden dolayı panik yaşadığımdan harekete geçemiyorum.3 seansta çözeriz dedi.haftada 5-6 vajinismus vakası geliyormuş.
sana sormak istediğim hipnoz sonrası düşüncelerde ya da psikolojinde olumsuz şeyler oldumu..yani hipnozun yan etkileri diyelim..

bir de unuttum sormayı hipnoz sırasında herhangi birşey yaptırmıyor öyle değilmi..yani sadece konuşarak telkin..
rahatsız edici bir ruh haline girmiyorsun değilmi...

Canim istersen bir de ameliyat eldivenine geçirin, eşin parmağını küs şeklinde yapsın bunları denediniz mi? Ayrıca şu anda çok iyi gidiyosun telaş yapıp moralini bozma sakın biraz zamanla olucak merak etme.

günaydın arkadaşlar bugün hiç iyi değilim dün yeni evli birine misafirliğe gttik kız başarmış ve karı koca ikisininde gözünün içi gülüyor kendimi okadar kötü hissettimki hala etkisindeyim eşide kendide okadar mutlu ki benim eşimse benden okadar çok soğumuşki dün gece tokat gibi indi suratıma evli çiftleri hiç ziyarete gitmek istemiyorum bu hastalık neden var ki senağlama

merhaba arkadaşlar
bizde dün 5. deneme yaptık ve daha rahatım artık. bende 2 ay çektim bu rahatsızlığı. ve sonunda kurtuldum buradaki arkadaşların desteğiyle. özellikle denizcek,atala,boz,ve alevsi arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. egzersizlere başlamayan arkadaşlar lütfen başlayın artık devam edip ümitsiz olan arkadaşlarda kesinlikle inancınızı kaybetmeyin ve egzersizlere devam edin.ben bu şekilde başardım. eğer sormak istediğiniz sorularınız varsa cevaplamaya ve yardımcı olmaya hazırım.

eldiven kullanıyo zaten eşim ama hiç küs şeklinde filan denemedik,doktor kendisi göstermişti eşime iki parmak yanyana yarısına kadar sokun ve penise gecin demişti.girmiyo ikisi,zaten bu bacaklarımın titremesini durduramıyorum,canım yanmasada titriyo onlar,doktorun ordada nasıl titriyolardı,ben telas yapıyodum boşver titresin diyodu doktor,ve çok kasılıyorum canım yanmıyo ama nasıl kasılıyorum...olucak demiyerimseniben sağol desteğin için

Duyun sen çok şanslısın ki 1 parmak , eş parmağı, canının yanmaması bunlar senin için bi avantaj.Başarmana bişey kalmamış alkisalkisalkis.İki parmağını küs yaparak deneyin daha rahat olacak.Kısa zamanda seninde haberlerini alırız...Umarım bütünbununla uğraşan arkadaşlar bir an önce kurtulurlar :hooray:

İnşallah canım inşallah.sözlerin beni öyle sevindirdiki adagülü:1rolleyes:cot başarmayı çok istiyorum,çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…