VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Bende ilerledim. Benim dilatör 5 tane, 3 numarayla başlıyorum 4-5 seferdir. Artık 4 numarayla başlamayı denicem. 5. dilatör de baya kalın onu yarısını alabiliyorum aşagı yukarı... eşliye ne zaman geçerim bilemiyorum daha jnci

Merhaba
Ben misyoner veya üstte olan pozisyonda asla rahat değilim. Sanki yüz üstü yattığımdadaha olabilirmiş gibi geliyor. Sizin tercih ettikleriniz hangileri, yazabilir misiniz?

BEnde atarx icmeyi dsununuyorum baska turlu sakinleyemiyorum vjinamda yanma olustu sanirim tahriscoldu bir kac gun sonra atarax ve myesed ile deneyecegiz insallah bizde asariz oyle

BEnde atarx icmeyi dsununuyorum baska turlu sakinleyemiyorum vjinamda yanma olustu sanirim tahriscoldu bir kac gun sonra atarax ve myesed ile deneyecegiz insallah bizde asariz oyle
Neden tahriş oldu ? Benim de ilk girişten sonra olmuştu bi gün sonra eski haline dönüyor hiç merak etöeyin Evet içilebilir ilaçlar söylediklerimin zaten kadın doğum doktoru önerdi

Ben aparstlari esine yaptiriyorum sorunsuzvyapiyoruz dilator kismini cozduk eslide takilup kaldik 1 kere oldu sonra yine kastim kendimi atarx ile deneyecegim sakinlessem olacak ama onu bi yapamadim esin dilatorlerleri sokarken sana tavsitem eline bi cisim al onu sik karnindaj derin nefes al veririen esin dilatoru soksun bide kayganlastirici kesin kullan

Neden tahriş oldu ? Benim de ilk girişten sonra olmuştu bi gün sonra eski haline dönüyor hiç merak etöeyin Evet içilebilir ilaçlar söylediklerimin zaten kadın doğum doktoru önerdi
ATaliksiz dilator sonra esli denemesi sanirim zorladik bu aksilik opmazsa persembe deneyecegim ila ile yazacagim son durumu

Benimki kasmadan ziyade bacaklarimi kapatmam oluyor istemsizce ela1992 nin dedigi sekilde yapacagim oyle daha kolay olacak umarim

1 kere esimin girisi oldu o zaman kasik bolgemde yogun baski hissetmistim sizde de oldu mu normal mi ve geciyor mu

Size verilen ilaç ne işe yarıyor? Girişin kolay olması ondan mi kaynaklı diye düşündüm. Ben giriste baski hissediyorum da biraz bekleye bekleye yapıyoruz girişi. Bir de denediginiz pozisyonda bel altına yastık koyuyor musunuz?

Kızlar merhaba yeni katıldım aranıza benimde evliligimin 1 yil olmasına 1 ay kaldı 1 sene içinde ne denediniz dersen hiç bisey derim malesef... sadece bu 4 günde uyusturucu krem ve spreyle parmak deneyebildim 2 parmak alabildim ve kendime aparat yaptım eni 3 boyu 12 cm olan bu kaçıncı boy dilator oluyo acaba 2 kere o aparatıda alabildim ama kremsiz asla yapamam... simdi yine deneme vaktim geldi ama korkuyorum acım oluyo çünkü aparatta banada destek olun evliligimin ilk yılına bunu çözmüş olarak giriyim lutfen

Ben atarax kullandım sakinleştirdi eşim myesed kullandı sertleştirme için tam sertlik gerekiyor diye. Myesed 72 saat etkili bi ilaç bi tanesi. Ben girişte o baskıyı hiç duymadım işte kafada mı bitiyor neyden kaynaklı bilmiyorum aparatlarla o baskıyı duyardım çalışırken hala daha duyuyorum ilişki öncesi aparat çalışırken Ama penis hiç o baskıyı oluşturmadı bende et galiba ya sert plastik değil sonuçta hiç yaşamadan aldım penisi içime.

Merhaba
Ben misyoner veya üstte olan pozisyonda asla rahat değilim. Sanki yüz üstü yattığımdadaha olabilirmiş gibi geliyor. Sizin tercih ettikleriniz hangileri, yazabilir misiniz?

Misyoner biraz zorlayıcı oluyor. Kontrol bende olmayınca zorlanıyorum. Üstte denedigim zaman çok rahat oldu. Yapamam diyordum ama yaptım. Ama o da yoruyor. İlişki sonrasi bacaklarım ve kollarım titriyor bir süre. Ama yüzüstü pozisyon da bana çok zor gibi geliyor. Makata girer korkusunu yaşıyorum ben.

1 kere esimin girisi oldu o zaman kasik bolgemde yogun baski hissetmistim sizde de oldu mu normal mi ve geciyor mu
Şöyle söyleyeyim benim girişte baskı olmadı sadece git gel de çok ciddi baskı hissettim dibim ağrıyordu çok kaba tabirle . Ama 1 hafta içinde o acının çoğu gitti yine az biraz dibim ağrıyor ama bence geçici. Kasıyoruz bunun başka açıklaması yok o kasmayı bıraksak müthiş olacak

Benimki kasmadan ziyade bacaklarimi kapatmam oluyor istemsizce ela1992 nin dedigi sekilde yapacagim oyle daha kolay olacak umarim
Her türlü deniycez bende altta deniycem bakalım canım bu kadarı oldu devamı gelir benimde yanmam ağrım oldu ertesi günü geçti git gellere başladık bakalm ufaktan.aslında kasmıyosan daha rahat olur bacaklarını gün içinde açık tut egzersiz yapar gibi

Anladim canım. Şu aşamada ihtiyacimiz yok gibi ilaçlara.
Ben aparatla veya parmakla hiç denemedim. Ama senin anlattığın pozisyonda altıma yastik alarak olmuştu ilk tam birliktelik. Ama sonradan o pozisyonda rahatsızlık duymaya basladim, hiç denemedim.

ATaliksiz dilator sonra esli denemesi sanirim zorladik bu aksilik opmazsa persembe deneyecegim ila ile yazacagim son durumu
İnşallah olacak tabii bi kere yapmışsın bir daha mutlaka yaparsın eşli denemeye geçince aparat süresini uzun tutmamak gerek bence zedelenmiştir bi gün durunca geçer o zedelenme bu sırada sen evde dururken vajinanını kas bırak yap kanepede uzanırkej bile hemen toparlıyor kendini vajina

Aynen benim bu dediğim pozisyonda bacaklarını kapatmana engel oluyor ve ayaklar bacak havada olup dizden tutup kendine çekince karın kaslarını istesen de sıkamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…