Vajınısmus icin doktor

• Konu Sahibi Konu Sahibi saziye19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hanımlar yazmadan edemedim inşallah bir faydam dokunur psikoloji eğitimi almış biri olarak birkaç tüyo ve olumlamadan bahsedeceğim öncelikle kendinize sürekli "ben çok çekici bir bayanım", deyin ve böyle hissetmeye çalışın ikincisi rahim tamamen beynin talimatlarıyla hareket ediyor onun için beyninizi bu konuda problem yaşamdığınıza inandırın , çevrenizde sizi kıskandığına inandığınız yada sizin kıskandığınız yada sizi sinir eden bayanları düşünün onlar yapıyorsa bende yaparım diye düşünün benim onlardan ne eksiğim var cümlesi sizi atağa geçirecek birde ilişki öncesi ( ilk birkaç deneme için ) mastürbasyonla rahim gevşetilerek denenebilir unutmayın etrafta ahlaksız bir sürü bayan kol geziyor eşiniz evliliğiniz ve mutluluğunuz size emanet ... rahim cinsel ilişki esnasında kesinlikle acı vermez tam tersine zevk verir bu duygudan kendinizi ve eşinizi mahrum etmeyin yapanların sizden hiç bir üstün meziyeti yok...

Dr. Murat Erdemir var bursa da bu konuda gerçekten çok başarılı 10 hastadan 9 unda vajinusmusu yeniyor umarım sıkıntılarınıza yardımcı olur gerçekten zor bir durum

ben aynı fikirde değilim yada o bahsettikleri 10 hastadan 1 lik durumdayım

ben aynı fikirde değilim yada o bahsettikleri 10 hastadan 1 lik durumdayım

salak gibi 6 yıl vajınusmus sorunuyla yaşadım şimdi tüp bebek tedavisi görüyoruz çünkü çoook geç kaldık Murat ulusoy türkiyedeki en ii doktordur başka hiçbir dr gitmeyin hem maddi hem manevi olarak yıpranmayın ücreti sorun etmeyin çünkü sonra para versenizde hiç bir şeye sahip olamıyorsunuz ne psikolojiniz ne sağlığınız nede mutluluğunuz geri gelmiyor her doktor murat ulusoy gibi çokmıyor tam 1 yıldır bebek tedavisi oluyoruz her ay hayal kırıklıkları ağlamalar beni oyaladılar şimdide yumurtalarınız çok az demeye başladılar bu ay hemen tüp yaptırmanız gerek diyorlar ahhhhhh HİÇ BİRŞEY SİZDEN DAHA DEĞERLİ DEĞİL BU SORUN KAFANIZDA BÜYÜTTÜĞÜNZGİBİ DEĞİL BEN O KADAR YAŞADIMKİ ARTIK DELİRMEK ÜZEREYDİM CİNSELLİK İÇİN DEĞİL RUH SAĞLIĞIM ELDEN GİTMESİN DİYE GİTTİM İYİKİDE GİTMİŞİM BEN BİLE AŞTIYSAM HERKES AŞAR

arkadaşın söylediklerine katılıyorum. ben annemden gizlemiştim bi süre sonra anlattım bi gün. annem bana çok güzel telkinlerde bulundu, bizim lisede okurken hamile kalan bir tanıdığımız vardı hatta onu örnek gösterdi, çocuklar bile yapıyor artık bu devirde lafına çok gülmüştüm. oturup düşündüm uzun süre, kendime güldüm, bi anda beynimde değişti sanki herşey ve oldu.

teşekkürler ...

Psikoloji eğitimi almış olduğunuzu düşünmüyorum, hiçbir psikoloji uzmanının veya psikiyatristin onaylayacağı ya da tedavi sürecinde önereceği şeyler değil bunlar...

Yazdıklarınız çok şaşırttı...

ben de 3 yıl bu problemi yaşayanlardanım. hayatımın en güzel yıllarında kafamda kocaman bir problemle yaşadım. eşimde bende psikoloji eğitimi almış kişileriz. mesleğim de de başarılıyım vajinismusun da psikolojiyle alakasını çok iyi biliyorum. kendi başıma yenebileceğime inandım fakat yenemedim. Bu süreç içerisinde inanılmaz yıprandım, artık içinden çıkılamaz bir hal alınca ve kendi başıma yenmek için sabrım tükenince Süleyman ESERDAĞ'a gitmeye karar verdim. %100 garanti veren bir kaç isim var ama Süleyman ESERDAĞ'ın jinekolog olması, cinsel terapist olması ona olan güvenimi artırdı. 1 Mayısta ilk görüşmeye gittim ve 5 Mayısta problemimiz son buldu. İnanın artık herşey çok daha güzel. Şİmdi diyorum ki keşke daha önce gitseymişim, 3 yıl da o kadar zor günler geçirdim ki. Artık hepsi çok şükür bir hatıra olarak kaldı. Problemim çözülünce ilk işim 3 yıl boyunca hemen hemen hergün bir umutla okuduğum sitelere belki bir başkasına da fikir verir diye yazmak oldu. Şimdi de buraya yazıyorum. DR yardımı almak isteyenlere Süleyman ESERDAĞ' ı gönül rahatlığıyla öneriyorum.

murat ulusoy^la ilgili forumda yazmıştım burdan da faydam olsun bende ona gidip tedavi olanlardanım.

Bende Dr. Murat Ulusoyla başardım...Benim gibi birisi başardıysa herkes başarır.

Merhaba, Elinde vajinismusla ilgili kitapları olan varsa kargoyla alabilirim.

Teşekkürler.

Slm bnde cok doktora gittim ama faydasi olmadi sadece parmak egzersizini yapabilmeyi basrdim yalniz penis korkum hala devam ediyor napcagmi sasrdim bu arada bes yillk evliyim en sonunda kndi kndime yenmeye karar verdim cem kecenin kitabini aldim on adimda vajinusmsun ustesinden gelmk diye bilemiyorm faydasi olurmu

Arkadaşlar bende dört aylık evliyim evliliğimin ilk 1 ayında ilişkiye giremedik. inanılmaz derecede canım yanıyodu bacaklarım kasıklarım öylesine kasılıyodu ki sonrasında kasılmadan dolayı ağrım bile oluyodu. Eşimle birlikte bir ay boyunca denedik hiç bir değişiklik olmadı aksine eşim zorlayıp daha fazla canımı yaktığı için dahada beter kasılmaya başladım eşimde canımı yakmamak için iyice benden uzaklaşmaya başladı o istemez oldu öylesine üzülüyordum ki bir de internette yıllarca bu sorunu çözemeyen insanları okudukça iyice psikolojim bozulmaya başladı . Sonrasında geciktirmeden doktora gitmeye karar verdik internette bu konu hakkında yardımcı olabilecek bütün doktorları araştırdım ama hepsi öylesine pahalıydı ki eşim razı olmadı veremeyiz o kadar dedi. Önce Erzurumda (Erzurumda yaşıyoruz) bir doktora gidelim şifa bulamazsak ondan sonra o tanınmış doktorlara gideriz dedi. Ama ben bu konu hakkında uzmanlaşmış bir doktora gitmek istiyordum sonrasında yine internette dolaşırken Psikoloj Dolunay KADIOĞLU'nun reklamını gördüm online seans yazıyordu bende doktora gitmeye öylesine çekiniyordum ki ev ortamında kimseler duymadan derdimi anlatma fikri çok hoşuma gitti hemde seans ücreti çok uygundu bizim için 180 tl di.Mail attım ama mailin cevabı gelmeden dayanamayıp hemen aradım öylesine tatlı bir ses vardı ki karşımda daha seansa başlamadan bütün derdimi anlattım rahatladım. sonrasında hemen bir randevu aldım. Eşimle birlikte geçtik intenet başına karşımızda Dolunay hanım görüntülü konuşarak bütün derdimizi anlattık tavsiyeler aldık bize nasıl bir yol izleyeceğimizi anlattı. hemen uygulamaya başladık eşimle. Doğrusunu söylemek gerekirse ben en az 4 seans filan süreceğini sanıyordum ama 2. seans vakti gelmeden benim kasılmalarım azaldı kendimi çok rahat hissetmeye başladım Dolunay hanım söyleyene kadar aslında ilişki yasaktı ama biz yinede denedik ve ilişkiye girmeyi başardık :) Hem işinde uzman bir kişiyle çalıştık hemde kendi evimde olmanın rahatlığı vardı ben kesinlikle Dolunay hanımı tavsiye ediyorum bana yardımcı olduğu gibi inş. sizede yardımcı olabilir şu anda kusursuz bir cinsel hayatım var darısı başınıza arkadaşlar :)

Merhaba kızlar,
evliliğimin ilk ayında bende aynı problemi yaşamıştım. Doktorlar ameliyat filan pek çok şey dediler ama onların hiçbirine bakmayın. Şunu kesin olarak anladım ki bu psikolojik bir problem.
Psk.Aslı Hanım ile web adresi vajinismus için buradadır vajinismus yaklaşık 1 ay gibi bir sürede çözmüştük.
Boşu boşuna ameliyat masrafları ve gereksiz operasyonlardan kaçının derim.
Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar parmak egzersizile yendim sakin umudunuzu kesmeyin RABBIMIZ YARDIM ETSIN HEPIMIZE AMIN BOL DUA EDELIM AMA PARMAK EGZERSIZI NEFES EGZERDIZI +BOL KAYGANLASDIRICILI DENEME BI BAKCAKSINIZ KI OLDUUU

merhaba arkadaslarım ben buraya 2010 da katılmıstım benım 7 ay surmustu kasılmalarımdan kurtulamıyodum sıze sadece burayı takıp edın derım cunku ben burada oyle guzel candan arkadaslar edınmıstım kı once allah sonra onların sayesınde 7. ayın sonunda basardım derdımı sadece burada anlatıyodum aglaya aglaya yazıyodum karsımdakı arkadaslarım oyle guzel rahatlatıyolar dıkı onlara sonsuz tesekkurler bu arada bı evladım oldu dunya tatlısı darısı basınıza asla vazgecmeyın

Ben İstanbul'da yaşıyorum. Gezmediğim doktor kalmadı. Kocamla bende boşanma derecesine geldim. İstanbuldaki bütün doktorlara gittim neredeyse. 5 sene hiç bir sonuç alamadım. En son bir doktor tavsiyesi ile psikiyatriste gittim ve 1,5 günde beni iyileştirdi. ve 5 sene boşu boşuna doktorları dolaşmışım. Şimdi eşimle çok mutluyum ve evliliğim kurtuldu. çocugum bile oldu. o kadar mutluyum ki şuan anlatamam. benim gibi zor günler geciren ve tedavi olamayanlar için yazmak istedim. eğer doktoru öğrenmek isterseniz bana özelden mesaj atın. doktorun bilgilerini vereyim ve sizde bir araştırın. Allah hepinizin yardımcısı olsun. umarım Rabbim benim gibi hepinize şifasınızı verir. Çok zor bu durum yüzünden evliliğin boşanma derecesine kadar gelmesi

Canım çok geçmiş olsun..hangi doktora gittin

Merabaa yardimci olur musunz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…