VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Peki Çok özel olmayacaksa kanaman oldumu Dilatörlerden sonra Penis girince ?
B
Peki Çok özel olmayacaksa kanaman oldumu Dilatörlerden sonra Penis girince ?
benim kanamam ilk gece olmuştu zaten hafif pembe üç damla kan gelmişti kızlık zarı kanamasıydı bidaha kanı hiç düşünmedim Sen de düşünme inan bana reglken bi saatte pedde gördüğün kanın yanında esamesi okunmaz. Resmen üç damla pembe renk. Benim kızlık zarım kanamıştı ama ilişki yapamıyorduk sadece girişine azıcık giriyordu ötesine 1 yıl boyunca geçemedim bazen hatta duvar gibi oluyordu. Ama bir insan dilatörle çalışırsa yapamayacağı şey yok. Bugün yarın diyip öteleme çünkü biraz başlayınca yaptığını görünce insan şevkleniyor

Eşim hiçbir şekilde egzersiz yapmıyo ve saçma buluyo 😞 teşekkür ederm Yardımın için umarım çözülür
Ah ah.. benimki de öyleydi terapistimiz onu da anla adam üzülüyor o aleti alabiliyor ama benimkini neden alamıyor diye erkekliğine yediremiyor demişti. Ona anlat tane tane seni anlıyorum ama tek yolumuz bu de ona. Benim eşim fantezi yapıyorum sanıyordu terapilere gelmedi bile evde anlatıp zorla yarım saat yaptırmıştım dilatörle kendime. Ama o ilk anda içine giriyor ya o an anladı bunun yolunun bu olduğunu. Binlerce insanın sadece egzersizle bu şekilde iyileşebileceğini. Ona anlat örnek ver ben bu dönemde sırf aşabileyim diye kısksnçlıklarını alttan aldım sen de öyle yap

Teşekkür ederim ☺ Ultrason jeli kullanıyorum kayganlık için bebe yağı denemedim hiç ama evde var bi günde onu deneriz ☺ dilatörle önden çalışmayı ne zaman bıraktın sen Hazır olduğumu ne zaman anlarım 🙈
Ben hiç önden dilatörle çalışmadım canım direk ilişki olmuştu..ilişki de şu şekilde ben üste çıkıyordum ilk başta o şekilde bi alıştırma yapıyordum tamamen bende oluyodukontrol sonra pozisyon değiştiriyordum hatta hala da öyle yapıyorum 😀

Teşekkür ederim ☺ Ultrason jeli kullanıyorum kayganlık için bebe yağı denemedim hiç ama evde var bi günde onu deneriz ☺ dilatörle önden çalışmayı ne zaman bıraktın sen Hazır olduğumu ne zaman anlarım 🙈
Sorunuz bana değildi ama benim gittiğim yerde 15-20 gğn sonra bırakabilirsiniz dilatörü yazıyor verdikleri kağıtta ben bunu ne olarak anlamalıyım bilmiyorum 15-20 ilişki olarak da söylenmiş olabilir.

Sorunuz bana değildi ama benim gittiğim yerde 15-20 gğn sonra bırakabilirsiniz dilatörü yazıyor verdikleri kağıtta ben bunu ne olarak anlamalıyım bilmiyorum 15-20 ilişki olarak da söylenmiş olabilir.
canım bana terapistim 1 ay boyunca aparatla çalışmaya devam et iyice oturt demişti ama ben artık kendimden emin olduğum için hiç yapmadım direkt eşliyle devam ettim 😀

Bu illeti yenen birisi olarak yazıyorum ben de. Nefes kontrolü cesaret ve egzersiz bunları gerçekten inananrak yapanlar kısa zamanda bu illetten kurtuluyor. Korkmayın kızlar eminn olun çok zor değil. Kendinize inannin her zaman destek vermeye hazırım. Parmak egzersizleri çok önemli dokunarak bu işe baslayin. Sormak istediklerinizi lütfen sorun cekinmeyin. Kendinize inannin güvenin kimse bubyuzden ölmüyor. Aksine eşinle mutlu oluyorsunuz.

Bugünkü yazımın üzerine bende hazır olduğumu düşündüm ve dilatörle egzersiz yapmadan direk denedik oldu çok şükür bu rahatlama hissi o kadar güzel o kadar hafifletiyorki insanı bu sıkıntıyla uğraşan herkes bian önce kurtulup hafifler inşallah

Bugünkü yazımın üzerine bende hazır olduğumu düşündüm ve dilatörle egzersiz yapmadan direk denedik oldu çok şükür bu rahatlama hissi o kadar güzel o kadar hafifletiyorki insanı bu sıkıntıyla uğraşan herkes bian önce kurtulup hafifler inşallah
Tebrik ederim canım 😊

canım bana terapistim 1 ay boyunca aparatla çalışmaya devam et iyice oturt demişti ama ben artık kendimden emin olduğum için hiç yapmadım direkt eşliyle devam ettim 😀
Ne güzel 😊darısı bana inşallah henüz bırakmayı düşünmüyorum 15-20 gün olana kadar da devam edicek gibiyim 🤭

Bu illeti yenen birisi olarak yazıyorum ben de. Nefes kontrolü cesaret ve egzersiz bunları gerçekten inananrak yapanlar kısa zamanda bu illetten kurtuluyor. Korkmayın kızlar eminn olun çok zor değil. Kendinize inannin her zaman destek vermeye hazırım. Parmak egzersizleri çok önemli dokunarak bu işe baslayin. Sormak istediklerinizi lütfen sorun cekinmeyin. Kendinize inannin güvenin kimse bubyuzden ölmüyor. Aksine eşinle mutlu oluyorsunuz.
Aynen tedavinin olmazsa olmazı cesaret nefes kontrolü ve egzersiz

Sizin gittiğiniz yerde 4.dilatörü tamamen almayın ödem olur yarısına kadar alın demişler sanırım ben 4.yü tamamen alıyordum bi sıkıntı olur mu yada olmuşmudur nasıl bilebiliriz acaba

Sizin gittiğiniz yerde 4.dilatörü tamamen almayın ödem olur yarısına kadar alın demişler sanırım ben 4.yü tamamen alıyordum bi sıkıntı olur mu yada olmuşmudur nasıl bilebiliriz acaba
Hiçbir şey olmamıştır eğer yapıyorsanız ne güzel işte 💪🏻😍orası çok genişliyor bence her şey mümkün gibi duruyor 😂eğer bi şey olsa hissederdiniz acı yoksa sorun da yoktur 💪🏻

X