Vajinismus icin nereye gidelim?

roseblog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2024
62
13
31
Kizlar vajinismus icin fizyoterapist mi daha iyi olur psikolog mu ? Fizyoterapistle konustum egzersiz yapariz kaslarini acariz dedi ama hangisi daha iyi olur lutfen yardim !!

Ben o kadar doktorlara kadar gitmiş insanım tek yöntemle yendim. Özelden yaz bana yardımcı olayım

Yani ben psikologum ama cinsel terapi egitimim yok ama bu konuda su an en yetkin isimler cinsel terapi egitimi almis psikologlardir hatta beraberinde cift terapisi alaninda da yetkin olursa mukemmel bi birlesim olur yani su an sanirim egitim alip bazi kadin dogumcularda calisiyor bu konuyu ama bnce ilk duraginiz psikolog olmali zaten alaninda yetkin biri olursa kisa zamanda cozer sorununuzu

Cok sagolun fizyoterapiste gittim gorustum pelvik taban hareketlerine calisiriz dedi ama yeterli olurmu bilmiyorum of cok zor (

Kizlar vajinismus icin fizyoterapist mi daha iyi olur psikolog mu ? Fizyoterapistle konustum egzersiz yapariz kaslarini acariz dedi ama hangisi daha iyi olur lutfen yardim !!
İkisi de değil. Vajinusmus konusunda uzman kadın hastalıkları doktoruna gitmelisiniz, diğerleri zaman kaybı oluyor.

Ayrıca sizi bir sayfaya etiketleyeceğim oraya yazıp diğer yenen arkadaşların da fikirlerini alabilirsiniz. Diğer alanlar ile hiç zaman kaybetmeyin gerçekten.

Onada gittim direk dilatörle caliscam burda sana dedi ve hepten korktum.malesef..
Ben de bu hastalığı yenenlerdenim. Etiketlediğim sayfada da yüzlerce kadın aynı yoldan geçti. Ancak bu işin tek yolu parmak veya dilatör egzersizi. Diğerleri para ve zaman kaybı oluyor. Çok gördük sayfada çünkü..

Ben de 2 yıl sonrası nihayet çözüme kavuştum. Bu sitedeki tüm yazıları tek tek okumuş olabilirim. Eğer merak eden varsa bana özelden yazabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Nerden destek aldığımı buraya yazmak istemedim belki uygun olmaz diye. Mesaj atarsanız paylaşabilirim hem yaşadıklarımı hem yardım aldığım yöntemi

Ama yine herkese bilgi olsun diye söyleyeyim kadın doğum doktorları ile çözen de var hepten korkan da var benim gibi. Zaten içeri bişey gircek diye ödüm koparken aç bakalım bacaklarını hadi dilatör sokucaz oraya diyince allak bullak olmuştum. Cinsel terapi uygulayan bir klinik psikolog bulmanızı öneririm. Korkuları aşmadan içeri bişeyler ittirmek fln benim 2 yıl gecikmeme sebep oldu

Onada gittim direk dilatörle caliscam burda sana dedi ve hepten korktum.malesef..
ondan korkuyorsun bundan korkuyorsun aşkm nasıl olacak bu iş cinsel terapist sen yapmak için diretirsen ne yapabilir ki sana ölüm kalım meselesi haline getirmeyın şunu bende vajınusmus yaşadım ama dilatöre gelmeden yendım korkulacak bişey yok az sık dişini oluyor bitiyo alkol al gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…