Vücudun gergin, gerginliğini azaltacak şekilde pozisyon al,dizler üstten kırık biçimde yerde minderde oturarak geri yaslanarak dene.Aklinda herhangi bir iş olmayan bir anda denemelisin, aynısını yaşadım , sakız cignedim müzik açtım duş aldım vücudumun gerginliğini azaltacak ne varsa denedim, yeter ki çaba göstermeye devam et mutlaka karşılığını alırsınDenedim evet. Başlamadan önce de yaptım biraz. Yapmam lazım benim ama niye yapamıyorum :'( umudum kalmadı hiç
Ben kendiliginden girmeyi denemeye kalmadan hamile kaldım ve riskli bir hamilelik olduğu için ilişki yasağı vardı.Dogumdan kısa süre sonra da ayrıldık zaten.Sık ilişki ile kontrolü ex eşe vermekti planım.Ne kadar sürede kendiliğinden girmeyi başardınız
Doktorlamı görüşmüştün tedavi üzüldüm ayrılmanıza.Ben kendiliginden girmeyi denemeye kalmadan hamile kaldım ve riskli bir hamilelik olduğu için ilişki yasağı vardı.Dogumdan kısa süre sonra da ayrıldık zaten.Sık ilişki ile kontrolü ex eşe vermekti planım.
Bugünlük daha fazla yapamayacağım sanırım.Yarın tekrar deneyeceğim. Bırakmayacağım. Başarmam lazım mutlaka!Vücudun gergin, gerginliğini azaltacak şekilde pozisyon al,dizler üstten kırık biçimde yerde minderde oturarak geri yaslanarak dene.Aklinda herhangi bir iş olmayan bir anda denemelisin, aynısını yaşadım , sakız cignedim müzik açtım duş aldım vücudumun gerginliğini azaltacak ne varsa denedim, yeter ki çaba göstermeye devam et mutlaka karşılığını alırsın
Kendi kendinemi yenmeye çlışıyosunBugünlük daha fazla yapamayacağım sanırım.Yarın tekrar deneyeceğim. Bırakmayacağım. Başarmam lazım mutlaka!
Evet. Doktorla olmadı. Psikologda panik atak ilacı verdi. Değişen bişey olmadıKendi kendinemi yenmeye çlışıyosun
Nereye gitmiştinEvet. Doktorla olmadı. Psikologda panik atak ilacı verdi. Değişen bişey olmadı
Ben heraya gittim 5 günde yendim ama elle şuan kendim penisi sokuyorum oda zamanla geçicek inşEvet. Doktorla olmadı. Psikologda panik atak ilacı verdi. Değişen bişey olmadı
Yok doktora hiç gitmedim,zaten doktorla çözülebilir bir sorun olduğundan da haberim yoktu,burayı keşfettim buradaki başarı hikayelerini okudum, deneyimlerini paylaşanlarin yaptıklarını uyguladım.Bayagi eski bir topik var bu konuyla ilgili vajinismus nedir tecrübelerimixo paylaşalım vs adında, oraya da bakabilirsinizDoktorlamı görüşmüştün tedavi üzüldüm ayrılmanıza.
Özel hastahaneye gittim. Devlete de gittim. Ama devlet çok ileri tarihe attı. İlk seansdan sonra. Özelde denedim oda psikolojik diyerek yönlendirme yaptı.Nereye gitmiştin
Ben kendim çok denedim yapamadım sonra hera kliniği araştırdım onlar sayesinde kurtuldum 5 günde bumuymuş dedimYok doktora hiç gitmedim,zaten doktorla çözülebilir bir sorun olduğundan da haberim yoktu,burayı keşfettim buradaki başarı hikayelerini okudum, deneyimlerini paylaşanlarin yaptıklarını uyguladım.Bayagi eski bir topik var bu konuyla ilgili vajinismus nedir tecrübelerimixo paylaşalım vs adında, oraya da bakabilirsiniz
Ben de zanax içtim bir kez,bu ilaçlarla hiçbir ilgisi yokEvet. Doktorla olmadı. Psikologda panik atak ilacı verdi. Değişen bişey olmadı
İlaçlarla çözüm olmuyor. Uyku ilacı almıştım ayriyeten. Hiç etki bile etmedi.Ben de zanax içtim bir kez,bu ilaçlarla hiçbir ilgisi yok
İçki bile içmiştim ben onun için ne kas gevşeticiler falan hiç bi işe yaramamşıtıİlaçlarla çözüm olmuyor. Uyku ilacı almıştım ayriyeten. Hiç etki bile etmedi.
Hastanede olmaz o işler zatenÖzel hastahaneye gittim. Devlete de gittim. Ama devlet çok ileri tarihe attı. İlk seansdan sonra. Özelde denedim oda psikolojik diyerek yönlendirme yaptı.
İçki içemem. Yani bedenime onu yapamam. Benimde 2 yıl oldu işte tabi bazı zor dönemlerden de geçtiğim için bu iş biraz yarım kalmıştıİçki bile içmiştim ben onun için ne kas gevşeticiler falan hiç bi işe yaramamşıtı