Yazdim dm baknizBen o kadar doktorlara kadar gitmiş insanım tek yöntemle yendim. Özelden yaz bana yardımcı olayım
Fizyoterapist faydali olmaz mi egzersiz filan cok kararsizim hangisine gitmeliyimCinsel terapi almis bir psikologa gidin lutfen
Cok sagolun fizyoterapiste gittim gorustum pelvik taban hareketlerine calisiriz dedi ama yeterli olurmu bilmiyorum of cok zorYani ben psikologum ama cinsel terapi egitimim yok ama bu konuda su an en yetkin isimler cinsel terapi egitimi almis psikologlardir hatta beraberinde cift terapisi alaninda da yetkin olursa mukemmel bi birlesim olur yani su an sanirim egitim alip bazi kadin dogumcularda calisiyor bu konuyu ama bnce ilk duraginiz psikolog olmali zaten alaninda yetkin biri olursa kisa zamanda cozer sorununuzu
İkisi de değil. Vajinusmus konusunda uzman kadın hastalıkları doktoruna gitmelisiniz, diğerleri zaman kaybı oluyor.Kizlar vajinismus icin fizyoterapist mi daha iyi olur psikolog mu ? Fizyoterapistle konustum egzersiz yapariz kaslarini acariz dedi ama hangisi daha iyi olur lutfen yardim !!
Onada gittim direk dilatörle caliscam burda sana dedi ve hepten korktum.malesef..İkisi de değil. Vajinusmus konusunda uzman kadın hastalıkları doktoruna gitmelisiniz, diğerleri zaman kaybı oluyor.
Olur sagolunAyrıca sizi bir sayfaya etiketleyeceğim oraya yazıp diğer yenen arkadaşların da fikirlerini alabilirsiniz. Diğer alanlar ile hiç zaman kaybetmeyin gerçekten.
Ben de bu hastalığı yenenlerdenim. Etiketlediğim sayfada da yüzlerce kadın aynı yoldan geçti. Ancak bu işin tek yolu parmak veya dilatör egzersizi. Diğerleri para ve zaman kaybı oluyor. Çok gördük sayfada çünkü..Onada gittim direk dilatörle caliscam burda sana dedi ve hepten korktum.malesef..
ondan korkuyorsun bundan korkuyorsun aşkm nasıl olacak bu iş cinsel terapist sen yapmak için diretirsen ne yapabilir ki sana ölüm kalım meselesi haline getirmeyın şunu bende vajınusmus yaşadım ama dilatöre gelmeden yendım korkulacak bişey yok az sık dişini oluyor bitiyo alkol al gerekirseOnada gittim direk dilatörle caliscam burda sana dedi ve hepten korktum.malesef..