- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.722
Canım 1.sayfayı iyice oku her adımı yazdım .İnşallah deniycem ama pek umudum yok açıkcası sizler nasıl yendiniz darısı bizlerin başına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 1.sayfayı iyice oku her adımı yazdım .İnşallah deniycem ama pek umudum yok açıkcası sizler nasıl yendiniz darısı bizlerin başına
Okudum kaç kere okudum ama cesaret edemiyorum sanırım denemek için. Peki sizce önce Bi kadın doğuma görüneyim mi fiziksel Bi sıkıntı varmıdırCanım 1.sayfayı iyice oku her adımı yazdım .
Bir defa oldu sonrası olmadı ise sadece psikolojiktir. Ama hiç olmadıysa tabi bir görünmelisin fizyolojik bir problem var mı yok mu ? Hiç ilişki olmadığı halde sadece korku da tamamen psikolojik .Okudum kaç kere okudum ama cesaret edemiyorum sanırım denemek için. Peki sizce önce Bi kadın doğuma görüneyim mi fiziksel Bi sıkıntı varmıdır
Evet 1 kere oldu kanda geldi açıkcası ama dün ayna ile bakınca sanki etten duvar orda yani öyle geldi normalde nasıl oluyor onu da bilmiyorum gerçi amaBir defa oldu sonrası olmadı ise sadece psikolojiktir. Ama hiç olmadıysa tabi bir görünmelisin fizyolojik bir problem var mı yok mu ? Hiç ilişki olmadığı halde sadece korku da tamamen psikolojik .
Canım benim de ilk ilişkimde kanama gelmişti ama dr gittiğimde tam anlamıyla birleşme olmadığını söylemişti hala bakireydim yani onun deyimiyleEvet 1 kere oldu kanda geldi açıkcası ama dün ayna ile bakınca sanki etten duvar orda yani öyle geldi normalde nasıl oluyor onu da bilmiyorum gerçi ama
Bende hala bakire olabilirim emin değilim açıkcasıCanım benim de ilk ilişkimde kanama gelmişti ama dr gittiğimde tam anlamıyla birleşme olmadığını söylemişti hala bakireydim yani onun deyimiyle
Bende denin gibiydim asla öyle düşünme kapalı görünür çünkü kas duvarı var orda direk baktığın İÇİN onu görürsün biraz aşağı doğru Çek ilerlediğini göreceksin tek parmağınla dene yavaş hareketlerle ben öyle aştımDeniyorum ama o aşamaya gelince çekiliyorum direk. Kegel egzersizlerine başladım dün ayna ile kontrol ettim sanki o kısım kapalı gibi
Herkesin ki öyle o esnada açılıyorEvet 1 kere oldu kanda geldi açıkcası ama dün ayna ile bakınca sanki etten duvar orda yani öyle geldi normalde nasıl oluyor onu da bilmiyorum gerçi ama
Kan geldiyse ya bakire değilsindir ya da tam anlamıyla olmadıysa zar ZedelenmiştirBende hala bakire olabilirim emin değilim açıkcası
Bi cesaret gelse herşey güzel olacak amaBende denin gibiydim asla öyle düşünme kapalı görünür çünkü kas duvarı var orda direk baktığın İÇİN onu görürsün biraz aşağı doğru Çek ilerlediğini göreceksin tek parmağınla dene yavaş hareketlerle ben öyle aştım
Bilmiyorum işte bi doktor randevusu aldım inşallah ona gerek kalmadan hallederim dua edin benim içindeKan geldiyse ya bakire değilsindir ya da tam anlamıyla olmadıysa zar Zedelenmiştir
Evet burada okuduktan sonra onu anladım rahat olup söylediğiniz gibi çiş yapar gibi nefes verirsem olur diye düşünüyorum şimdi öyle deneyeceğim inşallah olur çok sağolunKendini kastığıb için eşin ilerleyemiyor canım
Penisin takılıp kaldığı ilerleyemediği yerde eşin çıkmasın o pozisyonda kalın ..sen hemen derin bir nefes al o esnada da sanki çişin gelmişte onu tutuyor gibi yap(kasıl) sonra nefesini ver verirken de sanki tuttuğun çişini artık yapıyormuş gibi bırak kendini hafifçe açtır yani vajinayı...Bu sırada eşin girsin tamamen
Sen asla Nefesini tutmaa Kalçanı sıkma Sertbest ol.
Canım doktora gitmeden kurtulan elbette varBu illetten doktora gitmeden kurtulan varmı
Bu illetten doktora gitmeden kurtulan varmı
Hiç denemedim parmak egzersizi yada aparatla acaba psikolojik olarak hazırlaması için Bi kaç seans Bi doktorla görüşsem mi diyorumCanım doktora gitmeden kurtulan elbette var
Ama ben çok cesaretsizim asla kendi yapabileceğim bşy değil diyorsan ve deneme de yaptıysan sonucu hep hüsransa artık gitmelisin . . Evet tedavi belki pahalı ama öyle geçen yıllarını satın bile alamaz o mebla göZyaşlarından evliliğinden daha önemli değil.
Ne kadar zamanda yendin canımBen kurtuldum. Cok fazla para istedikleri icin gereken aparatlari internetten siparis edip evde egzersizlerle kendim calistim. Burda okuduklarimin cok faydasi oldu nasil yapacagim konusunda. Sonra cok sukur basardim. Kolay bir surec degil tabi.
Ne kadar zamanda yendin canım
Ben aparata cesaret edemiyorum işteEvliligimin 10. Ayinda basladim 2 ay sürdü yenmem. Terapiye gidip 5 gunde yenenler var ama ben evde yavas yavas ustune giderek 2 ayda aparatla kizlik zarimi bozdum. Bence 2 ay surecek bir konu degil ama benim gücum buna yetti..