- 14 Ağustos 2020
- 1
- 0
- 32
Merhabalar,Vajinismus Düzeyleri İçin Sınıflandırması:
Beşinci Derecede Vajinismus
- Birinci derece vajinismus: En hafif şeklidir. Leğen kemiği içindeki pelvik kaslarda spasm (kasılma) vardır. Ancak muayene sırasında verilen telkinler ile hasta kendisini gevşetmeyi başarabilir.
- İkinci derece vajinismus: Orta şiddetli vajinismus. Leğen kemiği içindeki kaslardaki spasm (istemsiz kasılmalar) hastaya güvence (telkin) verilmesine rağmen muayene sırasında devam etmektedir.
- Üçüncü derece vajinismus: Ortanın üstü düzeyde vajinismus formu. Hasta muayene sırasında kalçasını kaldırarak veya yana çekerek hareket ettirir. Böylelikle muayeneyi yapan jinekoloğa engel olmaya çalışır.
- Dördüncü derece vajinismus: Şiddetli düzeydeki vajinismus formu. Hasta muayene sırasında kalçasını kaldırır, kendisini geri çeker, bacaklarını kapatarak jinekoloğa engel olmaya çalışır.
Bu düzey vajinismusun en ağır tipidir.
5. düzeydeki vajinismus hastaları jinekolojik muayene sırasında yoğun adrenalin salgısı ile birlikte terleme, hızlı soluk alıp verme (hiperventilasyon), çarpıntı, titreme, öğürtü, bulantı, kusma, bilinç kaybı, ağlama krizleri, masadan kaçma, doktora saldırma gibi reaksiyonlar verirler.
Aparatlarımı aldım. Bugun geldi . Şimdi ne yapmam kazım bana yardım edin. Tam bir yıllık evliyim ve hala yapamıyorumU Umutsuzvaka41 canım sipariş ettin mi aparat
Çok teşekkür ederim
merhaba banada yardimci olurmusunuzTakildiginiz bi yer olursa ozelden yazabilirsiniz her zaman birbirimize desteğiz vajinismus icin :))
Nasıl yendinizSağol canım çok çabaladım 1 ayımı aldı ama şükürler olsun Rabbime geçen ay yendim darısı bütün arkadaşlara olsun inşallah hep dualarimdasiniz
Tabikii Özelden mesaj atın :)merhaba banada yardimci olurmusunuz
Bana da gönderir misiniz rica etsemGönderdim sana da canım
Canım krem kayganlaştırıcı ya da bebek yağı onları aldın mı?Aparatlarımı aldım. Bugun geldi . Şimdi ne yapmam kazım bana yardım edin. Tam bir yıllık evliyim ve hala yapamıyorum
GönderiyorumBana da gönderir misiniz rica etsem
Dilator yardumiyla canım pes etmedim çalıştım her gün vakit ayırdımNasıl yendiniz
Canım çok fazla ay dur şöyle olsun ay dur böyle olsun gibi gibi konuşmalarn vs tavrın oluyorsa o anki durumla olmuştur sertleşme problemi doktora danışarak eczaneden geciktirici vs alabilir sen daha rahat ettiğinde yani artık tamamen seks odaklı olduğunuzda rutine bağlayınca geçer . Bizde sadece bir kere olmuştu çok yönlendirmeye çalıştığım için olduVajinismusu yendikten sonra eşinde sertleşme sorunu yaşayan var mı aranızda arkadaşlar
Bu anlattiklarniz çok doğru bende hera klinkte yendim Suleyman ve ŞENAY ESERDAG benimle ilgilenen Ayşe hanımdı 5.günde yendim bende çok iyi bir yer herkese tavsiye ediyorum. Aslında çok basit evde dilator ile yapılabilir ben 5 bin tl ödedim keşke evde dilator seti alıp yapsaymışım ama nasıp tabi yinede helâli hoş olsunBen yardımcı olucam sana burdanyeneceksin inşaAllah Şimdi mutlaka aparat seti sipariş et öncelikle
Bende öyle diyorum canım ben o kadar cesaretsizdim ki ve yönlendiren kimse olmadı beni o yüzden kendi başıma yenebilecek gibi değildim fikrimce onlardan başka şansım yoktu %100 tedavi sonucu verdikleri ve tanınmış kişiler oldukları için güvendim benim zaten en zayıf noktam güvenememekti ama iyi ki gitmişim bende o kadar ödedim biraz masraflı oldu tabi ama ne yapalım çıkacağı varmış diyelim bununla geçen 2 senemi ağlayarak geçirdiğim zamanlarımı hiç bir mebla geri getiremez. Keşke bu sorunu yaşadığım ilk ay gitseymişim ama nasip işteBu anlattiklarniz çok doğru bende hera klinkte yendim Suleyman ve ŞENAY ESERDAG benimle ilgilenen Ayşe hanımdı 5.günde yendim bende çok iyi bir yer herkese tavsiye ediyorum. Aslında çok basit evde dilator ile yapılabilir ben 5 bin tl ödedim keşke evde dilator seti alıp yapsaymışım ama nasıp tabi yinede helâli hoş olsun
Bende cok pişmanım 1 buçuk yıl uğraştım hera klinik sayesinde yendim ilk olarak safinaz hanım ile görüştük sonra başladım 5 günde yendim şaka gibiydi herkesi çok iyi anlıyorum ben şuan hamile bile olabilirim şüphelerim var 3 gün geciktimdeBende öyle diyorum canım ben o kadar cesaretsizdim ki ve yönlendiren kimse olmadı beni o yüzden kendi başıma yenebilecek gibi değildim fikrimce onlardan başka şansım yoktu %100 tedavi sonucu verdikleri ve tanınmış kişiler oldukları için güvendim benim zaten en zayıf noktam güvenememekti ama iyi ki gitmişim bende o kadar ödedim biraz masraflı oldu tabi ama ne yapalım çıkacağı varmış diyelim bununla geçen 2 senemi ağlayarak geçirdiğim zamanlarımı hiç bir mebla geri getiremez. Keşke bu sorunu yaşadığım ilk ay gitseymişim ama nasip işte
Ah canımmmm umarımmm hamilesindir ve meleğin seninledirBende cok pişmanım 1 buçuk yıl uğraştım hera klinik sayesinde yendim ilk olarak safinaz hanım ile görüştük sonra başladım 5 günde yendim şaka gibiydi herkesi çok iyi anlıyorum ben şuan hamile bile olabilirim şüphelerim var 3 gün geciktimdeburdan yazıyı okuyan arkadaşlar bire bir dediklerinizi yapsınlar kegel egzersizleri sık bırakmadı kesinlikle çok güzel anlatmışsınız o günlere bidaha döndüm resmen okuyunca ağladım. Ama yendigim geceyi asla tarif edemem. Kesinlkle herşey insanin kendi elinde. Çok hastaneye gittim bir sürü param çipe gitti. Son bilezigimi satıp gitmiştim ve halloldu para asla gözüme gelmiyor
Aminnn aminnn çok teşekkür ederimm. Rabbim herkese nasip etsin inşallah. 2 yil çok yıprandık inşallah artık sabrımız kazansinAh canımmmm umarımmm hamilesindir ve meleğin seninledirÇok sevindim senin adına darısı tüm evlat isteyenlere be bana olsun inşallah
İnşalllahhhhhAminnn aminnn çok teşekkür ederimm. Rabbim herkese nasip etsin inşallah. 2 yil çok yıprandık inşallah artık sabrımız kazansin
Canım en son eşli denediğimde çok yanmam oldu ve kanamam geldi korktum bıraktım daha başı bile çok az girmiştiCanım üstte ol ..ben ilk eşli denemeyi o pozisyonda yaptım terapistimde öylesini önerdi..hala da ilk başta üste çıkarım (zaten kadının en rahat orgazm olabilme pozisyonudur) ben kayganlaştırıcı jel aldım onunla çoookk rahat ettim ayrıca üstteyken tüm kontrol sende olduğu için yavaş yavaş yapabiliyosun ilk girişte baskı olur hatta yanma da olur ama bu dayanılmayacak gibi bi şey değil öyle olduğunda aynen kal sık bırak yap (çişini tutuyormuş gibi yani ) sonra derin bi nefes al ve verirken penisi almaya devam et (nefesini asla tutma) zaten ilk kısmı girdikten sonra devamı gelir biraz otur tamamen alışsın için sonra ileri geri yaparsın Yüzün eşine baksın hafif üstüne yatar gibi yap biraz öyle kal acele etme yani..eğer eşinde bu süre içersinde ereksyon kaybetme durumu olurda yapamazsanız eczaneden geciktirici vs bşyler alın ..sen aparatların boyutlarını yapabildiysen artık yenmişsin demektir her geçen gün ilerleme kaydedersin alışırsın ..
Terapistim şunu önermişti aparatın büyük boyuyla ilişkiye girmeden önce 15 dk çalış .. yani başta alıştırma yap orası biraz genişliyor sonra hemen oluyor gerçekten çok faydalı @Kaktushlldnz
Nasıl yendiniz yardımcı olur musunuzAynn anlayamaz yasamayan kimsede başıma gelmez demesin. Ben tahmin etmezdim olacağımı aklıma dahi gelmezdi ama başıma geldi. Çok şükür geçti hep. Sabir ve azim herşeyin üstesinden gelir