Vajınısmus icin doktor

• Konu Sahibi Konu Sahibi saziye19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok ben sende bitiyor dedi ben acıdan korkuyodum birazda eşim yardım etti şuan hamileyim bile ama boş gebelikmiş cuma kurtaj olacağım relax ol düşünme birşeyi

anladım bende dilatörle çalışıyorum şuan 3. boyundan bugunden sonra inşallah 4.boyuna gececem çok rahat yapabiliyorum egzersizlerimi çok yol katettim.sen ne durumdasın?

canım ben dr. gidiyorum eş parmağı verdi onu yapıyorum ama dr. dan gizli de mum yapıyorum

yok ben sende bitiyor dedi ben acıdan korkuyodum birazda eşim yardım etti şuan hamileyim bile ama boş gebelikmiş cuma kurtaj olacağım relax ol düşünme birşeyi

sen normal jınekoloğa gitmişisn sanırım evet herşey beyinde bitiyor ama bu na iananmak için ispat istiyorsun ben asla yakalştıramyordum eşimi şimdi dilatörle alıştırıyorum kendimi ancak bu şekilde inanmaya başladım bakalım çok yol katettim olcağna iananıyorm.eminimisn boş gebelik olduğna başka doktorada gittinmi bi arkadşın başına gelmişti boş gebelik dediler kurtaj demişlerdi sonra başka doktora gitti orda duyu bebeğin kalp atışlarını ve şimdi çocuk 6yaşında bazen anlaşılamıyo bilir

eylulgulu

sen parmak yaptınmı hiç ???

ne kadarlık evlisin ? egz. ne zamandır yapıyon ?

eylül gülü sen parmak yaptınmı hiç ???????????????????

yok canım sadece bikere denemişitim yapabildinmi onu bile anlayamadım sonra doktora gittim dialtör verdi onunla çalışıyorum bugun son seansıma gidecem sanırım 4.boy dilatör verecek bakalım.sen ne ile çalışıyorsun?

hmmm bende senin gibiyim kendi parmağımı bi iki kere denedim olmuyo gibi... eş parmağındayım ben canım şuan... dr. mum dedim tebrik etti ama eş parmağını verdi o daha iyi imiş başarma açısından....

HANGİ DOKTORA GİDİYORSUN TATLIM ?????????

canım tam 20 aylık evliyim eğsersizlere 26 nisanda başladım tabi bunun 1 haftası regliydi yaklaşık 3 haftadır yapıyorum egzersilerimi

canım tam 20 aylık evliyim eğsersizlere 26 nisanda başladım tabi bunun 1 haftası regliydi yaklaşık 3 haftadır yapıyorum egzersilerimi

hmmm anladım canım bende 7 aylık evliyim....
Hangi doktora gidiyorsun tatlım ve hangi şehir ?

sen hangi doktora gidiyorsun dilatörle egsersiz vermedimi?ben saygın mucozkadıoğluna gidiyorum kesinlikle parmak egzersizi vermiyor dilatör veriyor kendin alışıyorsun sonra eşele dilatör çalışma yaptırıyor bakalım bugun son defa gidiyorum finale yaklaştık sanırım

inşallah başarırsın canım.... Burdaki bi arkadaşta o doktora gitmişti ve yendi.... Ben ssk ya bağlı bi doktora gidiyorum canım psikiyatrist.

gittim 2 taneside böyle söyledi boş gebelik gebelik kesesinde bebeğinin görünmemesi umarım cuma gözükür ümit yok dedi bakalım hayırlısı

gittim 2 taneside böyle söyledi boş gebelik gebelik kesesinde bebeğinin görünmemesi umarım cuma gözükür ümit yok dedi bakalım hayırlısı

o nasıl oluyor canım.. sonuçta hamilesin ama hamile isen bebek var demektir ? yani hamileyim sandın hamilemi değilsin

o nasıl oluyor canım.. sonuçta hamilesin ama hamile isen bebek var demektir ? yani hamileyim sandın hamilemi değilsin

canım dış gebelik belirtileri normal bir hamile gibidir teste pozitif cıkar ama kese boştur içinde bebk oluşmas kurtajla o kese alınır

canım dış gebelik belirtileri normal bir hamile gibidir teste pozitif cıkar ama kese boştur içinde bebk oluşmas kurtajla o kese alınır

hmmm ilk defa duydum bunu daha çok şey öğrenicem sanırım....

canım sen ne yaptın doktora gidecektin ????????? gittinmi ??????

hmmm ilk defa duydum bunu daha çok şey öğrenicem sanırım....

canım sen ne yaptın doktora gidecektin ????????? gittinmi ??????

gittim doktora diğer topingede yazdım 4.boy dilatrle calıştım acı hissettim meğersem mantar oluşuyormuş2-3gün ara ver dedi ilaç verdi sonra devam etcem çalışmaya bakalım yaaaaa kadın olmak ne zormuş arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…