VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Kızlık zarımı aldırmak istiyorum penis denemesindeki basınç hissine dayanamıyorum sanki yırtıp atacakmış gibi geliyor
O basınç hissi zardan deil ki zarı gözünüzde buyutmeyin bazen insanın elinde biyere takılıp deri sıyrılır gözüne batar orayı çekersin ya onun gibi bisey zar basınç hissi hep var ben de sevmiyorum o hissi ama alıştıkça zevk almaya başladıkça geçecekmiş.. içindeki korkuyu yırt at canm asıl içindeki korku o zar değil ahh bu kadınlar kadin düşmanı bizi böyle korkuttular patlayacak catlayacak sanki bomba ... bence erkeklerde suc aralainda ne konusuyorlar bilmem kadina aban bitir işi mi diyorlar kanama af edersin Hayvan gibi abanip zorlamayla oluyor kadında korkuyor kitliyor kendini kanama oluyor asıl hikaye bu cnm

Belki de burdaki en faydalı içerik emeğinize ilginize sağlık...Yenen arkadaşların isimlerini görünce sanki ben yenmisim gibi gurur duydum...Ben egzersizlerin hepsini yapıp yıllarca eşli denemeyi yapamayan ve hala vajinismuslu biriyim...

Ve mecbur kaldigimiz için çevre baskısına dayanamadığımiz için bunu yenemeden hamile kaldım .. Egzersizleri aparatları kolay yaptığım için bir aparat yaptık eşimle işte vajinismusun çaresizliği insanı bu noktaya getirebiliyor...O aparata eşim afedersiniz boşaldı ve benim içime gitti aparat sayesinde o şekilde hamile kaldım ve şimdi nolcak bilmiyorum...Enazindan milleti susturduk ona seviniyoruz...

Kızlar bana doktor önerin çok moralim bozuk doktor randevusu aldım sabah aradılar randevu hatırlatmak için şimdi aramışlar neymiş hanfendinin işi çıkmış pazartesiye ceksek olur mu diyor hayır olmaz dedim başka doktor bulmak istiyorum yardımcı olun bana lütfen

izmir de sümeyra tatar ı araştırmıştım , yorumları iyiydi. 2800 tl fiyat vermişti. ilk muayeneden sonra biz kendimiz yendik gerek kalmadı.

Bi yere gelince sırf çeneler dursun diye çocuk yapıyor insanlar ...
Neden çiftlere karışırlar ki etraf aile konu komşu... inş bebeğini alırsın sağlıkla

4. boyda

Bu cumartesi evlendim ayni bu sorunu yaşayacağım aklima gelmezdi , ceyrek kismi giriyor ama devami ittiriyoruz gitmiyor bir türlü ve aciyor ,geri atiyor . Hatta vajinam alt kismini zorlamaktan siyrik olustu cok kanadi ve cok aciyor artik deneme bile yapmama kararı aldik iyileşene kadar. Doktora gitme fikri bile korkutuyor. parmak denemedi yaptım isaret parmağım girdi...

Vajinismus değilsiniz. Sadece çok yenisiniz.Buradan okuyup hemen etkilenmeyin.Doktorluk bir durumunuz yok henüz. Kendinize zaman tanıyın. İlk zamanlar bunlar çok normal.
Bir kısım kadınlar evet vajinismus hastası.Ama bir kısmı da kendini vajinismus sanıyor. Acele etmeyin

@kediseverkadin a katılıyorum. çok yenisiniz. bizde evleneli 3 ay olmak üzere. 1 ay olmadan doktora gittik. doktor: vajinanın yapısını anlattı. çok yenisiniz ,deneyin dedi tavsiye verdi gönderdi. şükür aparatlarla yendik. yani doktora gitseniz de doktor iyi niyetliyse ,para göz değilse bunları diyecektir.
çok yenisiniz geçiyor merak etmeyin, bazen utangaçlıktan bile olmayabiliyor :)

Konunun eşli deneme kısmını oku canım

Kızlar 2. Aparatı yaparken aşk kasını geçmek için 20 dakka uğraşıyorum geçtiğimde de rahat bi şekilde git gel yapamıyorum o kastan geçerken hep hissediyorum yardımcı olabilecek birisi var mı

Şükürler olsun ki Ben Başardım ve sizlere de ışık olmak istedim
Tebrik ederim bende henüz 2 hafta kadar önce yendim ve 3 yıllık evliyim. Önce kitapla başladım kendimi ruhen hazırladım daha sonra kulak çöpü , tampon ve sonrasında dilatör setine geçtim. Uzun lafın kısası birleşmede acı kanama ağrı vs. Hiçbir şey hissetmedim onları bırakın içine girdiğini bile hissetmedim eşime defalarca sordum içeride mi diye düşünün o kadar hissetmedim. Aslında o kasılmalar ittirmeler vs. Hep beynin oyunu onu aşarsanız bu iş tamamdır. Ben kendimi asla yenemez diye düşünürken ve umutsuz vaka görürken şuan çok rahatım ve gerçekten korkularımın ne kadar boş olduğunu anladım.

AASSLLII oku canım

Benim de 21 ay kadar sürdü vajinusmus sorunum Allah a şükür yendim. İnşallah bu derdi yaşayan herkes en kısa sürede çözer sorununu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…