Bir de şöyle bir şey var, mesela bir konu ile ilgili gelen bildirimi açmayınca o konuya tiklamadikca tekrar bildirim gelmiyor o konudan
Dünden beri o kadar çok özelden yazan oldu ki kendim yendikten sonra yardımcı olmak da çok güzel bi duyguymuş :) basit bişeymiş gerçekten çok gitmek istedim o fiyatı yüksek kliniklere ama oraya da gidince yapamazsam dedim gitmedim. Bana da burada arkadaşlar özelden yazarak yardımcı oldu evde çözdüm sorunu.
Arkadaşlar bişey danışabilir miyim? Spreyi kullanacağım ama aklıma bşy takıldı. Beden temizliği yaptım hafif tahriş olan yerler var sıkıntı Olmaz değil mi?Merhaba, üçüncüde takildiysaniz ikinci dilatoru tekrar edin,sonra tekrar üçe geçin.Bildiginiz aparatı tekrar etmek güven verir.Bazen öyle takilsaniz da yeniden level atlayabiliyorsunuz, yeter ki pes etmeyin,çok güçlü olduğunuzu bilin
Gelişmelerden haberdar edin mutlaka
Anladım takipede almıştım topiği ama gelmiyodu yinede bildirim şimdi düzeldi hepsi geliyo sürekli girip bakmak zorunda kalıyodum öbür türlü sıkıntıydı
Vemcaine spreyi kullandınız mı acaba?Devamını da yazar mısınız ben de üçüncü aparatta takılı kaldim
Yakar mı diye soruyorsan hayır yakıcı bir şey değil.Minik bir kısımda bunu test edebilirsin istersenArkadaşlar bişey danışabilir miyim? Spreyi kullanacağım ama aklıma bşy takıldı. Beden temizliği yaptım hafif tahriş olan yerler var sıkıntı Olmaz değil mi?
Çok sevindimBen sprey ile denedim. İlerleme kaydettim. Bir dahakine biraz daha ilerlerim inşallah. Ne olduğunu tam net anlayamadım. Ya çok oynadığım için kan geldi. Yada zar ile ilgili bşy oldu anlamadım. Kanı görünce bıraktım
Çok sevindimkanayınca bir iki gün ara vermek iyi olur bence de. Sprey de yakar çünkü. Müzik aç kendini o ritme kaptır gerilme yani şarkı söylerken yaptığın bi iş gibi düşün öyle davran.
Bir dahaki izinli günümde denerim. Bu kadarını beklemiyordum kendimden. Hepinize tek tek çok teşekkür ederim. Sizler olmasaydınız başaramayacaktım.Yakar mı diye soruyorsan hayır yakıcı bir şey değil.Minik bir kısımda bunu test edebilirsin istersen
Bir dahaki izinli günümde denerim. Bu kadarını beklemiyordum kendimden. Hepinize tek tek çok teşekkür ederim. Sizler olmasaydınız başaramayacaktım.
Çok ara verme canım en fazla 1 gün geçsin alışmaya çalışBir dahaki izinli günümde denerim. Bu kadarını beklemiyordum kendimden. Hepinize tek tek çok teşekkür ederim. Sizler olmasaydınız başaramayacaktım.
Beden temizliği yapıp hemen yapmıştım. Tahriş olan yerler vardı biraz. Tekrar yaparsam sıkıntı olmaz mı? Yürürken ağrım oluyor. Sizde de olmuş muydu?Çok ara verme canım en fazla 1 gün geçsin alışmaya çalış
Beden temizliği yapıp hemen yapmıştım. Tahriş olan yerler vardı biraz. Tekrar yaparsam sıkıntı olmaz mı? Yürürken ağrım oluyor. Sizde de olmuş muydu?
Normalde hayatta temizlikte ağrım olmaz çünkü bünyem alışık. Bilmiyorum. Sorunu çözdüm gibi.. Sadece zamanla alışma işlemi yapmam lazım. İyi ki varsınız. Çok teşekkür ederimTüy temizliği yapmışsan o belki sizi veriyordur ya da belki psikolojik..Bende bir ağrı sızı olmamıştı
Rica ederiz çok sevindim.İlk adımlardan sonrası kolay.Araya boşluklar koymazsan hızlıca atlatırsın bunu tamamen inşallahNormalde hayatta temizlikte ağrım olmaz çünkü bünyem alışık. Bilmiyorum. Sorunu çözdüm gibi.. Sadece zamanla alışma işlemi yapmam lazım. İyi ki varsınız. Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim. İnşallahRica ederiz çok sevindim.İlk adımlardan sonrası kolay.Araya boşluklar koymazsan hızlıca atlatırsın bunu tamamen inşallah
Hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsun. Spreyimi aldım. Bu akşam deneyeceğim inşallah. Sakinleşmeye çalışıyorum. Ama bir türlü kendimi sakinleştiremiyorum. İnşallah sprey gerçekten uyuşturuyordur.
Ben sprey ile denedim. İlerleme kaydettim. Bir dahakine biraz daha ilerlerim inşallah. Ne olduğunu tam net anlayamadım. Ya çok oynadığım için kan geldi. Yada zar ile ilgili bşy oldu anlamadım. Kanı görünce bıraktım
Hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsun. Spreyimi aldım. Bu akşam deneyeceğim inşallah. Sakinleşmeye çalışıyorum. Ama bir türlü kendimi sakinleştiremiyorum. İnşallah sprey gerçekten uyuşturuyordur.
Çok ara verme canım en fazla 1 gün geçsin alışmaya çalış
Peki siz nasıl atlattınızRica ederiz çok sevindim.İlk adımlardan sonrası kolay.Araya boşluklar koymazsan hızlıca atlatırsın bunu tamamen inşallah
Bu sitede çok sayfalı bir topik var oradaki başarı hikayeleri beni çok motive etti.Buradan öğrendiklerimle kulak çöpü,serçe parmak,işaret parmağı egzersizini yaptım işaret parmağıni soktuğum an eşimi çağırdım direkt ilişki denedik oldu.Araya bir haftalık regl girdi,o bir haftada yine kastım ama kendime birsz daha zamsn verip aparat egzersizi yaptım ve ilişkilere devam ettim.2.5 yıldır ilişki yok ayrı olduğum için ama geçen ay parmsk denedim oldu,artık geri gitmiyorum öğrenince kabus bitiyorPeki siz nasıl atlattınız