Vajinismus kaderiniz değildir 💪😌

İçme zaten bi işe yaramıyo ne kadar yapabiliyosun şuan
Bırakacam dediğimde bıraktım.fazla ileri itemedim.Doktora muayene olmaya gittiğimde kadın parmağını ittirmişti. Tabi bende o koltukta korkudan titriyor ve kaçmaya çalışıyordum. Ama kendim yapamıyorum bir türlü

Apartla ne kadar yapıyosun neler yapıyosun mesela

Kayganlaştırıcı falan sürdün mü bak bende apart almıştımmevde yapamıyodum kendim doktora gidince 5 günde çözüldü durumun varsa bekleme hiç derim

İlaçlarla çözüm olmuyor. Uyku ilacı almıştım ayriyeten. Hiç etki bile etmedi.
Pns e bir şey yaklaştığında beyin bunu tehlike olarak algılayip kendini kapat sinyali gönderiyor vajene.Vajinanin kapalı ya da daracık bir bölge olmadığına,esnek olduğuna egzersizler sayesinde beyni ikna ediyoruz,bütün egzersizler bunun için

Apartım yok. Parmak egzersizlerini denemiştim. Başaramamıştım. O acı ve ağrı hissi ağır basıyordu.Kulak çöpü de fazla ileri gidemedim
Parmak egzersizi yaparken kegel ile birlikte yap bundan sonra,vajenin parmağını içeri çektiğini göreceksin

2 yıl ben 5 sene bekledim kendim yaparım diye diye olmadı yapamıyosan durumun varsa git vakit kaybetme derim sana 5 günde kurtulcaksın ne beklemişim bu kadar dersin hera klinik araştır bak hep olumlu yorumlar iyiki gitmişim diyorum şimdi o kadar sene ne çektiğimi ben bilirim

Tekrar deneyeceğim mutlaka.. Başardığım inşallah burda paylaşacağım
İnşallah en kısa zamanda burada paylaşırsin Ben 4.egzersizde yendim,2.5 yıldır ilişkiye de girmiyorum eş olmadığı için ama yine de egzersiz denedim oldu geçen,bir defa beynin ikna olsun gerisi çorap söküğü gibi gelecek kendine güven biz çok güçlüyüz

Siz şükür ki iyi Dr a denk gelmişsiniz ya da belki uyum sağladınız.Bazilari Dr ile yapamıyor kendi çözüyor,yenilebilecek bir şey ve o kadar yaygın ki, inşallah herkes bir şekilde çözer

Ben yendim çok şükür cuma günü :) dediğiniz gibi iyi bir durumdaydım zaten umutsuz bir vaka gibi görüyordum kendimi ben yapabildiysem herkes yapar.

Hiç bişey kabul etmiyor bu tip sorunlar için hastaneye gitmeyi saçma buluyor
Canım bende birkaçgün önce yenmiş biri olarak eşimin bu sorunu çöz kendin demesinden çok yıprandım 3 ayda ben biliyorum ne yaşadığımı. Seni çok iyi anlıyorum. Eğer özelden yazarsan yardımcı olmak isterim.

Ben yendim çok şükür cuma günü :) dediğiniz gibi iyi bir durumdaydım zaten umutsuz bir vaka gibi görüyordum kendimi ben yapabildiysem herkes yapar.
Çok sevindim maşallah darısi henüz yenememis olan herkese
Hepimizin en sonunda kurduğumuz ortak cümle bu "Ben yapabildiysem herkes yapar"

Siz şükür ki iyi Dr a denk gelmişsiniz ya da belki uyum sağladınız.Bazilari Dr ile yapamıyor kendi çözüyor,yenilebilecek bir şey ve o kadar yaygın ki, inşallah herkes bir şekilde çözer
Malesef kendim başaramadım bu yüzden artık gitmek zorunda kaldım iyice araştırdım doktorda zaten öyle gittim iyiki gitmişim bu kadar neden bekledim dedim kendime zaten inş bu sorunu hala yaşayanlarda kurtulur

Sende penisi kendin mi vajinaya kendin skyodun şimdi hala aynjmı kendimi giriyo sordum mu sana hatırlamıyorumda kusura bakma

Sende penisi kendin mi vajinaya kendin skyodun şimdi hala aynjmı kendimi giriyo sordum mu sana hatırlamıyorumda kusura bakma
Kendim yapiyordum ama maalesef karşıya kontrol verme aşamasına gelemeden ayrılıp ayrılıp barisiyorduk,o yüzden sekteye uğradı,yoksa hızlı yol kat ediyordum aslında.Sık ilişki olmalı ki kısa zamanda iyice serbest birakasin.Yalniz olduğum için artık cinsel hayatim yok ama geçen egzersiz yaptim bıraktığım yerdeyim gerileme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…