VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Hoşbulduk, burası gercekten cok guzel bir yardimlasma platformu olmus.Allah razi olsun ,dediginiz gibi biraz daha cesaret ve guvenle ve kafada buyutmeyerek aşılabilecek bir durum insallah tez vakitte kurtuluruz bu illetten

Esim tam ereksyn olamadgnı soyled o yuzden kadın ustte pozısyonu yapamıyoruz dıgerındede ben cok stres oluyorum bacakşarımı kapatıyorum bu stres halını yenıp rahatlamayo nasıl sagladınız
Eşiniz tam ereksiyon halinde olmazsa penis bükülür giremez tabii ki sertleştirmek için hap alıp (biz myesed tablet aldık-1 tanesi 72 saat etkili ve sosyal hayatı kısıtlamıypr sadece cinsel uyaran halinde sertleşiyor penis) ön sevişip yapmanız gerek erkeğin tam sertleşmesi çok önemli semsert olmalı

Yanlız değilsin cnm oncellikle bu durum sana has bir şey diil buradaki hepimiz seninle aynıyız bir çoğumuz bizim gibiydi yendiler onlardan destek alıp deniyoruz bizde sagolsunlar yardımcı olmaya çalışıyorlar inşallah Allah yardımcın olsun çoğu gitmiş azı kalmış yenmiş gibisin

Selamunaleykum bende 4 aydır vajinismus ile savaş veriyorum daha doğrusu veremiyorum egzersizlere başlıcam dedim hala başlamadım hatta buna benzer biri daha konu açmıştı oraya yazarken kendime inanıyorum yapacağım dedim ama düşündüköe korku giriyor korkuyorum çok korkuyorum canım çok acıyor ((

KIZLAR YAZDIĞINIZ ŞEYLERİ GÖREMEYEBİLİYORUM O YÜZDEN YAZILARINIZDA BENİ ETİKETLERSENİZ GÖRME ŞANSIM DAHA FAZLA OLUR .
Mesela jnci gibi
Başına @ yaparak j ile

Canım yaşadığın şeyin adı erteleme işte ..
Düşünme korku girmesin içine aparatını acilllll!!!!! Sipariş et yardımcı olacağım

Canım yaşadığın şeyin adı erteleme işte ..
Düşünme korku girmesin içine aparatını acilllll!!!!! Sipariş et yardımcı olacağım
Tamam abla peki bu aparat eczanelerde yok mu acaba şuan reglim ama 1 2 gün kaldı bitmesine hemen başlamak istiyorum eczaneler de varsa eczaneden alabilirim

Tamam abla peki bu aparat eczanelerde yok mu acaba şuan reglim ama 1 2 gün kaldı bitmesine hemen başlamak istiyorum eczaneler de varsa eczaneden alabilirim
Hiç bilmiyorum canım ama eczanelerde olacağını sanmıyorum cinsel oyuncak satılan yerlerde olur .. en iyisi her hangi bir siteden sipariş etmek .. Markası önemli değil hepsi iş görür

Hiç bilmiyorum canım ama eczanelerde olacağını sanmıyorum cinsel oyuncak satılan yerlerde olur .. en iyisi her hangi bir siteden sipariş etmek .. Markası önemli değil hepsi iş görür
Tamam yarın sipariş vereceğim inşaAllah

@ctncng_a canım sen önce parmak ile yapıyordun ..Sonra aparat tavsiyem üzerine yanlış hatırlamıyorsam aparata başlamıştın nasıl gidiyor ?

A adasam88 canım sende sorun biraz farklıydı eşimde erekte sorunu var demiştin ilişkiye girebiliyor musunuz halâ aynı mı durumun ne oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…