walla o doktorun verdiği kremler öneriler hiç bir işe yaramıyor .. kendini psikolojik hazırlamalısın ... düşünmelisin ne istediğini .. bunumu istiyorum onumu diye ..
doktor cem keçenin kitabını bende aldım ama açıkcası pek memnun kalmadım ..
çekmecelerde duruyor ..
aşama aşama oldugu dogru ama her aşamada bir mutlaka uzman yardımı alınız diyor sırnaşık şey
ben kendim yendim ve üstelik zorlanmadan ..
bende ankarada süleyman eserdağa gttm arkdşlar...4 günde btrdik..eşlerde devreye giriıor yalnız....emla bepanten dilatör eşliğinde (dilatörler gttikçe büyüyor:)klinikte ve evde ödevler şeklinde oldu...davranıssal olarak yendirmeye calışıorlar yanı..dr cok aktifmıydı dersenız deıldı..sdce onun kontrolundeydı okdr....kendm aşamazmydm dıorum sımdı....esaretı sanımr dr beyden aldm..bilişsel ollrkta faydası oldu....hç ümitli deıldm başta..ama dr bey güven werıor gercekten .son dilatöru aldığımda tamamdr yendınız dendı ama ilşki yasaktı nasıl olur dedım kendı kendıme...bide baska sehırden gelıoruz ya yenemedysem...eve dönduk....sonra ilk deneme basarılı oldu...kendm bıle ınanamadm....yuzde yuz garantı werılmştı ztn ama gttı paracıklar...
alttan muayene etmişti beni doktor...birkaç tane de ilaç vermişti,ağrıyı azaltıcı krem vs.....ama doktorun önerileri bir işe yaramadı....ben internetten cem keçe nin vajinismusun üstesinden gelmek diye bir kitabı vardı 600 sayfaya yakın,onu bitirdim ve bitirdikten sonra rahatlıkla yendim bu illeti.....kitap aşama aşama ne yapmalısın herşeyi en ince detayıyla anlatıyor....bu sorunu ancak yaşayan bilir,insanın hayatını alt üst ediyor,neler yasadığını tahmin edebiliyorum..inşallah sende yenersin vajinismusu....
canımcım vajinismusun jinekologla alakası yok.gitsende bir faydası olmaz.psikolojik bir hastalık vajinismus.herşey beyinde bitiyor.bende bu hastalığı 1günde yendim.normalde 5 6 haftalık yada daha uzun süren tedaviler veriyorlar.ama benim gittiğim doktoru kesinliikle tavsiye ederim.süper bir doktor..çok yerlere gidip hem yorulma hemde parandan olma derim ben
arkadaşlar meraba bende 5gün önce yendim bu hastalığı. doktorum bana krem falan vermedi. 8seanslık davranışsal terapiler uyguladı. dilatör egzersizleri falan. sadece bu egzersizler süresince emla ve bepanten kullandım. şuanda hiç acı duymadan gayet rahat ilişkiye giriyorum. emla çok yakıyo oyuzden sevmiyorum. ama ilişkiden önce mutlaka bolca kayganlaştırıcı kullanıorm.
walla o doktorun verdiği kremler öneriler hiç bir işe yaramıyor .. kendini psikolojik hazırlamalısın ... düşünmelisin ne istediğini .. bunumu istiyorum onumu diye ..
doktor cem keçenin kitabını bende aldım ama açıkcası pek memnun kalmadım ..
çekmecelerde duruyor ..
aşama aşama oldugu dogru ama her aşamada bir mutlaka uzman yardımı alınız diyor sırnaşık şey
ben kendim yendim ve üstelik zorlanmadan ..
bana yardım edin bende kurtulmak istyrum 3 yıl oldu.anne olmak istiyrummm
bende ankarada süleyman eserdağa gttm arkdşlar...4 günde btrdik..eşlerde devreye giriıor yalnız....emla bepanten dilatör eşliğinde (dilatörler gttikçe büyüyor:)klinikte ve evde ödevler şeklinde oldu...davranıssal olarak yendirmeye calışıorlar yanı..dr cok aktifmıydı dersenız deıldı..sdce onun kontrolundeydı okdr....kendm aşamazmydm dıorum sımdı....esaretı sanımr dr beyden aldm..bilişsel ollrkta faydası oldu....hç ümitli deıldm başta..ama dr bey güven werıor gercekten .son dilatöru aldığımda tamamdr yendınız dendı ama ilşki yasaktı nasıl olur dedım kendı kendıme...bide baska sehırden gelıoruz ya yenemedysem...eve dönduk....sonra ilk deneme basarılı oldu...kendm bıle ınanamadm....yuzde yuz garantı werılmştı ztn ama gttı paracıklar...
vajinismus problemini yaklaşık 1 yıldır yaşamış ve sonunda bu problemi çözmüş biri olarak size tavsiye edebileceğim ve bence bu konuda oldukça başarılı olan ve muayenehanesi genç çiftlerin çözüm aramak için doldurduğu bir isim dr. Saygın micozkadıoğlu dur.
öncelikle çok mahrem bir konu olduğu için kimseye paylaşamadığınız bu durumu çok kısa sürede 3 veya 4 seans da çözme şansına sahip oluyorsunuz
1 yıl boyunca kimseyle paylaşamadığım bu sorunu internet üzerinden araştırdım ve saygın beyin vajinismus klinik sitesindeki hastalarının teşekkür mektubu ve sesli düşüncelerini dinledim ve zorda olsa tedaviye başlamaya karar verdim,başta bu kadar kısa sürede çözebileceğime ihtimal vermiyordum şunu söyleyebilirim ki aslında çözüm çok yakınımızdaymış
bu durum sadece psikolog veya psikiyatrist veya jinekolojların salt vereceği ilaçlarla çözülebilecek bir konu değil kesinlikle kadın anatomisini çok iyi bilen ve hasta hassasiyetine özen gösteren bir doktorun çözebileceği konudur, başka hiçbir merkez veya doktorla vakit kaybetmeden saygın beyle görüşün pişman olmayacaksınız
merhabalar,
ben başta küçük bir korku sandığım ve sonrasında koca bir dağa dönüşen bu durumdan kurtulmak için bende önce psikiyatriste sonra da jinekologa gittim. Klasik parmak hareketlerini yapmamı söyledi, oysa sorunda buydu zaten, ben kendime bunu yapmayı aklımdan bile geçiremiyordum, yapamadım da zaten. Eşimde çok anlayışlı değildi kızıyordu bana. Aylarca anlatamadım başarmak isteyipte başaramadığımı...kendimi yapayalnız hissediyordum dua ediyordum ama cinsellikten nefret eder olmuştum ve neden evlendim ki ben diyordum anne ve babamla daha mutluydum.
Birgün bakalım konuyla ilgili birşeyler var mı diye umutsuzca internette gezinirken saygın bey in sitesini gördüm. 3 seans kelimesi beni onun ofisine kadar götürdü, hemde hiç inanmadan , acabalarla gittim. Aylarca kendimi yalnız hissettiğim evimin dışında bir yerde, kendim gibi bir sürü kişiyle tanıştım. Farklı şehirlerden bir sürü aynı hikaye...
önce ilk seansta evliliğim boyunca kaybettiğim özgüvenim geldi, 2. Seansta inanmaya başladım. 3. Seansta bemn bunu başarabilirim dedim ve başardım.
Eşimde bende şimdi cok mutluyuz.
Ve, ve saygın bey, o kadar sakin ve kendinden o kadar emin ki, sizin seans sırasında dibe düşmenize asla izin vermiyor. Hep ona odaklanıyorsunuz, dinliyorsunuz.
O gerçek bir doktor...
Hayatımın kabusu olarak gördüğüm beni ben olmaktan çıkaran bu illetten kurtardığınız için saygın bey e çok teşekkür ederim.
Ben başardıysam herkes başarır.
çünkü ben, herkes yapar ama ben yapamam derdim. Bende diğer kadınlardan farklı değilmişim.
şimdi bu sorunla mücadele eden herkese tavsiyem bir an bile tereddüt etmesinler bu yaşta balon gibi görünen 3 seansı yaşamak için. O 3 seans size yaşamadığınız hayatınızı geri verecek....
canım saygın beyi övüyorsun iyi güzel de ne yaptırdığını söylersen burdaki arkadaşlar için daha faydalı olacağını düşünüyorum ........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?