VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Okudum kaç kere okudum ama cesaret edemiyorum sanırım denemek için. Peki sizce önce Bi kadın doğuma görüneyim mi fiziksel Bi sıkıntı varmıdır
Bir defa oldu sonrası olmadı ise sadece psikolojiktir. Ama hiç olmadıysa tabi bir görünmelisin fizyolojik bir problem var mı yok mu ? Hiç ilişki olmadığı halde sadece korku da tamamen psikolojik .

Bir defa oldu sonrası olmadı ise sadece psikolojiktir. Ama hiç olmadıysa tabi bir görünmelisin fizyolojik bir problem var mı yok mu ? Hiç ilişki olmadığı halde sadece korku da tamamen psikolojik .
Evet 1 kere oldu kanda geldi açıkcası ama dün ayna ile bakınca sanki etten duvar orda yani öyle geldi normalde nasıl oluyor onu da bilmiyorum gerçi ama 🤦‍♀️

Evet 1 kere oldu kanda geldi açıkcası ama dün ayna ile bakınca sanki etten duvar orda yani öyle geldi normalde nasıl oluyor onu da bilmiyorum gerçi ama 🤦‍♀️
Canım benim de ilk ilişkimde kanama gelmişti ama dr gittiğimde tam anlamıyla birleşme olmadığını söylemişti hala bakireydim yani onun deyimiyle

Deniyorum ama o aşamaya gelince çekiliyorum direk. Kegel egzersizlerine başladım dün ayna ile kontrol ettim sanki o kısım kapalı gibi 🤦‍♀️
Bende denin gibiydim asla öyle düşünme kapalı görünür çünkü kas duvarı var orda direk baktığın İÇİN onu görürsün biraz aşağı doğru Çek ilerlediğini göreceksin tek parmağınla dene yavaş hareketlerle ben öyle aştım

Bende denin gibiydim asla öyle düşünme kapalı görünür çünkü kas duvarı var orda direk baktığın İÇİN onu görürsün biraz aşağı doğru Çek ilerlediğini göreceksin tek parmağınla dene yavaş hareketlerle ben öyle aştım
Bi cesaret gelse herşey güzel olacak ama

Kendini kastığıb için eşin ilerleyemiyor canım
Penisin takılıp kaldığı ilerleyemediği yerde eşin çıkmasın o pozisyonda kalın ..sen hemen derin bir nefes al o esnada da sanki çişin gelmişte onu tutuyor gibi yap(kasıl) sonra nefesini ver verirken de sanki tuttuğun çişini artık yapıyormuş gibi bırak kendini hafifçe açtır yani vajinayı...Bu sırada eşin girsin tamamen
Sen asla Nefesini tutmaa Kalçanı sıkma Sertbest ol.
Evet burada okuduktan sonra onu anladım rahat olup söylediğiniz gibi çiş yapar gibi nefes verirsem olur diye düşünüyorum şimdi öyle deneyeceğim inşallah olur çok sağolun 🙏🏼❤️

Bu konuyla ilgili eminim ki çok şey okudunuz araştırdınız. Belki bi katkım olur diye kendi hikayemi paylaşmak istedim. Ben 4 yıldır evliyim. Ağrılı sancılı ve hep ertelemeli 4 yıl... Eşim çok anlayışlı davrandığı için iyice saldım ama artık çocuk için söyleyecek bi yalanım kalmamıştı. Tüp bebek veya aşılama için doktora gittik. Doktor testler yaptı dedi ki ikiniz de sağlıklısınız neden bu yolu seçtiniz. Ben tüp bebek yapsam bile bu ömür boyu sürecek bi sorun gidin tedavi olun. Dr Süleyman Eserdağı önerdi. 1500 km yol gittik ama umudum hiç yok. Gittim ki doktoruma "gittim ama bak olmadı" diyecektim. İçeri girdik kocaman bi ekip. Dr bey inanılmaz tatlı biraz konuştuk muayene edelim bakalım dedi. Muayene sırasında malesef ağladım ve o sırada elimi tutan gözyaşımı silen dünya tatlısı Ayşe hemşire vardı. Dr. bey tedavi olman gerekli ve tedavimiz 3-5 gün sürer dedi. Tatil planımız vardı erteledik. 5 deil 3 günde sabırla anlayışla resmen bir anne abla şefkatiyle destek oldu Ayşe hemşire. BEN BAŞARDIM 😉 Bugüne kadar bir çok doktor psikolog gezdim. Giden sizden gidiyor inanın. Para motivasyon zaman... Evde de çok denedim videolar izledim ama olmadı. Önemli olan şu bunun bi hastalık olduğunu kabul etmek. Ancak o zaman tedavi için adım atabilirsiniz. Tedavi de ancak bir uzman tarafından uygulanırsa sonuç verir. Gözümde yıllarca büyüyen canımı çok acıtan şey şıp diye çözüldü. Eğer tedavi olacaksanız ve doktora gidecekseniz tüm mebalini alarak Hera klinik derim. Bi kaç yerde şubesi olan bi klinik. Ben nişantaşı caddesi şubesinde tedavimi oldum. Kişiye yere göre değişebilir anlattıklarım. Sadece gerçekten ama gerçekten belki bi katkım olur düşüncesiyle paylaştım. Umarım faydası olur

Bu illetten doktora gitmeden kurtulan varmı 😔
Canım doktora gitmeden kurtulan elbette var
Ama ben çok cesaretsizim asla kendi yapabileceğim bşy değil diyorsan ve deneme de yaptıysan sonucu hep hüsransa artık gitmelisin . . Evet tedavi belki pahalı ama öyle geçen yıllarını satın bile alamaz o mebla göZyaşlarından evliliğinden daha önemli değil.

Bu illetten doktora gitmeden kurtulan varmı 😔

Ben kurtuldum. Cok fazla para istedikleri icin gereken aparatlari internetten siparis edip evde egzersizlerle kendim calistim. Burda okuduklarimin cok faydasi oldu nasil yapacagim konusunda. Sonra cok sukur basardim. Kolay bir surec degil tabi.

Canım doktora gitmeden kurtulan elbette var
Ama ben çok cesaretsizim asla kendi yapabileceğim bşy değil diyorsan ve deneme de yaptıysan sonucu hep hüsransa artık gitmelisin . . Evet tedavi belki pahalı ama öyle geçen yıllarını satın bile alamaz o mebla göZyaşlarından evliliğinden daha önemli değil.
Hiç denemedim parmak egzersizi yada aparatla acaba psikolojik olarak hazırlaması için Bi kaç seans Bi doktorla görüşsem mi diyorum

Ben kurtuldum. Cok fazla para istedikleri icin gereken aparatlari internetten siparis edip evde egzersizlerle kendim calistim. Burda okuduklarimin cok faydasi oldu nasil yapacagim konusunda. Sonra cok sukur basardim. Kolay bir surec degil tabi.
Ne kadar zamanda yendin canım

Ne kadar zamanda yendin canım

Evliligimin 10. Ayinda basladim 2 ay sürdü yenmem. Terapiye gidip 5 gunde yenenler var ama ben evde yavas yavas ustune giderek 2 ayda aparatla kizlik zarimi bozdum. Bence 2 ay surecek bir konu degil ama benim gücum buna yetti..

Evliligimin 10. Ayinda basladim 2 ay sürdü yenmem. Terapiye gidip 5 gunde yenenler var ama ben evde yavas yavas ustune giderek 2 ayda aparatla kizlik zarimi bozdum. Bence 2 ay surecek bir konu degil ama benim gücum buna yetti..
Ben aparata cesaret edemiyorum işte 😔

X