Vajinismus kaderiniz değildir 💪😌

Çok sevindim maşallah darısi henüz yenememis olan herkese
Hepimizin en sonunda kurduğumuz ortak cümle bu "Ben yapabildiysem herkes yapar"
Vemcaine sprey ile yendim diyebilirim kesinlikle alın arkadaşlar girişteki acı olmayınca çok kolay oldu. Eşimle yaptığım egzersizleri de o sprey sayesinde yaptım.

Vemcaine sprey ile yendim diyebilirim kesinlikle alın arkadaşlar girişteki acı olmayınca çok kolay oldu. Eşimle yaptığım egzersizleri de o sprey sayesinde yaptım.
Banada doktor vermişti krem vajinaya sürmek için ondan alıyorum

Ben krem aldım da işe yaramadı bende tedavinin başında ama sprey uyuşrurduğu için iyi oldu. Pahalı birşey de değil 80 tl ye aldım birkaç hafta önce
Ben de long time adında bir sprey kullanmıştım.Aslinda mesele beyinde,sonra zaten spreye kreme fln gerek kalmayacak

e7s23xw.jpg elimdeki gereçler. Yazdıklarınızı okuyarak bunları edindim. 22 yaşındayım, bekarım. Erkek arkadaşımla birçok kez denedik ama sonuç hüsran. Oral ile defalarca boşalıyorum, orgazm var ıslaklık yerinde, fakat içeri bir şey girecek oldu mu kitleniyorum. Doktora gittik, kızlık zarımın gayet ince ve girişe müsait olduğunu söyledi sonrasında dilatör seti verdi. Ben yanına kayganlaştırıcı da aldım şimdi de yazınızda Vemcain Spreyi görüp onu da edindim. Nasıl başlayacağım bilmiyorum
Hoşgeldin tabiki hepimiz yardımcı oluruz.Anlatmak ister misin durumdan biraz

4 cüyü tamamen yapın acele etmeyin eşli denemeye eşinize yaptırın apartları bide

Eski denemede pns e dilator muamelesi yapıyoruz.Dilatoru nasıl itiyorsak pns de öyle..

Ben bişey sorucam şu zil olan yere bildirim yeri heralde burdaki konuşma bildirimleri oraya geliyomu

Anladım.Beynimizden gelen tehlike sinyali orada acı hissi yaratıyor,bir engel varmış gibi geliyor.Vajina yapısını zihninizde canlandırın,kulak çöpü ya da serçe parmak ile başlanabilir bunu mutlaka yenmek istiyorsan

Topiklere girip bakmak zorunda kalıyorım biri yazdımı yazmadımı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…