VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Merhaba kızlar bende bu dertle uğraşıyorum bende herkes gibi kimseye anlatamıyorum kendi içimde yaşıyorum bu stresi 1. Sayfadan itibaren tüm yazılanları okudum bana güç verdi o yüzden üye oldum ilk kez. Dilatör parmak vb deneyemiyorum ben. Klinik vb yardım alma imkanımda yok şuan kendim yenmek istiyorum. 8 aydır evliyim ama ilk başlara göre baya yol katettim başlarda hiç bir şey yaptırmıyordum ve kasılıyordum şu an rahatım daha cesaretliyim olsun istiyorum hazırım yani aslında ama hala korkum var nedenide p... başı girdikten sonra değişik bir acı oluyor yinede dayanıyorum ama eşim ne kadar bastırsada ilerleyemiyor girmiyor nedenini bir türlü anlamıyorum aslında artık vajinismus değilim belkide büyük kısmını yendim bilmiyorum çünkü olmasını istiyorum ve ne gerekiyorsa yapıyorum ama ordan sonra ilerleyememesi ve girmemesi beni cok yıpratıyor artık iyice umudumu yitiriyorum cok üzülüyorum ama sanırım hala istemsizce kastığım için giremiyor lütfen birbirimize destek olup kurtulalım bu saçma şeyden

Dilatör denemesi yapmanız gerekiyor. Alamiyorum diyip iyilesemiyorum demek olmaz. Ikınarak nefes egzersizleriyle dilatörü calismalisiniz. Vazgeçmediginiz takdirde cabucak ilerlediğinizi goreceksiniz.

Aslında bir şeyin girmesiyle ilgili sorunu aştım sanırım yani eşimin p.. girmesine izin veriyorum ve bekliyorum ama sorun ilerleyemiyor pozisyon mu yanlış ya da sorun ne anlamıyorum oda anlamıyor kasıyorsun bence ondan girmiyor diyor ve burdan okuduklarımdan anladığım kadarıyla nasıl bişey olduğunu bilmeyip istemeden kastığım için oluyor oda sanırım bilsem gerisi gelecek sanki psikolojik olarak çok ağır bir durum bu yaşayan herkesin Allah yardımcısı olsun kimseye diyememek anlatamamak çok zor

Tamami mi giriyor yoksa bir kismi mi?

Tamami mi giriyor yoksa bir kismi mi?

Bir kısmı yani başı daha kanama birleşme vesaire olmadı çünkü ilerleyemiyoruz başını yerleştirdikten sonrası ilerleyemiyor ne kadar zorlasakta bir duvarı aşmaya çalışıyormuş hissi ve acı oluyor dayanıyorum yeter ki olsunda diyorum dayanıyorum duruyorum ama bir türlü geçemiyor onu

Siz giris kismini hallettim saniyorsunuz ama daha giris olmamis malesef.

Yediginizden ictiginizden kısıp bir psikologla gorusmenizi oneririm. Buyuk bir hastalik olsa bir sekilde para buluyor tedavi olunuyor. Bunu da ciddiye almak gerek.

Abla ilk senin konunu okudum doktora bile gitmedim ve cesaretlendim önce parmak egzersizi yaptım tek parmak sonradan parmak sayısını çoğalttım ve vajina içini keşfettim genişleyen esnek bir yapıya sahip olduğuna inandım ve akşamına hiç ıslanmayan ben ilişki sırasında ıslandım ve kayganlaştıcıya bile gerek duymadım söylemiş olduğun pozisyonda nefes alarak vererek devam ettim ve yendim bu aslımda insanın kendine inanması imiş ve şu an evliliğim inaloöaz huzurlu oldu

Ahhhh canım benimm çok sevindimmmm Daha nice mutluluklar yaşayın inşallahjhhh

Kendini kastığıb için eşin ilerleyemiyor canım
Penisin takılıp kaldığı ilerleyemediği yerde eşin çıkmasın o pozisyonda kalın ..sen hemen derin bir nefes al o esnada da sanki çişin gelmişte onu tutuyor gibi yap(kasıl) sonra nefesini ver verirken de sanki tuttuğun çişini artık yapıyormuş gibi bırak kendini hafifçe açtır yani vajinayı...Bu sırada eşin girsin tamamen
Sen asla Nefesini tutmaa Kalçanı sıkma Sertbest ol.

Merhaba bende yeni evliyim ve aynı sorun bende de mevcut malesef parmak egzersizi ve aparatla yapamayacağım hiç denemedim ama düşününce bile kasılıyorum. 1 aylık evliyim bir kere denedik zorda olsa yaptım ama Bi daha yapamıyorum.

Canım yapamıyorum dedikçe yapamazsın zaten ve hiç mesafe kat edemezsin yapacağım diyeceksin başaracağım diyeceksin inat edeceksin

Deniyorum ama o aşamaya gelince çekiliyorum direk. Kegel egzersizlerine başladım dün ayna ile kontrol ettim sanki o kısım kapalı gibi

Deniyorum ama o aşamaya gelince çekiliyorum direk. Kegel egzersizlerine başladım dün ayna ile kontrol ettim sanki o kısım kapalı gibi
Penisin takılıp kaldığı ilerleyemediği yerde eşin çıkmasın o pozisyonda kalın ..sen hemen derin bir nefes al o esnada da sanki çişin gelmişte onu tutuyor gibi yap(kasıl) sonra nefesini ver verirken de sanki tuttuğun çişini artık yapıyormuş gibi bırak kendini hafifçe açtır yani vajinayı...Bu sırada eşin girsin tamamen
Sen asla Nefesini tutmaa Kalçanı sıkma Sertbest ol.

İnşallah deniycem ama pek umudum yok açıkcası sizler nasıl yendiniz darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…