Aparat çok daha rahat oldu ilk iki gün içinde 3. Boyu anestezi kremi olmadan rahatça yaptım ilişki denemesi 1-2 kez yaptık %70 başardık şimdi evimizde değiliz gidince tekrar devam edeceğiz inşallah.@ctncng_a canım sen önce parmak ile yapıyordun ..Sonra aparat tavsiyem üzerine yanlış hatırlamıyorsam aparata başlamıştın nasıl gidiyor ?
Ne sordun canım soruyu göremedim
Ne sordun canım soruyu göremedim
Eşim geldi de deneme fırsatımız olmadı regl oldum bitince inşallah yapicam ve guncelleyecegim canimSimal0401 Canım eşim gelince deneyeceğim demiştin sen ne durumdasın ?
Malesef henuz basaramadik canimK Kaktushlldnz canım eşli deneme oldu mu ? Ne durumdasın
Senle ayni durumdayim canimMerhaba Arkadaşlar uzun suredir yazdıklarınızı okuyorum ben de uye olmaya karar verdim moral ve birbirimize destek icin .Ben kendi kendime aparatlarla yendim burda okuduklarimla cesaret alarak ama malesef esli deneme bir turlu olmuyor2 sene oldu bu surecte cok yiprandik Allah kimseyi bu dertle sınamasın hepimiz gibi ben de artık cinselligi esimle sorunsuz yasayip sizler gibi evlat sahibi olmayi istiyorum.Yenen arkadaslar bana ozelden yardimci olabilirlerse sevinirim hayır duamı alirsiniz
Bi de onunla deneyecegiz canim ins olur ilaci dr mu vermistiEşiniz tam ereksiyon halinde olmazsa penis bükülür giremez tabii ki sertleştirmek için hap alıp (biz myesed tablet aldık-1 tanesi 72 saat etkili ve sosyal hayatı kısıtlamıypr sadece cinsel uyaran halinde sertleşiyor penis) ön sevişip yapmanız gerek erkeğin tam sertleşmesi çok önemli semsert olmalı
Kontrolü eşe vermek de önemli sanırım canım .Aparatları hep kendi kontrolümde yaptım eşime de uygulatacagım , bir de boyle deniyim diye dusunuyorum.İnsallah çözeriz bir an önceSenle ayni durumdayim canim
Evet canım gittiğim klinikte verdiler sertleşme sorunu olur eşinin sen 1 tane atarax al eşin de 1 tane myesed alsın öyle ilk denemenizi yapın dediler . Dedikleri gibi de oldu ama ilk denemede penisin tamamını aldım çok şükür darısı size olsun inşallahBi de onunla deneyecegiz canim ins olur ilaci dr mu vermisti
17 mayısta ilk ilişkimi yaşadım ilişkiden bir saat önce içtik ikimiz de . Şu anda denemelerimiz devam ediyor jnci arkadaşımız gün aşırı yap dedi gün aşırı birlikte oluyoruz ikimiz de ilacı ilk denemede aldık sonra hiç almadık. Ama sertleşme çok önemli . Ayıp belki bu söyleyeceğim ama yardımcı olmak adına söyleyim önce 3. Dilatörle 10 dk sonra 4. Dilatörle 5 dk çalışıyorum (4. Nün yarısını alıp dinlenerek içeride biraz bekleterek bi iki kere git gel yapıyorum) sonra eşimi çağırıyorum önsevişmeye geçiyoruz eşim sertleşiyor ama tam ereksiyon için şimdilik klinikten verilen kremi( krem bitince bebe yağına geçdediler) eşimin penisine sürüyorum eşim bu sürme işlemini elimle yapınca tam sertleşiyor sonra bacaklarımı havaya kaldırıp dizimden kendime doğru çekiyorum bu sırada ayaklarım havada eşim İçime giriyor. Kontrolü ona bırakmayı tercih ettim ben ve bunu ilk denememizde penis hop diye girmişti Hala da hop diye giriyor baskı falan hiç yok girişte benim nefes bile ayarlayamadan o kadar çabuk giriyor.. aparatlarla daha bile zor girişi ..Git gelde sorun yaşadım canım acıdı şimdi 1 haftadır birlikte oluyoruz onun da acısı azaldı çok azıcık bi ağrım var o da geçecek bence zamanla..Bi de onunla deneyecegiz canim ins olur ilaci dr mu vermisti
sSirius merhaba yazmışsınKasmayı nasıl bıraktınız ben onu bı turlu cozemıyorum 4. Dılator rahatca gırıyor hatta bır kere eslıde oldu ama tekrarı gelmedı