VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Merhaba ben de buradaki yöntemle denemeyi düşünüyorum hatta tam tedaviye baslayacaktim ki son bi şans verip kendimiz başarabilir miyiz diye araştırırken burayı buldum. basarabilecegime inanıyorum ama aklımda bazı soru işaretleri var doğrusu 🙄 size klinikte verilen krem anestol krem miydi yoksa benzeri farkli bi marka mıydı çünkü bazi yerlerde anestol yanma yapabilir yazmışlar kafam karıştı 😕 bir de dilatör seti rabır dilatör mü ya da ona benzer bişey mi daha iyi bi marka varsa onu almak isterim ama bulamadim Türkiye'de başka marka. Bi de son sorum kayganlık için egzersiz öncesi mastürbasyon vs yapılıyor mu yoksa direk kremi sürüp mü denemeye başlıyoruz? Çünkü ben uyarılma olduğunda eşimin parmağını alabildim ama uyarılma olmayınca acı hissediyorum aparatta da aynı şeyi yaşar mıyım diye düşünüyorum 🙄 yardımcı olursanız çok sevinicem 🌸🌸
Anestol kremlerin hepsi yanma yapar canım bir miktar öyle dayanılmıycak bşy değil benim kremim esse kremdi..
Aparat her türlüsü iş görür.Markası önemli değil.
Öncesinde kendimi rahatlatmıyordum çünkü krem sürdüğümüz için ya da bebe yağı o kayganlaştırıyo ve zorlanmıyorsun ama sen öncesinde kendini rahatlatmak istersen olur tabi .💕💕

jnci jnci çok teşekkür ederim . Aslinda ilk zamanlar çok korkuyordum dediğin gibi parmakla yaparken ama sonra yendim bu korkumu daha rahat yapıyorum ama hala eşimle yapamıyoruz dediğin gibi yapıyorum üstteyim nefes verirken içeri almaya çalışıyorum ama hiç girmiyor sanki hiç hissetmedim açıkçası o kadar zorlamamakta rağmen olmuyor çok şükür esi m çok anlayışlı ama nereye kadar yani biran önce başarmak istiyorum . Inanın psikoloji olarak sanki hiç sorun yok acimicak biliyorum ordan bir şey akmayacak kanamayacak biliyorum parmağınla çalışırken hiç acımıyor çünkü ama nedense bir şeyleri yanlış mı yapıyorum bilmiyorum .nasıl olacak bilmiyorum .
Canım kegel dediğimiz egzersiz varta (sık bırak)çişini sıkar gibi yaparken o esnada derin nefes al ..Sonra bir yandan nefesini verirken diğer yandan sanki çişini yapıyormuşsun gibi ıkın hafifçe..açılıyor vajina (bebe yağı kullan mutlaka) (Hindistan cevizi yağı falan da olur)

Canım kegel dediğimiz egzersiz varta (sık bırak)çişini sıkar gibi yaparken o esnada derin nefes al ..Sonra bir yandan nefesini verirken diğer yandan sanki çişini yapıyormuşsun gibi ıkın hafifçe..açılıyor vajina (bebe yağı kullan mutlaka) (Hindistan cevizi yağı falan da olur)
Eşli denemede mi bebe yagi kullanmalıyım

Eşli denemede mi bebe yagi kullanmalıyım
Aslında parmak egzersizinde ıkınınca açıldığını ben de farketmiştim ama nefes verirken içine al demissin ya ben o detayı unutmusum

Anestol kremlerin hepsi yanma yapar canım bir miktar öyle dayanılmıycak bşy değil benim kremim esse kremdi..
Aparat her türlüsü iş görür.Markası önemli değil.
Öncesinde kendimi rahatlatmıyordum çünkü krem sürdüğümüz için ya da bebe yağı o kayganlaştırıyo ve zorlanmıyorsun ama sen öncesinde kendini rahatlatmak istersen olur tabi .💕💕
Çok teşekkür ediyorum bu kadar hızlı cevap almayı beklemiyordum🚀🤭 o zaman uyarilma olmadan bile acımıyorsa uyarılmayla hiç hissedilmez gibi çok mutlu oldum su an seti sipariş ediyorum gelişmeleri yazicam insallah yakın zamanda başardım diyenlerden olurim ben dee💃

Çok teşekkür ediyorum bu kadar hızlı cevap almayı beklemiyordum🚀🤭 o zaman uyarilma olmadan bile acımıyorsa uyarılmayla hiç hissedilmez gibi çok mutlu oldum su an seti sipariş ediyorum gelişmeleri yazicam insallah yakın zamanda başardım diyenlerden olurim ben dee💃
Bi de anestol kremi sürdükten kaç dk sonra egzersize baslamak gerekiyor acabaa

Bi de anestol kremi sürdükten kaç dk sonra egzersize baslamak gerekiyor acabaa
Sürer sürmez başla canım 😊
Tamamen Uyuşup hissizleşmesini beklersen baskı hissine alışamazsın bizim amacımızsa vajinayı o baskı hissine alıştırmak

Aparat çalışırken de kullanabilirsin canım amaç kaygan olması ..
Tamam çok teşekkür ederim inşallah başarırım bu kez ve size burdan yazmak nasip olur .. Çok teşekkür ederim gerçekten böyle ilgili ve içten yazdığınız için Allah razı olsun 😊

Tamam çok teşekkür ederim inşallah başarırım bu kez ve size burdan yazmak nasip olur .. Çok teşekkür ederim gerçekten böyle ilgili ve içten yazdığınız için Allah razı olsun 😊
İnşaAllah canım 🎀
Bununla yaşayan her kadın bir gün başaracak..
Çünkü çaresi var .💝

Oyl e mi diyorsun eşli denemeler daha mi zor yani olumsuz sonuç mu alırım
Hayır canım onun için değil aparat vücudunun dışında olan bşy onu içine alıyosun peniste vücudunn dışında olan bşy
Ama parmak kendi vücudumuzun parçası olunca derecesi yüksek olanlar için daha zor oluyor..
Ama parmak egzersizi ile de yenen çok kişi var 🙏Burada okuduğum kadarıyla
😊

Hayır canım onun için değil aparat vücudunun dışında olan bşy onu içine alıyosun peniste vücudunn dışında olan bşy
Ama parmak kendi vücudumuzun parçası olunca derecesi yüksek olanlar için daha zor oluyor..
Ama parmak egzersizi ile de yenen çok kişi var 🙏Burada okuduğum kadarıyla
😊
Anladım çok sağ ol çok yardımcı oldun 😘😊

Eksik olma canım benim 🙏🏼🤲🏻💞🌷😘
Bu yükle yaşadığım günleri unutmam mümkün değil. Tabi benim gibi olan kadınların var olduğunuda o yüzden iğne ucu kadar bile cesareti olan kadınlara her zaman yardımcı olurum 🤗
Ki zaten tüm tedavi yazdıklarımdan ibaret 💕

Eksik olma canım benim 🙏🏼🤲🏻💞🌷😘
Bu yükle yaşadığım günleri unutmam mümkün değil. Tabi benim gibi olan kadınların var olduğunuda o yüzden iğne ucu kadar bile cesareti olan kadınlara her zaman yardımcı olurum 🤗
Ki zaten tüm tedavi yazdıklarımdan ibaret 💕
Bi link atmıştım vaktiniz varsa bakabilir misiniz ona göre hemen sipariş vermek istiyorum çünkü ☺️ gercekten emekleriniz için çok teşekkür ediyorum sizin yaptığınızı herkes yapmazdı böyle özverili ve sabırla cevap vermek herkesin harcı değil👏

X