VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Çok sağol canım valla dilatörden daha kolaymış ilkte zorlandım ama sonra kasmayı bıraktım .eşim diyo oldu ben diyorum hayır bi baktım içerde

İnşallah canım daha başındayım allah hepimize nasip etsin hayırlı zamanda yardımın için çok sağol

Merhabaa bana da yardım destek lutfennn Hazıran 22 de 1 yıl olacak dılator set aldım kayganlastırıcı ıle eşim 4. Ye kadar sokuyor fakat 4. U de korkuyorum o yuzden eslıye gecemıyorum o baskı benı korkutuyor nasıl asacagım o kısmı sankı son merdıvende takılı kaldım gıbı hıssedıyorum

Canım 4 ün hepsini almana gerek yok yarısına kadar al.ödem oluşmasın ayrıca 4 te daha nazik ol hızlı git gel yapma. Sadece gör yani vajinanın nasıl genişleyebildiğini sonra eşli denemeye geç.1.sayfada yazdıklarımı oku

3 gun daha dılatorle deneme yapıp sonra esli deneyecegim lutfen dua edin Cok yıpratıcı bı surec

Delircem ya bütün aparatları denedim hepsi rahatlıkla giriyor eşlide ilk kısmı geçiyoruz sonrası gelmiyo donup kalıyor orda sanki

Eşli deneme kısmını okudunuz mu ? Asla nefes tutmak yok
Sert bir zeminde deneyin bol bebe yağı derin bir nefes alıp vajinayı tut sonra nefes verirken vajinayı bırak hafif ıkın .. takıldığın yerde tekrar başa dönme !
Kaldığın yerden devam derin nefes al ve yavaşça ver bacaklarını bırak kasma bayılıyormuş gibi düşün bırak tüm bedenini

Kızlar ben yeniyim.

Sorum şu olacak : Kızlık zarı yırtılma acısı ile vajinismusun bariyer acısını nasıl ayırt ediyorsunuz?
Vajinisumusu yenenler zar acısından hala korkmalı mı

Buradan baya bi sayfa okudum ve moralimi kadınlar kulubu forumları artırdı. Cesaret edip kademeli genişletici set ve kayganlaştırıcı jel aldım. Sondan bir önceki boydayım ama zaten benim 2 parmağım kolay giriyordu en başta. Ama gerçek penis boyutunda bir şey girmiyor oraya.

Lütfen bana da yardımcı olun.

Bence vajinismuz degilsiniz. Sadece ilk iliskiniz oldugu icin esnemeye ihtiyaci var. Iki parmaginizi soktuğunuzda parmaklarini ac kapa yap. Genişlet.

Bence vajinismuz degilsiniz. Sadece ilk iliskiniz oldugu icin esnemeye ihtiyaci var. Iki parmaginizi soktuğunuzda parmaklarini ac kapa yap. Genişlet.

vajinismusun da dereceleri var diye biliyorum ondan öyle düşündüm

acaip bi his oluyor içeride gerilme gibi

nasıl yapayım esnetmeyi tam olarak /kaç dakika, emlayla mı aparata devam mı edeyim)

zar acısından çok korkuyorum. mümkn değil girmiyr bir şey 2-3 cmden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…