Vajinismus kaderiniz değildir 💪😌

Denedim evet. Başlamadan önce de yaptım biraz. Yapmam lazım benim ama niye yapamıyorum :'( umudum kalmadı hiç
Vücudun gergin, gerginliğini azaltacak şekilde pozisyon al,dizler üstten kırık biçimde yerde minderde oturarak geri yaslanarak dene.Aklinda herhangi bir iş olmayan bir anda denemelisin, aynısını yaşadım , sakız cignedim müzik açtım duş aldım vücudumun gerginliğini azaltacak ne varsa denedim, yeter ki çaba göstermeye devam et mutlaka karşılığını alırsın

Ne kadar sürede kendiliğinden girmeyi başardınız
Ben kendiliginden girmeyi denemeye kalmadan hamile kaldım ve riskli bir hamilelik olduğu için ilişki yasağı vardı.Dogumdan kısa süre sonra da ayrıldık zaten.Sık ilişki ile kontrolü ex eşe vermekti planım.

G glbahar1 canım merhaba mesajına cevap kapalı,buradan yazisalim istersen çünkü ancak bu şekilde vakit ayırabiliyorum

Ben kendiliginden girmeyi denemeye kalmadan hamile kaldım ve riskli bir hamilelik olduğu için ilişki yasağı vardı.Dogumdan kısa süre sonra da ayrıldık zaten.Sık ilişki ile kontrolü ex eşe vermekti planım.
Doktorlamı görüşmüştün tedavi üzüldüm ayrılmanıza. 😔

Vücudun gergin, gerginliğini azaltacak şekilde pozisyon al,dizler üstten kırık biçimde yerde minderde oturarak geri yaslanarak dene.Aklinda herhangi bir iş olmayan bir anda denemelisin, aynısını yaşadım , sakız cignedim müzik açtım duş aldım vücudumun gerginliğini azaltacak ne varsa denedim, yeter ki çaba göstermeye devam et mutlaka karşılığını alırsın
Bugünlük daha fazla yapamayacağım sanırım.Yarın tekrar deneyeceğim. Bırakmayacağım. Başarmam lazım mutlaka!

Doktorlamı görüşmüştün tedavi üzüldüm ayrılmanıza. 😔
Yok doktora hiç gitmedim,zaten doktorla çözülebilir bir sorun olduğundan da haberim yoktu,burayı keşfettim buradaki başarı hikayelerini okudum, deneyimlerini paylaşanlarin yaptıklarını uyguladım.Bayagi eski bir topik var bu konuyla ilgili vajinismus nedir tecrübelerimixo paylaşalım vs adında, oraya da bakabilirsiniz

Yok doktora hiç gitmedim,zaten doktorla çözülebilir bir sorun olduğundan da haberim yoktu,burayı keşfettim buradaki başarı hikayelerini okudum, deneyimlerini paylaşanlarin yaptıklarını uyguladım.Bayagi eski bir topik var bu konuyla ilgili vajinismus nedir tecrübelerimixo paylaşalım vs adında, oraya da bakabilirsiniz
Ben kendim çok denedim yapamadım sonra hera kliniği araştırdım onlar sayesinde kurtuldum 5 günde bumuymuş dedim

İlaç falan boş durumun varsa heraya git derim başaramazsan ilk günde hemen birinci dilatörü almıştım içime

Ve 5 sene sonra gitmiştim ben kendim çok denedim yapamadım

İçme zaten bi işe yaramıyo ne kadar yapabiliyosun şuan

X