VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

@ctncng_a canım sen önce parmak ile yapıyordun ..Sonra aparat tavsiyem üzerine yanlış hatırlamıyorsam aparata başlamıştın nasıl gidiyor ?
Aparat çok daha rahat oldu ilk iki gün içinde 3. Boyu anestezi kremi olmadan rahatça yaptım ilişki denemesi 1-2 kez yaptık %70 başardık şimdi evimizde değiliz gidince tekrar devam edeceğiz inşallah.

Ne sordun canım soruyu göremedim

Merhaba benim sorum şu şekildeydi:

"Konunuz ve detaylı anlatiminiz için teşekkür ederim o yüzden sizden fikir almak istedim. Evliyim, eşimle ilişkiye girmekte sıkıntı yaşıyorum. Şöyle ki vajinaya girebiliyor ilerleyebiliyor ancak bir noktadan sonra duvara tosluyor gibi oluyor eşim. Geçemediği yer kızlık zarı mi oluyor yani?Parmak egzersizi yapabiliyorum parmağımın tamamı giriyor ancak penisin yarisindan fazlasına ilerleyemiyorsa bu neyden kaynaklı olabilir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim."

Aparat sipariş etmiştim geldiiii sonunda cesaretimi toplamaya çalışıyorum başlamak için bakalımmm

Senle ayni durumdayim canim

Bi de onunla deneyecegiz canim ins olur ilaci dr mu vermisti

Evet canım gittiğim klinikte verdiler sertleşme sorunu olur eşinin sen 1 tane atarax al eşin de 1 tane myesed alsın öyle ilk denemenizi yapın dediler . Dedikleri gibi de oldu ama ilk denemede penisin tamamını aldım çok şükür darısı size olsun inşallah

17 mayısta ilk ilişkimi yaşadım ilişkiden bir saat önce içtik ikimiz de . Şu anda denemelerimiz devam ediyor jnci arkadaşımız gün aşırı yap dedi gün aşırı birlikte oluyoruz ikimiz de ilacı ilk denemede aldık sonra hiç almadık. Ama sertleşme çok önemli . Ayıp belki bu söyleyeceğim ama yardımcı olmak adına söyleyim önce 3. Dilatörle 10 dk sonra 4. Dilatörle 5 dk çalışıyorum (4. Nün yarısını alıp dinlenerek içeride biraz bekleterek bi iki kere git gel yapıyorum) sonra eşimi çağırıyorum önsevişmeye geçiyoruz eşim sertleşiyor ama tam ereksiyon için şimdilik klinikten verilen kremi( krem bitince bebe yağına geçdediler) eşimin penisine sürüyorum eşim bu sürme işlemini elimle yapınca tam sertleşiyor sonra bacaklarımı havaya kaldırıp dizimden kendime doğru çekiyorum bu sırada ayaklarım havada eşim İçime giriyor. Kontrolü ona bırakmayı tercih ettim ben ve bunu ilk denememizde penis hop diye girmişti Hala da hop diye giriyor baskı falan hiç yok girişte benim nefes bile ayarlayamadan o kadar çabuk giriyor.. aparatlarla daha bile zor girişi ..Git gelde sorun yaşadım canım acıdı şimdi 1 haftadır birlikte oluyoruz onun da acısı azaldı çok azıcık bi ağrım var o da geçecek bence zamanla..

@Mr
Kasmayı nasıl bıraktınız ben onu bı turlu cozemıyorum 4. Dılator rahatca gırıyor hatta bır kere eslıde oldu ama tekrarı gelmedı
sSirius merhaba yazmışsın şimdi gördüm benimde senin gibi 1 aydır uğraştım kastığın zaman nefes al ver nerde ıkın takıldığın duvar dediğimiz yerdemi canım bende çok yeniyim daha kasmalar zamanla geçicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…