VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Merhaba bu ilk mesajım, umarım doğru yere yazmışımdır.Konunuz ve detaylı anlatiminiz için teşekkür ederim o yüzden sizden fikir almak istedim. Evliyim, eşimle ilişkiye girmekte sıkıntı yaşıyorum. Şöyle ki vajinaya girebiliyor ilerleyebiliyor ancak bir noktadan sonra duvara tosluyor gibi oluyor eşim. Geçemediği yer kızlık zarı mi oluyor yani?Parmak egzersizi yapabiliyorum parmağımın tamamı giriyor. Parmak veya dilatörün tamamı girebiliyor ancak penisin yarisindan fazlasına ilerleyemiyorsa bu neyden kaynaklı olabilir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

A Alisa Alisoy Bende 4. dilatör alıyor ama eşlide sorun yaşıyordum sert zeminde senin üstte sırtın eşine dönük olan pozisyonu öneririm benim en rahat öyle oldu kendimizi kasmadığımızı düşünüyoruz nie girmiyor anlamıyorum diyoruz ama tamamen kendimizi bırakamıyormuşuz ben onu anladım derin nefes alın gevşeyin ve tüm vücudunuzu bırakmayı deneyin o hissi yaşayınca aaa ben öncekilerde bu kadar rahat bırakamıyordum kendimi demekki ondanmış dedim ben inşallah sizinde en kısa zamanda olur

Delircem ya bütün aparatları denedim hepsi rahatlıkla giriyor eşlide ilk kısmı geçiyoruz sonrası gelmiyo donup kalıyor orda sanki
Aynı durumdayız bugun ılk defa pns aldım hatta esim bosldı ama sonrasında denedıgımde yıne gerıldım bacaklarımı kapadım ve ilişki olmadı stresımı kontrol edemıyorum cok kotuyum aglouorum saatlerdır

Çok yakın bir arkadaşım bir sene +1ay sonra yendi. Evliliklerinin 2.senesinde 4kişiydiler Allah inşallah sanada nasip etsin Bu arada o bir çok doktor ve psikoloğa gitti en son gittiği bi psikolog etkili oldu bu şekilde yendi

Her doktorun yaptığı şey aynıdır çünkü tedavinin tek yolu tek şekli egzersiz ama öyle hastasına ödev verip göndermekle olmaz nasıl olacağını ne yapması gerektiğini vs hepsini anlatacak ilgi alaka çok önemli
Yine de ne mutlu arkadaşına ki uzun seneler sürmemiş ve hemen evlat sahibi olmuş Rabbim her anne olmayı isteyen kadını Annelik tacı ile taçlandırsın Teşekkür ederim

Ay gözünü seveyim yardımcı ol bana. Başka bir konu başlığında da yazini gordum. Hemen buraya geldim. Biz ramazandan önce beraber olmuştuk ama ben hareket ettiremedim esimi. Sonra 10 günlük adet arası oldu. Yaklaşık 2 haftadir falan normal şekilde yaşamaya başladık iliskiyi. Ama ben girişte zorlaniyorum. Her seferinde giriyo hatta kasildigimda agridiginin farkındayım. Zaten o esnada da bak kasilirsan ağrır şimdi gevset gibi şeyler söyleyip o kaslara odaklaniyorum. Üstte deniyorum ben de. Altta olunca daha zor oluyor giriş. Ama ben ilk 2-3 denemede içerde acı hissettim. Sonra bu vajina girişinde oldu. Birkaç denemede de çok rahattım ama penis fazla çıkıp geri girince tekrar kasilmalarim oldu. Son 1-2 denemede de çok zorlandım. İcerde derindeki acıyı tekrar hissettim

Yok yeni bitmemisti yumurtlama günlerimdeyim. Sadece misyoner bana gore degil diye düşünüyorum.

Bence üstte olduğunuz pozisyonu denemeye çalışın. Ben asla yapamam diyordum. Hatta denedigimizde de baskı hissedince geri çekiyordum. Ben bunu yapamam diyerek yanasmamistim bu pozisyona. Eşimin ısrarıyla çabaladım ve misyonerden daha kolay oldu. Biz ilk kez bu pozisyonda sonuna kadar gidebildik. Ben zevk almadım ama eşim halinden memnundu :)

Kadın üstteki pozisyon gönderiyim özelden
Esim tam ereksyn olamadgnı soyled o yuzden kadın ustte pozısyonu yapamıyoruz dıgerındede ben cok stres oluyorum bacakşarımı kapatıyorum bu stres halını yenıp rahatlamayo nasıl sagladınız

Çok sağol canım valla dilatörden daha kolaymış ilkte zorlandım ama sonra kasmayı bıraktım .eşim diyo oldu ben diyorum hayır bi baktım içerde
Kasmayı nasıl bıraktınız ben onu bı turlu cozemıyorum 4. Dılator rahatca gırıyor hatta bır kere eslıde oldu ama tekrarı gelmedı

Vajinadan tam olarak giriyor mu ucu? Eğer öyleyse ileride carpiyo dediğiniz zar falan değildir. Aslında zar dediğimiz şey bir delikten oluşuyor. Penis girince o delik açılıyor. Doktorlar zaten yırtılma patlama gibi tabirlerin yanlış olduğunu söylüyorlar. O zar genişlemiş oluyor. İlerleyememesinin sebebi muhtemelen kasmanizdir.
Penisin ucu vajinadan girince ben de hemen kasiliveriyorum. Eğer gevsetmezsem ilerlemiyor zaten ve can yakıyor.

Merhaba Arkadaşlar uzun suredir yazdıklarınızı okuyorum ben de uye olmaya karar verdim moral ve birbirimize destek icin .Ben kendi kendime aparatlarla yendim burda okuduklarimla cesaret alarak ama malesef esli deneme bir turlu olmuyor 2 sene oldu bu surecte cok yiprandik Allah kimseyi bu dertle sınamasın hepimiz gibi ben de artık cinselligi esimle sorunsuz yasayip sizler gibi evlat sahibi olmayi istiyorum.Yenen arkadaslar bana ozelden yardimci olabilirlerse sevinirim hayır duamı alirsiniz

Hoşgeldin canım. Bu süreçte inan ki elimizden geleni yapıyoruz hepimiz. Sadece cesaretli ol biraz eminnol kısa zamanda ypicaksin sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…