VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Size verilen ilaç ne işe yarıyor? Girişin kolay olması ondan mi kaynaklı diye düşündüm. Ben giriste baski hissediyorum da biraz bekleye bekleye yapıyoruz girişi. Bir de denediginiz pozisyonda bel altına yastık koyuyor musunuz?
Hayır canım benim dediğim pozisyonda bel altı yastık yok çünkü bacaklar havada ama eşin üstte bacaklar açık ve yerde olursa bel altı yastık kullanmak gerekliymiş

jnci jnci

Canım ben daha önce de yazmıştım ama adımı etkiletleyin deyince tekrar yazmak istedim. Bu kez kısaca sorayım: ben aparatla parmakla vs denemeden aştım bunu. Sen penisle denemeye geçtiysen vajinismus bitmiştir gibi bir sey demişsin bir arkadaşa. Bunu bana da birkaç kişi söyledi. Benim sorunum başlangıçta baskı hissetmem. O baskı hissi yüzünden yavaş yavaş beraber olabiliyoruz. Bir de senin tavsiye ettiğin kadının üstte olduğu pozisyonu deniyoruz. Bir aure git gel yaptıktan sonra alışmaya başlıyorum ben.
Bunu nasıl aşabilirim acaba? Girişte zorlandığım için penis fazla çıkıp tekrar girince yine kasiliyorum. Bundan kurtulsam bir cozulmus olacak sanırım sorunum 😔

Bir duzeltme yapayım: git geli bir süre yaptıktan sonra alisinca biraz daha hizlaniyoruz. İlişki tamamen yavaş ilerlemiyor yani :)

Kızlar bu 4 pozisyondan birini seçip yapabilirsiniz bakın detaylı olarak var burda yazıyor pozisyonlar seçip yapın kendinize göre 😊

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    170,6 KB · Görüntüleme: 146
Hayır canım benim dediğim pozisyonda bel altı yastık yok çünkü bacaklar havada ama eşin üstte bacaklar açık ve yerde olursa bel altı yastık kullanmak gerekliymiş

Aslında en iyisi sert bir zeminde yapmak sanırım. En iyi yatak bile çöküyor. Zorluyor insanı

Aslında en iyisi sert bir zeminde yapmak sanırım. En iyi yatak bile çöküyor. Zorluyor insanı
Aynen öyle ama benim seçtiğim pozisyonda eşim dizlerinin üstündeydi ya dizi ağrıdı yatağa geçtik orda da oldu ama bence kesinlikle yerde olsak daha iyi olurdu

Aynen öyle ama benim seçtiğim pozisyonda eşim dizlerinin üstündeydi ya dizi ağrıdı yatağa geçtik orda da oldu ama bence kesinlikle yerde olsak daha iyi olurdu

Bizde bir döşek var. Onu odanın birine sermistim. Ne zamandır bir de onu deneyelim diyoruz ama unutuyoruz hep. Halıda yapacak olsak eşim de ben de bayağı zorlanırız demek ki. zaten benim de belim ve sırtım ağrıyor 😔

Bizde bir döşek var. Onu odanın birine sermistim. Ne zamandır bir de onu deneyelim diyoruz ama unutuyoruz hep. Halıda yapacak olsak eşim de ben de bayağı zorlanırız demek ki. zaten benim de belim ve sırtım ağrıyor 😔
Yere döşek de iyi fikirmiş günümüz yatakları çok çöküyor

Her türlü deniycez bende altta deniycem bakalım canım bu kadarı oldu devamı gelir benimde yanmam ağrım oldu ertesi günü geçti git gellere başladık bakalm ufaktan.aslında kasmıyosan daha rahat olur bacaklarını gün içinde açık tut egzersiz yapar gibi
OYle yapiyorum 🥳 evet yuzduk sonuna geldik son duzlukteyiz bi eslite gecsek hersey yoluna girecek insallahhh 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Malesef tik yok daha aparatları bile almadım korkuyorum o aparatları yapabilcegim inancım yok eşimle yapamazkeno koca aparatı yapamam gibi geliyor 😔
Canim aparatlar boy boy en kucukle basliyorsun yaptikca daha buyugy icin cesaret geliyor birde vajinismus kitaplari var egzersizle beraber onlari oku bilinclendikce surec daha rahat oluyor birde dilatorleri ben kendim yaparjen cok zorlaniyordumm ama egzersizleri esime yaptirdigimda o cok daha hizli sonuc verdi bej cesaret edip itene kadar o hopp diye itmis oluyordu vajinaya

Canim aparatlar boy boy en kucukle basliyorsun yaptikca daha buyugy icin cesaret geliyor birde vajinismus kitaplari var egzersizle beraber onlari oku bilinclendikce surec daha rahat oluyor birde dilatorleri ben kendim yaparjen cok zorlaniyordumm ama egzersizleri esime yaptirdigimda o cok daha hizli sonuc verdi bej cesaret edip itene kadar o hopp diye itmis oluyordu vajinaya
Bende aparatı kendim yaptım dün ve bugün deneyebildim en son hangi boyuta kadar oluyo aparat yardımcı olurmusunuz banada

Bende sert zemin öneririm yatakta dizlerim yatağa çöktüğü için rahat edememiştim dizlerim titriyordu yatağa çöktükçe yerde daha rahat ettim

X