merhaba, ben zeliha 27 yaşındayım. 33.sayfaya kadar hiçbir yorumu atlamadan okudum inanın çok zor durumdayım. 2 yılımızın dolmasına bir hafta var ve ben yenip bunu evliliğimize hediye etmek istiyorum. bir kızımız var yaşını yeni doldurdu. evliliğimizin ilk 2 ayında çok sık deneme yapıyorduk o ara hamile kalmışım çünkü eşim ilk kez içime boşalmıştı (genelde boşaldığını bilirdim, görürdüm bacak aramda yani) hamilelik ve doğumdan sonra bakım süreci bize es verdirdi. 20 gün önce dilatör setini aldım ancak regl girince başlayamadım. açıkcası çok korkuyorm. sırtüstü pozisyonda aynada vajina girişini göremiyorum bile. aynayı yere koyup (üstte pozisyon şeklinde) görebildim ancak. kiloluyum bu da engel oluyor gibi geliyor. basenlerimden dolayı bacaklarımı tam istediğim gibi açamıyorum sanki. doğumdan önce 3 kez muayene olmak için çatala çıktım hepsinde açıp doktorun dokunmasına müsade ettim ama kastığım için sonuç alamadık.bir haftadır aparatın en küçük boyunu deniyorum hiç ilerletemiyorum çok tahriş olmuş kıpkırmızıydı giriş. o yüzden iki gün ara verdim sızının geçmesini bekliyorum. burayı iki gündür boş kalmamak adına okuyorum (malum vajinismus akıldan bir saniye bile çıkmıyor). emzirdiğim için emla vs kullanamıyorum zeytinyağı ile deniyorum inşallah yenmek istiyorum konuya yeterince hakimim sadece ben de varım demek istedim!