Vemcaine sprey ile yendim diyebilirim kesinlikle alın arkadaşlar girişteki acı olmayınca çok kolay oldu. Eşimle yaptığım egzersizleri de o sprey sayesinde yaptım.Çok sevindim maşallah darısi henüz yenememis olan herkese
Hepimizin en sonunda kurduğumuz ortak cümle bu "Ben yapabildiysem herkes yapar"
Banada doktor vermişti krem vajinaya sürmek için ondan alıyorumVemcaine sprey ile yendim diyebilirim kesinlikle alın arkadaşlar girişteki acı olmayınca çok kolay oldu. Eşimle yaptığım egzersizleri de o sprey sayesinde yaptım.
Merhaba, ben de takip ediyorum konuyu, bana da yardımcı olabilir misiniz
TabikiMerhaba, ben de takip ediyorum konuyu, bana da yardımcı olabilir misiniz?
Ben krem aldım da işe yaramadı bende tedavinin başında ama sprey uyuşrurduğu için iyi oldu. Pahalı birşey de değil 80 tl ye aldım birkaç hafta önceBanada doktor vermişti krem vajinaya sürmek için ondan alıyorum
Hoşgeldin tabiki hepimiz yardımcı oluruz.Anlatmak ister misin durumdan birazMerhaba, ben de takip ediyorum konuyu, bana da yardımcı olabilir misiniz?
Ben de long time adında bir sprey kullanmıştım.Aslinda mesele beyinde,sonra zaten spreye kreme fln gerek kalmayacakBen krem aldım da işe yaramadı bende tedavinin başında ama sprey uyuşrurduğu için iyi oldu. Pahalı birşey de değil 80 tl ye aldım birkaç hafta önce
Hoşgeldin tabiki hepimiz yardımcı oluruz.Anlatmak ister misin durumdan biraz
Merhabalar6 aylık evliyim 2 kere kadın doğuma gittim fizyolojik bir sıkıntı yokmuş çatım biraz darmış ama oda sorun olacak bir durum değilmiş. Parmak egzersizi önerdi 2 parmağı zar zor yapabiliyorum. Sonrasında dilatör aldım 3. Yü yapabiliyorum şuan ama 4.de duvar hissini yenemedim. Vemcaine ile deniyorum kayganlaştırıcılarla. 4. De yine yarıya yakın oluyor ama eşli denemede yine olmuyor yine olmuyor
Evet oraya bildirim geliyorBen bişey sorucam şu zil olan yere bildirim yeri heralde burdaki konuşma bildirimleri oraya geliyomu
Bende gelmiyo yaEvet oraya bildirim geliyor
Anladım.Beynimizden gelen tehlike sinyali orada acı hissi yaratıyor,bir engel varmış gibi geliyor.Vajina yapısını zihninizde canlandırın,kulak çöpü ya da serçe parmak ile başlanabilir bunu mutlaka yenmek istiyorsane7s23xw.jpg elimdeki gereçler. Yazdıklarınızı okuyarak bunları edindim. 22 yaşındayım, bekarım. Erkek arkadaşımla birçok kez denedik ama sonuç hüsran. Oral ile defalarca boşalıyorum, orgazm var ıslaklık yerinde, fakat içeri bir şey girecek oldu mu kitleniyorum. Doktora gittik, kızlık zarımın gayet ince ve girişe müsait olduğunu söyledi sonrasında dilatör seti verdi. Ben yanına kayganlaştırıcı da aldım şimdi de yazınızda Vemcain Spreyi görüp onu da edindim. Nasıl başlayacağım bilmiyorum
Bildirimler kapalıdır, ayarlara bir göz atabilirsinBende gelmiyo ya
Nerdeki ayarlara uygulamanın mı açıkta hepsi yaBildirimler kapalıdır, ayarlara bir göz atabilirsin
Bildirimleri aç diye bir uyarı gelmişti ben izin verdim geliyor bildirim. Bana mail de geliyor gelince bakıyorum.Bende gelmiyo ya