Şuan bunun bildirim geldi ama yorumlar falan geliyo beğeniler geliyo burdaki konuşmalar gelmiyoBildirimleri aç diye bir uyarı gelmişti ben izin verdim geliyor bildirim. Bana mail de geliyor gelince bakıyorum.
Avatar resminizin olduğu yere tıklayınca seçenekler arasından forum seçeneklerine girince aşağıda pembe kutu içinde "online bildirimleri aç" var, oraya tıklayınTopiklere girip bakmak zorunda kalıyorım biri yazdımı yazmadımı diye
Bu konunun sağ üst köşesinde takip et seysine tiklanacak o haldeŞuan bunun bildirim geldi ama yorumlar falan geliyo beğeniler geliyo burdaki konuşmalar gelmiyo
Kaç defa yaptımdı olmamıştı ama şimdi oldu yazdığınız mesaj geldi öyle girdim sağolAvatar resminizin olduğu yere tıklayınca seçenekler arasından forum seçeneklerine girince aşağıda pembe kutu içinde "online bildirimleri aç" var, oraya tıklayın
Bir de şöyle bir şey var, mesela bir konu ile ilgili gelen bildirimi açmayınca o konuya tiklamadikca tekrar bildirim gelmiyor o konudanKaç defa yaptımdı olmamıştı ama şimdi oldu yazdığınız mesaj geldi öyle girdim sağol
Anladım takipede almıştım topiği ama gelmiyodu yinede bildirim şimdi düzeldi hepsi geliyo sürekli girip bakmak zorunda kalıyodum öbür türlü sıkıntıydıBir de şöyle bir şey var, mesela bir konu ile ilgili gelen bildirimi açmayınca o konuya tiklamadikca tekrar bildirim gelmiyor o konudan
Devamını da yazar mısınız ben de üçüncü aparatta takılı kaldimMaşallah İyi bir seviyedesiniz,eş ile ilişki denerken pns e dilator muamelesi yapacaksniz hepsi bukontrolü ilk ilişkide elinize alın ben öyle yaptım.
Dilator varsa onunla devam edin ,ben temin edemeyenler için peceteden aparat yapmak amacıyla malzemelere streç film yazmıştım.Dilator almadim hiç,onlar sert diyorlar peceteyi de deneyebilirsiniz belki farkeder
Canım özelden yazarsan yardımcı olmaya çalışırımDevamını da yazar mısınız ben de üçüncü aparatta takılı kaldim
Çok sevindim. Tebrik ederim. İnşallah bende başarırım. Bu durumu yaşayan herkes başarır inşallahBen yendim çok şükür cuma günü :) dediğiniz gibi iyi bir durumdaydım zatenumutsuz bir vaka gibi görüyordum kendimi ben yapabildiysem herkes yapar.
Vemcaine sprey işe yarıyor mu gerçekten? Ben psikoloğun vermiş olduğu kayganlaştırıcı jel almıştım. Bir de krem vardı normal. İkisiyle de başaramamıştım.Vemcaine sprey ile yendim diyebilirim kesinlikle alın arkadaşlar girişteki acı olmayınca çok kolay oldu. Eşimle yaptığım egzersizleri de o sprey sayesinde yaptım.
Merhaba, üçüncüde takildiysaniz ikinci dilatoru tekrar edin,sonra tekrar üçe geçin.Bildiginiz aparatı tekrar etmek güven verir.Bazen öyle takilsaniz da yeniden level atlayabiliyorsunuz, yeter ki pes etmeyin,çok güçlü olduğunuzu bilinDevamını da yazar mısınız ben de üçüncü aparatta takılı kaldim
Canım merhaba nasılsın?Vemcaine sprey işe yarıyor mu gerçekten? Ben psikoloğun vermiş olduğu kayganlaştırıcı jel almıştım. Bir de krem vardı normal. İkisiyle de başaramamıştım.
Bende çok işe yaradı gerçekten 1 hafta oldu hala kullanıyorum alışana kadaar da kullanırımVemcaine sprey işe yarıyor mu gerçekten? Ben psikoloğun vermiş olduğu kayganlaştırıcı jel almıştım. Bir de krem vardı normal. İkisiyle de başaramamıştım.
Kendimiz eczaneye gidip temin edebiliyoruz yaniBende çok işe yaradı gerçekten 1 hafta oldu hala kullanıyorum alışana kadaar da kullanırım
Evet sprey ismini söyleyin alabilirsiniz. 1 ay olmadı alalı 80 tl gibi bi fiyatı vardı.Kendimiz eczaneye gidip temin edebiliyoruz yani
Teşekkür ederim.Evet sprey ismini söyleyin alabilirsiniz. 1 ay olmadı alalı 80 tl gibi bi fiyatı vardı.