gittim doktora diğer topingede yazdım 4.boy dilatrle calıştım acı hissettim meğersem mantar oluşuyormuş2-3gün ara ver dedi ilaç verdi sonra devam etcem çalışmaya bakalım yaaaaa kadın olmak ne zormuş arkadaş
zeinax seni msnye ekledim ama sanırım henüz kabul etmedin.özelden mesj atamıyorum.yeterli mesajım henüz yokmuş..
parmak egzersizi yaptınmı diye sormuşsun evet bende ilk parmak egzersizi ile başladım,iki parmağa kadar gelebilmiştim ama devamını getirememiştim,ve bıraktım sonrada ara verince başa döndüm..
hiç boşlamaaya gelmiyo,düzenli olarak egzersizlerinizi mutlaka yapın..
canım ekleme talebi gelmemiş senin msn nedir... senle konuşmamız laızm... saygın beye gittim demiştin ama bu parmak egzersizlerini saygın beyden öncemi yapmıştın konuşmamız laımz
ben ınternetten arastırdım bıkac dr da aradım 1 seansta yenebıleceklerını soluolar burada okuduklarımda da baya bı sure gecıo gıbı anlatılmıs yanlıs bı yere gıtmekten de cekınıyorm kafam cok karıstı kendı kendıme yenebılırmıyım bılmıyorum bu konuda deneyımlı olanlardan yardım beklıormi
mrb reyyan87 ev odevlerın neydı nasıl yendın kacgunde devlet hastanesınde vajınusmus tedavısı verılıomu hangı hastaneydı gıttıgın
canımcım vajinismusun jinekologla alakası yok.gitsende bir faydası olmaz.psikolojik bir hastalık vajinismus.herşey beyinde bitiyor.bende bu hastalığı 1günde yendim.normalde 5 6 haftalık yada daha uzun süren tedaviler veriyorlar.ama benim gittiğim doktoru kesinliikle tavsiye ederim.süper bir doktor..çok yerlere gidip hem yorulma hemde parandan olma derim ben
canımcım vajinismusun jinekologla alakası yok.gitsende bir faydası olmaz.psikolojik bir hastalık vajinismus.herşey beyinde bitiyor.bende bu hastalığı 1günde yendim.normalde 5 6 haftalık yada daha uzun süren tedaviler veriyorlar.ama benim gittiğim doktoru kesinliikle tavsiye ederim.süper bir doktor..çok yerlere gidip hem yorulma hemde parandan olma derim ben
nasıl yenıdnzı bu hastalığı doktorunuz kım lutfen bana yardım edın yha çok zor durumdayım ne anlattıda yendınız böle((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?