Ne zmaan başlayacağız?3.ASAMA : MALZEMELER
Hanımlar bu süreçte bazı malzemeler elinizin altında olmalı.Bazi egzersizlerimiz olacak,bunlar için malzemeleri yazıyorum hemen:
* Kulak çöpü
*Steril eldiven
*Kayganlastirici jel,krem veya vazelin
*Streç film
*Havlu peçete
Konuyu görüp katılmak isteyenler varsa el kaldırsınlar
4.asamada görüşmek dileğiyle
Gelen giden ses veren olmayınca motive olup baslayamadim kiNe zmaan başlayacağız?
Maşallah İyi bir seviyedesiniz,eş ile ilişki denerken pns e dilator muamelesi yapacaksniz hepsi buHoşbuldum :)
Streç yarın alabilirim. Geri kalan herşey var zaten evde. Ben 3 aylık evliyim dilatör ile egzersiz yapıyorum birkaç gündür de başarılı gidiyor ama artık çözmek istiyorum
Bende 3 aylık evliyim hala ilk geceyi yapamadım çok korkuyorum itiyorum direk nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz
3 aydır ilişki kuramıyorsunuz. Vajınusmus tarifliyorsunuz. Üç aydır n'apıyorsunuz eşinizle. Sorununuz için birilerinden yardım almadınız mı, birileriyle konuşmadınız mı? Kadın doğum doktoru muayenesi olmalısınız, psikoterapi desteği almalısınız, egzersiz (masturbasyon, dilatör seti, Kegel) yapmalısınız. Bir an önce başlayın eşinizin sabrı tükenebilir.Nasıl açabilirim burda yeniyim çözmeye çalışıyorum
Hiç bişey kabul etmiyor bu tip sorunlar için hastaneye gitmeyi saçma buluyor3 aydır ilişki kuramıyorsunuz. Vajınusmus tarifliyorsunuz. Üç aydır n'apıyorsunuz eşinizle. Sorununuz için birilerinden yardım almadınız mı, birileriyle konuşmadınız mı? Kadın doğum doktoru muayenesi olmalısınız, psikoterapi desteği almalısınız, egzersiz (masturbasyon, dilatör seti, Kegel) yapmalısınız. Bir an önce başlayın eşinizin sabrı tükenebilir.
Hiç bişey kabul etmiyor bu tip sorunlar için hastaneye gitmeyi saçma buluyor
Benimde hiç bi fikrim yok yardım almak için buray yazdımHiç bişey kabul etmiyor bu tip sorunlar için hastaneye gitmeyi saçma buluyor
Yaşadığım şehirden farklı bi şehire geldim yardımcı olucak kimse ve bildiğim hiç bi yer yokBenimde hiç bi fikrim yok yardım almak için buray yazdım
Siz gidin. Tek başınıza da gidebilirsiniz ya da alın yanınıza samimi bir yakınınızı veya arkadaşınızı beraber gidin. Zaten erkekler bu tür konularda pek hastane ortamı sevmezler.Hiç bişey kabul etmiyor bu tip sorunlar için hastaneye gitmeyi saçma buluyor
Farklı bi şehirdeki bildiğim bi yer yok ve hangi bölüme gideceğimi dahi bilmiyorumSiz gidin. Tek başınıza da gidebilirsiniz ya da alın yanınıza samimi bir yakınınızı veya arkadaşınızı beraber gidin. Zaten erkekler bu tür konularda pek hastane ortamı sevmezler.
Önce Kadın hastalıkları doktoruna gidin, anatomik biz sorun var mı, kızlık zarı ilişkin bir sorun var mı, değerlendirir ve sizi yönlendirir.Farklı bi şehirdeki bildiğim bi yer yok ve hangi bölüme gideceğimi dahi bilmiyorum
Çok teşekkür ederimÖnce Kadın hastalıkları doktoruna gidin, anatomik biz sorun var mı, kızlık zarı ilişkin bir sorun var mı, değerlendirir ve sizi yönlendirir.