- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.722
Anestol kremlerin hepsi yanma yapar canım bir miktar öyle dayanılmıycak bşy değil benim kremim esse kremdi..Merhaba ben de buradaki yöntemle denemeyi düşünüyorum hatta tam tedaviye baslayacaktim ki son bi şans verip kendimiz başarabilir miyiz diye araştırırken burayı buldum. basarabilecegime inanıyorum ama aklımda bazı soru işaretleri var doğrusu size klinikte verilen krem anestol krem miydi yoksa benzeri farkli bi marka mıydı çünkü bazi yerlerde anestol yanma yapabilir yazmışlar kafam karıştı bir de dilatör seti rabır dilatör mü ya da ona benzer bişey mi daha iyi bi marka varsa onu almak isterim ama bulamadim Türkiye'de başka marka. Bi de son sorum kayganlık için egzersiz öncesi mastürbasyon vs yapılıyor mu yoksa direk kremi sürüp mü denemeye başlıyoruz? Çünkü ben uyarılma olduğunda eşimin parmağını alabildim ama uyarılma olmayınca acı hissediyorum aparatta da aynı şeyi yaşar mıyım diye düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinicem
Aparat her türlüsü iş görür.Markası önemli değil.
Öncesinde kendimi rahatlatmıyordum çünkü krem sürdüğümüz için ya da bebe yağı o kayganlaştırıyo ve zorlanmıyorsun ama sen öncesinde kendini rahatlatmak istersen olur tabi .