Dr. Murat Erdemir var bursa da bu konuda gerçekten çok başarılı 10 hastadan 9 unda vajinusmusu yeniyor umarım sıkıntılarınıza yardımcı olur gerçekten zor bir durum
ben aynı fikirde değilim yada o bahsettikleri 10 hastadan 1 lik durumdayım
hanımlar yazmadan edemedim inşallah bir faydam dokunur psikoloji eğitimi almış biri olarak birkaç tüyo ve olumlamadan bahsedeceğim öncelikle kendinize sürekli "ben çok çekici bir bayanım", deyin ve böyle hissetmeye çalışın ikincisi rahim tamamen beynin talimatlarıyla hareket ediyor onun için beyninizi bu konuda problem yaşamdığınıza inandırın , çevrenizde sizi kıskandığına inandığınız yada sizin kıskandığınız yada sizi sinir eden bayanları düşünün onlar yapıyorsa bende yaparım diye düşünün benim onlardan ne eksiğim var cümlesi sizi atağa geçirecek birde ilişki öncesi ( ilk birkaç deneme için ) mastürbasyonla rahim gevşetilerek denenebilir unutmayın etrafta ahlaksız bir sürü bayan kol geziyor eşiniz evliliğiniz ve mutluluğunuz size emanet ... rahim cinsel ilişki esnasında kesinlikle acı vermez tam tersine zevk verir bu duygudan kendinizi ve eşinizi mahrum etmeyin yapanların sizden hiç bir üstün meziyeti yok...
salak gibi 6 yıl vajınusmus sorunuyla yaşadım şimdi tüp bebek tedavisi görüyoruz çünkü çoook geç kaldık Murat ulusoy türkiyedeki en ii doktordur başka hiçbir dr gitmeyin hem maddi hem manevi olarak yıpranmayın ücreti sorun etmeyin çünkü sonra para versenizde hiç bir şeye sahip olamıyorsunuz ne psikolojiniz ne sağlığınız nede mutluluğunuz geri gelmiyor her doktor murat ulusoy gibi çokmıyor tam 1 yıldır bebek tedavisi oluyoruz her ay hayal kırıklıkları ağlamalar beni oyaladılar şimdide yumurtalarınız çok az demeye başladılar bu ay hemen tüp yaptırmanız gerek diyorlar ahhhhhh HİÇ BİRŞEY SİZDEN DAHA DEĞERLİ DEĞİL BU SORUN KAFANIZDA BÜYÜTTÜĞÜNZGİBİ DEĞİL BEN O KADAR YAŞADIMKİ ARTIK DELİRMEK ÜZEREYDİM CİNSELLİK İÇİN DEĞİL RUH SAĞLIĞIM ELDEN GİTMESİN DİYE GİTTİM İYİKİDE GİTMİŞİM BEN BİLE AŞTIYSAM HERKES AŞAR
hanımlar yazmadan edemedim inşallah bir faydam dokunur psikoloji eğitimi almış biri olarak birkaç tüyo ve olumlamadan bahsedeceğim öncelikle kendinize sürekli "ben çok çekici bir bayanım", deyin ve böyle hissetmeye çalışın ikincisi rahim tamamen beynin talimatlarıyla hareket ediyor onun için beyninizi bu konuda problem yaşamdığınıza inandırın , çevrenizde sizi kıskandığına inandığınız yada sizin kıskandığınız yada sizi sinir eden bayanları düşünün onlar yapıyorsa bende yaparım diye düşünün benim onlardan ne eksiğim var cümlesi sizi atağa geçirecek birde ilişki öncesi ( ilk birkaç deneme için ) mastürbasyonla rahim gevşetilerek denenebilir unutmayın etrafta ahlaksız bir sürü bayan kol geziyor eşiniz evliliğiniz ve mutluluğunuz size emanet ... rahim cinsel ilişki esnasında kesinlikle acı vermez tam tersine zevk verir bu duygudan kendinizi ve eşinizi mahrum etmeyin yapanların sizden hiç bir üstün meziyeti yok...
Canım çok geçmiş olsun..hangi doktora gittinBen İstanbul'da yaşıyorum. Gezmediğim doktor kalmadı. Kocamla bende boşanma derecesine geldim. İstanbuldaki bütün doktorlara gittim neredeyse. 5 sene hiç bir sonuç alamadım. En son bir doktor tavsiyesi ile psikiyatriste gittim ve 1,5 günde beni iyileştirdi. ve 5 sene boşu boşuna doktorları dolaşmışım. Şimdi eşimle çok mutluyum ve evliliğim kurtuldu. çocugum bile oldu. o kadar mutluyum ki şuan anlatamam. benim gibi zor günler geciren ve tedavi olamayanlar için yazmak istedim. eğer doktoru öğrenmek isterseniz bana özelden mesaj atın. doktorun bilgilerini vereyim ve sizde bir araştırın. Allah hepinizin yardımcısı olsun. umarım Rabbim benim gibi hepinize şifasınızı verir. Çok zor bu durum yüzünden evliliğin boşanma derecesine kadar gelmesi
merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim ve 2 yıllık evliyim.Malesef bu sorunu 10 ay yaşadım ve Ankara lina kadın sağlığı merkezindeki Şükran hocam ve psi.Hamiyet hanım sayesinde ve de uygun bir ücretle 3 seansta kurtuldum.Bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak isterim...
Merabaa yardimci olur musunz banaBen İstanbul'da yaşıyorum. Gezmediğim doktor kalmadı. Kocamla bende boşanma derecesine geldim. İstanbuldaki bütün doktorlara gittim neredeyse. 5 sene hiç bir sonuç alamadım. En son bir doktor tavsiyesi ile psikiyatriste gittim ve 1,5 günde beni iyileştirdi. ve 5 sene boşu boşuna doktorları dolaşmışım. Şimdi eşimle çok mutluyum ve evliliğim kurtuldu. çocugum bile oldu. o kadar mutluyum ki şuan anlatamam. benim gibi zor günler geciren ve tedavi olamayanlar için yazmak istedim. eğer doktoru öğrenmek isterseniz bana özelden mesaj atın. doktorun bilgilerini vereyim ve sizde bir araştırın. Allah hepinizin yardımcısı olsun. umarım Rabbim benim gibi hepinize şifasınızı verir. Çok zor bu durum yüzünden evliliğin boşanma derecesine kadar gelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?