Bırakacam dediğimde bıraktım.fazla ileri itemedim.Doktora muayene olmaya gittiğimde kadın parmağını ittirmişti. Tabi bende o koltukta korkudan titriyor ve kaçmaya çalışıyordum. Ama kendim yapamıyorum bir türlüİçme zaten bi işe yaramıyo ne kadar yapabiliyosun şuan
Apartla ne kadar yapıyosun neler yapıyosun meselaBırakacam dediğimde bıraktım.fazla ileri itemedim.Doktora muayene olmaya gittiğimde kadın parmağını ittirmişti. Tabi bende o koltukta korkudan titriyor ve kaçmaya çalışıyordum. Ama kendim yapamıyorum bir türlü
Apartım yok. Parmak egzersizlerini denemiştim. Başaramamıştım. O acı ve ağrı hissi ağır basıyordu.Kulak çöpü de fazla ileri gidemedimApartla ne kadar yapıyosun neler yapıyosun mesela
2 yıl olucakNe zamandıe vajinismussun
Pns e bir şey yaklaştığında beyin bunu tehlike olarak algılayip kendini kapat sinyali gönderiyor vajene.Vajinanin kapalı ya da daracık bir bölge olmadığına,esnek olduğuna egzersizler sayesinde beyni ikna ediyoruz,bütün egzersizler bunun içinİlaçlarla çözüm olmuyor. Uyku ilacı almıştım ayriyeten. Hiç etki bile etmedi.
Parmak egzersizi yaparken kegel ile birlikte yap bundan sonra,vajenin parmağını içeri çektiğini göreceksinApartım yok. Parmak egzersizlerini denemiştim. Başaramamıştım. O acı ve ağrı hissi ağır basıyordu.Kulak çöpü de fazla ileri gidemedim
Tekrar deneyeceğim mutlaka.. Başardığım inşallah burda paylaşacağımParmak egzersizi yaparken kegel ile birlikte yap bundan sonra,vajenin parmağını içeri çektiğini göreceksin
İnşallah en kısa zamanda burada paylaşırsinTekrar deneyeceğim mutlaka.. Başardığım inşallah burda paylaşacağım
Aramıza hoşgeldinTamam canım olur
Siz şükür ki iyi Dr a denk gelmişsiniz ya da belki uyum sağladınız.Bazilari Dr ile yapamıyor kendi çözüyor,yenilebilecek bir şey ve o kadar yaygın ki, inşallah herkes bir şekilde çözer2 yıl ben 5 sene bekledim kendim yaparım diye diye olmadı yapamıyosan durumun varsa git vakit kaybetme derim sana 5 günde kurtulcaksın ne beklemişim bu kadar dersin hera klinik araştır bak hep olumlu yorumlar iyiki gitmişim diyorum şimdi o kadar sene ne çektiğimi ben bilirim
Ben yendim çok şükür cuma günü :) dediğiniz gibi iyi bir durumdaydım zatenMaşallah İyi bir seviyedesiniz,eş ile ilişki denerken pns e dilator muamelesi yapacaksniz hepsi bukontrolü ilk ilişkide elinize alın ben öyle yaptım.
Dilator varsa onunla devam edin ,ben temin edemeyenler için peceteden aparat yapmak amacıyla malzemelere streç film yazmıştım.Dilator almadim hiç,onlar sert diyorlar peceteyi de deneyebilirsiniz belki farkeder
Canım bende birkaçgün önce yenmiş biri olarak eşimin bu sorunu çöz kendin demesinden çok yıprandım 3 ayda ben biliyorum ne yaşadığımı. Seni çok iyi anlıyorum. Eğer özelden yazarsan yardımcı olmak isterim.Hiç bişey kabul etmiyor bu tip sorunlar için hastaneye gitmeyi saçma buluyor
Çok sevindim maşallah darısi henüz yenememis olan herkeseBen yendim çok şükür cuma günü :) dediğiniz gibi iyi bir durumdaydım zatenumutsuz bir vaka gibi görüyordum kendimi ben yapabildiysem herkes yapar.
Malesef kendim başaramadım bu yüzden artık gitmek zorunda kaldım iyice araştırdım doktorda zaten öyle gittim iyiki gitmişim bu kadar neden bekledim dedim kendime zaten inş bu sorunu hala yaşayanlarda kurtulurSiz şükür ki iyi Dr a denk gelmişsiniz ya da belki uyum sağladınız.Bazilari Dr ile yapamıyor kendi çözüyor,yenilebilecek bir şey ve o kadar yaygın ki, inşallah herkes bir şekilde çözer
Sende penisi kendin mi vajinaya kendin skyodun şimdi hala aynjmı kendimi giriyo sordum mu sana hatırlamıyorumda kusura bakmaMaşallah İyi bir seviyedesiniz,eş ile ilişki denerken pns e dilator muamelesi yapacaksniz hepsi bukontrolü ilk ilişkide elinize alın ben öyle yaptım.
Dilator varsa onunla devam edin ,ben temin edemeyenler için peceteden aparat yapmak amacıyla malzemelere streç film yazmıştım.Dilator almadim hiç,onlar sert diyorlar peceteyi de deneyebilirsiniz belki farkeder
Kendim yapiyordum ama maalesef karşıya kontrol verme aşamasına gelemeden ayrılıp ayrılıp barisiyorduk,o yüzden sekteye uğradı,yoksa hızlı yol kat ediyordum aslında.Sık ilişki olmalı ki kısa zamanda iyice serbest birakasin.Yalniz olduğum için artık cinsel hayatim yok ama geçen egzersiz yaptim bıraktığım yerdeyim gerileme yokSende penisi kendin mi vajinaya kendin skyodun şimdi hala aynjmı kendimi giriyo sordum mu sana hatırlamıyorumda kusura bakma