Vajinismus icin nereye gidelim?

Arkadaşlar mesaj atanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ama herkes doktor soruyor. Ben psikoloğa gittim. arkadaşımın psikoloğuydu o çok memnun diye ben de ona gittim. Ama önceden biraz da hakkında araştırma yaptım. doktortakvimi com da yazılanlara da baktım. cunku arkadasım vajinismus tedavisi almamıştı. o yuzden biraz araştırma yaptım. Başka doktorlara göre de daha uygun seans ücreti verdi ama şuan değişmiş olabilir bilmiyorum. psikolog gizem pekcan çelik. Telefon soranlar oldu ama bende eski numara var. kendiniz ulaşıp bilgi alabilirsiniz. Mesajlara hep bakamıyorum o yüzden buradan yazmak istedim. Herkesin süreci farklı buarada arkadaşlar. ben ergelik zamanı idrar yollarımdan bir operasyon geçirdim. o yüzden olduğunu düşünüyorum. ama mutlaka çözülüyor merak etmeyin.

ondan korkuyorsun bundan korkuyorsun aşkm nasıl olacak bu iş cinsel terapist sen yapmak için diretirsen ne yapabilir ki sana ölüm kalım meselesi haline getirmeyın şunu bende vajınusmus yaşadım ama dilatöre gelmeden yendım korkulacak bişey yok az sık dişini oluyor bitiyo alkol al gerekirse
Nasıl yaptınız

baya alkol aldık gevşedik yaptık bu kadar sıkma kendını dünyanın sonu değil ilk yapan da sen değilsin
Alkol bende aldım ama çok uykum geldi asla ona odaklanmadım evet dünyanın sonu değil farkındayım ama bilinçaltı çok etkiliyor ben doktora gittim muayene için fizyolojik bişey varmı fln diye bana aparat sokup bakmak istedi yaptıramadım onu sokabilsem zaten ilişkiye girerim bu sefer baktırıp içimi rahatlatamadıgım için ya normal değil de bişey varsa diye yapamıyorum işaret parmağımı komple sokabiliyorum ama ilişki esnasında cesaretli olamıyorum eşim baskı yapsa da gitmiyo

X